Şimdi Ara

HTC 10 vs LG V20 vs Samsung Note 5 vs Huawei P9 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grkm6161

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

quote:

P9 seni memnun edecektir tasarım ve boyut farkı dışında hissedeceğin aşırı bir fark yok.

aslında benim için müzik çok önemli telefonda ondan dolayı aklım hep htc 10 a yada lg v20 ye kayıyor ama bilemiyorum.

Müzik en önemli kriter ise sana önerim Zte axon 7 olur kesinlikle, Lg'de sürekli kronik sorunlar olduğundan ikinci seçenek olarak Htc10 modeline bakmanı öneririm

p9 u ele diyosun yani

Ele demiyorum tabiki, Ama en önemli kriter müzik ise Axon 7 ilk sırada olmalı kamera performansı bir tık daha düşük olsada ses konusunda burada bahsi geçen modellerden daha iyi diye düşünüyorum hem hoparlör hemde kulaklık bakımından, Htc10 ve P9 arasında aşırı bir fark olduğunu sanmıyorum zaten hangi telefonu alırsanız alın kendinize göre eq ayarı yaparsınız diye düşünüyorum ben şuan aşırı derecede memnunum kulaklıkla müzik dinlerken

• @mvpeko @tayfn1907
    ekrana çift tıkla ekranı uyandırma bu şartlarda önemli gerçektende. her defasında telefonu ele almak güzel değil. gelir inş.

axon 7 yi nerden alıcaz bulamadım hiç bi yerde :D
  • grkm6161 G kullanıcısına yanıt
    Media markt getiriyor ama az sayıda getirtiyor diye biliyorum bittikçe, Kendileri ile iletişime geçebilirsiniz ne zaman gelir diye tabi öncelikle biraz araştırıp yine denemenizi tavsiye ederim ben beğenmiştim genel olarak.
  • quote:

Media markt getiriyor ama az sayıda getirtiyor diye biliyorum bittikçe, Kendileri ile iletişime geçebilirsiniz ne zaman gelir diye tabi öncelikle biraz araştırıp yine denemenizi tavsiye ederim ben beğenmiştim genel olarak.

anladım şuanda yok ellerinde kontrol etmiştim. çok fazla bi sürede beklemek istemiyorum telefon almak için biran önce alayım diyorum ama kararda veremiyorum :D bilmiyorum napıcaz :D
    Senin kararın ben telefonu almadan önce iki telefon arasında kararsızdım Htc10 ve P9 tercihimi fiyatı nedeniyle P9'dan yana kullandım ithalat garantili aldım diğer kullanıcıları gibi oldukça memnunum.
  • quote:

Senin kararın ben telefonu almadan önce iki telefon arasında kararsızdım Htc10 ve P9 tercihimi fiyatı nedeniyle P9'dan yana kullandım ithalat garantili aldım diğer kullanıcıları gibi oldukça memnunum.

peki htc ile aynı fiyatta olsaydı tercihin htc mi olurdu
    Zor soru arayüzü ve tasarımı için p9 bir adım önde benim için, ama htc10 da gayet iyi her bakımdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zor soru arayüzü ve tasarımı için p9 bir adım önde benim için, ama htc10 da gayet iyi her bakımdan.

biraz daha araştırıp ona göre karar vericem ozaman. :D bide lg v20 baktım bugün oda çok şık çok güzel telefon ama bilemiyorum kafamı karıştırıyor :D
  • valla sarjı büyük ihtimal iyi gitmiyordur ama v20 tercih ederdim ben niye diye sorucak olursan v10 kullandım ya manyak bi fotoğraf kalitesi vardı cihazın sarj çabuk bitiyordu fakat 10 dakikalık sarj 3 saat götürüyor %20 25 dolduruyo neredeyse banyoya girerken takıyorum %50 çıkıyorum 10 15 dakikada 75 80 oluyor 3 kere flaş patlıyor gece çekilen fotoğrafı gündüz gibi çıkarıyor ve kalite olarak bi iosun çektiği fotoğraf kadar iyi çekiyo otomatikte 6s plustan daha iyi çekiyor gece için bile kesinlikle v20 derim ama şu yanında verilen sözde hediye aparatlar çok şişiriyor fiyatini 3000 lira şuan cihaz beğenirsen al kesinlikle üzmez kasma donma vs 1 kere olmadı v10nda iphone 7 kullandım telefon cinnet geçittirdi bi ara 3-5 kere dondu v10 donmazken onun donması kızdırdı beni lg bu işi yapıyor fanı falanda değilim lgnin adamlar başarıyor bu işi
    V20 güzel bir model ama lg'nin kronik sorunu olmayan modeli yok gibi ayrıca kamera lensinin çatlama gibi bir sorunu vardı sanırım iyi araştırmak lazım.

Arkadaşın dediği gibi arayüzle alakalı belki kullanılan hafıza biriminden de kaynaklanabilir.

Ama benim için müzik kalitesi de çok önemli olduğu için tercihimi 10'dan yana kullanırdım. Kutunun içinden çıkan kulaklık şimdiye kadar bir telefon için verilmiş en kaliteli kulaklık. Zaten ses kalitesi olarak da daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG V20 de gerçekten çok hoşuma gitti ama işte lg lerdeki şu kronik sorunlar çok korkutuyor beni. bide şimdi bu fiyat aralığında yurtdışı 6s plus alma imkanım ortaya çıktı. İşler iyice karıştı 6s plus alabilirim
  • 6s plusta memnun eder üzmez 1 aykullandım üzmedi beni çok memnun kaldım stabildi 7 kullandım üzdü beni ekran çözünürlüğü özellikle tam bir fiyasko gönlünde ne varsa onu al boşver bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 23 Ocak 2017; 11:48:10 >
  • quote:

LG V20 de gerçekten çok hoşuma gitti ama işte lg lerdeki şu kronik sorunlar çok korkutuyor beni. bide şimdi bu fiyat aralığında yurtdışı 6s plus alma imkanım ortaya çıktı. İşler iyice karıştı 6s plus alabilirim

Dostum sen Htc10'u ilk sıraya al bence anakonusu'nu incele biraz kronik veya çokca bulunan bir sorunu yok ise bunu seç her konuda fazlası ile tatmin eder kesinlikle
  • @Swat123456789 @tayfn1907
    iphone 6s plus şuan ilk sıramda. Bakalım biraz daha araştırıp ona göre karar verecem. HTC 10 u denedim burda sonunda arayüzünü falan gerçekten beğenmedim hiç bide cidden rakiplerine göre yavaş bi telefon
  • 6.0inc sizi rahatsız etmezse note5.

Kamerası iyi olsun derseniz p9.

Aşırı ozellik derseniz v20.

• lg v20 de 32bit ses var arkadaşlar. eğer kaliteli ses dinleyeceksiniz, v20 seçilmeli.
  • @-Uzumaki Naruto-
    aşırı özellik derken ne gibi özellikler?

@ysfdiope
    32 bit ses kaydımı yapıyor yoksa 32 bit ses çıkışımı veriyor v20
  • quote:

@-Uzumaki Naruto-
    aşırı özellik derken ne gibi özellikler?

@ysfdiope
    32 bit ses kaydımı yapıyor yoksa 32 bit ses çıkışımı veriyor v20

V20 nin diğer telefonlardan biraz daha ust seviyede ozellik bakımından.

32bit ses çıkışı var. 24bit ses kaydı var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.