Şimdi Ara

Xiaomi 14 Ultra titanyumlu modelin fiyatı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 14 Ultra titanyumlu modelin fiyatı ortaya çıktı
    Xiaomi 14 Ultra modelinin 22 Şubat’ta Çin’de tanıtılması, 25 Şubat’ta da küresel pazar için resmiyet kazanması bekleniyor. Tanıtım etkinliği öncesinde telefonun fiyatı ortaya çıktı. İşte bellek ve depolama seçeneğine göre Xiaomi 14 Ultra fiyatı:

Ayrıca Bkz.Xiaomi SU7'nin iç mekan görüntüleri ortaya çıktı: Fiziksel tuş sevenler sevinecek

Xiaomi 14 Ultra beklenen fiyatı

Xiaomi 14 Ultra, Çin’de üç konfigürasyonla gelecek; 12GB RAM + 156GB depolama, 16GB RAM + 512GB depolama ve 16GB RAM + 1TB depolama. Telefonun özel titanyum sürümüyle geleceği iddia ediliyor. Ancak titanyum tasarımı 16GB + 1TB modelinde göreceğiz. Bu bellek ve depolama için fiyatlandırmanın yaklaşık 1000 dolar, titanyumlu modelin de 1110 dolar olması bekleniyor.

Xiaomi 14 Ultra beklenen özellikleri

Xiaomi 14 Ultra, 6.73 inç, 2K, 120Hz OLED ekrana sahip olacak. Android 14 tabanlı HyperOS ile gelecek telefon, Snapdragon 8 Gen 3 işlemciden güç alacak. Bellek LPDDR5x, depolama UFS 4.0. Telefonun 5300 mAh bataryası 90W kablolu, 50W kablosuz şarjı destekleyecek. Telefonun kamerası hakkında bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/02/12/xiaomi-14-ultra-price-configurations-leaked-special-titanium-also-tipped/

• Önce bi 14 serisini globala sürsünler de iphone 15 serisi ve s24 serisini almak varken aylarca kim xiaomi nin satışa çıkmasını bekler ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRONOS48 -- 12 Şubat 2024; 19:34:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşte alacağım telefon 👍👍👍👍👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 usd yi Xiaomi ye gomup sabah aksam reklam kapamak icin forum dolasmak...
    Takla atsa 350 den fazla tek kurus fasla vermem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 12 Şubat 2024; 23:17:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50-60k cikar bakalim kimler alabilecek hangi baba yiğitler yaklaşicak mrk ediyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 dolara s24 plus ve iphone 15 pro gibi cihazlar varken kim napsin yazılımı çöp xiaomiyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50w sarj gücü olması saçma 67 w üstü yapsanız ona göre tasarlasanız daha iyidi

• Benim anlamadığım iki farklı redmi kullandım, alt model olmasına rağmen Samsung'un amiral gemilerinden şikayet ettiğim için bu modele geçtim, çokta memnunum, yok yazilim sikintisi, yok o bu diyen arkadaşlar, kaçak kullanmayin sizde, ben bir kere dahi sorun yasamadim, sırf yorum yapmak için yapiyorsunuz

• 1000$ pahalı diyen arkadaşlar, bu global fiyat

Türkiye de 2000$??

• Xiaomi kullanmasını bilmeyen almasın kardeşim iPhone arayüz herkesi hazıra alıştirdigi için bizim milleti memnun etmek zor iyi bi androidciyim ama iphoneyi sahiplerine ben öğretiyorum o yüzden kullanamayan laf etmesin boşuna

• 50w kablosuz farkındamısın

• Ben 11 Ultra kullanıyorum bunuda görücem hoşuma giderse bunuda alıcam iphone 15'de var ahım şahım farkı yok kullanımda arasında

• Daha Türkiye fiyatı bile değil buraya gelınce 2000mi olur 3000mi, yahu kafayı mı yediniz dandik xiaomiye bu kadar verilir mi. Allah akıl fikir versin ne diyim.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    katılıyorum. yazılım bence en önemli şey. Her donanım seviyesini her üretici aşağı yukarı telefonuna koyabiliyor. ancak herkes aynı kalitede yazılım yapamıyor. kimse Androidde bir Huawei olamadı. sebebi yazılım. ayrıca iyi bir kalite. son olarak; bir özellikte en iyi olmak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.