iPhone 16 Pro serisinin yeni altın titanyum renk seçeneği ortaya çıktı
-
-
bu ne ,bebek kusmuğu rengi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 31 Ağustos 2024; 20:42:44 >
-
Bu nasıl bi benzetmedir arkadaş?
Bebek maması yazmıştı bebek kusmuğuyla değiştirmiş bir de. Hey Allah'ım…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 31 Ağustos 2024; 20:52:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ya sen şuna yavru ağzı rengi desen anlarımda altın ne alaka yaaa isim bile saçma seride ardından kalır yanı bile yok.
iphone 5 den 15 e kadar aradaki serilerin değişimin getirdiği yenilikleri grafiğe dökseniz emin olun grafik pik yapmaz. şimdi 15 olan 16 geçince neyi elde edecek ben diyeyim koskoca FANTAZİ'yi ama 8 9 dan öncekiler 16 geçerse işte o zaman derim yenilik.
-
Ne ağladınız ya. Beğenmediyseniz almazsın olur biter, rengi de eleştirmezsin. :D Hele bi çıksın, canlı hali belki daha iyi gözüküyordur. Ben şahsen ilk günden beri siyah alıp geçiyorum. Düz insanım.
-
Geçen sene çıkan 15 pro serisi en fazla yeniliğin olduğu modeldi.
Action Button.
Usb Type-C.
8 GB ram. ( önceki 6 )
Titanyum kasa.
Titanyum kasa ile beraber azalan ağırlık.
Dünyada ilk 3 nm tsmc üretimi işlemci.
İnce kenar ekran.
Yükseltilmiş batarya ve kullanım süresi.
Geliştirilmiş kamera sistemi.
Vs. Vs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Type C ve 4k60fps videoda lensler arası geçiş benim kullanımımda en önemli iki özellik. Flagship bir telefonun video kaydında lensler arası geçiş yapamaması 2024’te kabul edilir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 1 Eylül 2024; 2:39:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
14 Pro Max kullanıyorum lensler arası geçiş var
-
Renk iyimiş.
-
Hocam sen sat telefonu daha da iPhone alma :) senin elindeki cihaz sadece 4k60fps’de sadece zoom yapıyor 😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 1 Eylül 2024; 7:57:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam valla sen diyince baktım hakikaten 4k 60 fps'te lens geçişi yokmuş video çekmekle o kadar alakam yok ki şimdi tekrar bakınca farkettim
-
Telefonun rengi bile haber oluyor. Siyah olsa ne beyaz olsa ne. Zaten kilif takacaksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Usb Type-C yaptırım alacaklarından ötürü koydular yoksa kendi bağlantı tipine devam edeceklerdi.
bahsi konudaki özellikler seriler arası geçişte aman aman bi özellik değil. Bunun 6 7 seri sonrasında değişimi anlarsın.
-
Bu beğenmeyen arkadaşların profillerinde biraz dolanınca çinçonmi fanı falan çıkıyor bir çoğu. Apple kullanıcısı zaten her türlü alacağını alıyor. Kedi ise uzanamadığı ciğere murdar diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arada tutturdukları renkleri çekmeseler iyi olur aslında. 14prolardaki deep purple bence efsane bir renkti.
-
Nedenlerine girersek sabaha kadar çıkamayız. Katıldı mı katıldı, o özellik var mı var.
Aman aman değil dediğiniz özellikler iphone için devrim niteliğinde :)) Her kalemde gelişim var.
Telefondan çamaşır yıkamasını beklemiyorum ufak ufak gelişiyor.
"ufak ufak gelişiyor."
EEE benim anlattıklarımı tekrarlıyorsun sonuçta :)
-
Benim Se 2020 kırmızı olan varyant ve çok keyifle kullanıyorum. Bu titanyum altın da gözüme güzel göründü harbiden.
2 sene sonra yenileyecek olsamda bu normal beyazdan daha kaliteli görünüyor. Deneyebilirim, lacivert ya da gece mavisi olanda ciddi hoş görünüyor 👍🏼
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bütün markalar ufak ufak geliştiriyor.
15 pro serisi iphone adına çok ileri geliştirmeleri içeriyor. Saydıklarım ve sayamadığım bir çok geliştirme yapıldı.
renge niye bu kadar takılıyorsunuz? Zırh gibi kılıf geçiriyoruz zaten rengi falan belli olmuyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne ağladınız ya. Beğenmediyseniz almazsın olur biter, rengi de eleştirmezsin. :D Hele bi çıksın, canlı hali belki daha iyi gözüküyordur. Ben şahsen ilk günden beri siyah alıp geçiyorum. Düz insanım.
|
Bu beğenmeyen arkadaşların profillerinde biraz dolanınca çinçonmi fanı falan çıkıyor bir çoğu. Apple kullanıcısı zaten her türlü alacağını alıyor. Kedi ise uzanamadığı ciğere murdar diyor. |
Benzer içerikler
- wolves brad pitt
- instagram şifremi unuttum
- whatsapp aramaları sessize alma
- instagram taslak silme
- whatsapp bildirim gelmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X