Şimdi Ara

HTC 10 vs LG V20 vs Samsung Note 5 vs Huawei P9 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    32 bit ses çıkışı varsa çok iyi. ama bişe sorcam 32 bit ses çıkışını almak için telefona attığım şarkının da 32bit olması gerekiyor dimi?
  • grkm6161 G kullanıcısına yanıt
    evet attığın şarkının da 32 bit olması lazım. açıkcası çok fazla 32 bit şarkı yok. 24 bit şarkılar var daha çok. cd kalitesini de söyleyeyim 16 bittir. yani 24 ve 32 kayıtlar nasıl oluyor dersen, plaklardan özel cihazlarla kaydediliyor. yada bunu stüdyolar özel sitelere satıyor, hdtracks gibi. streaming için de tidal diye site var.
  • @ysfdiope
    yani bu özellik fuzuli :D doğrumudur :D
  • uzak ara mate 9
    kesinlikle hayır. gerçek anlamda müzik dinlemek istiyorsan bence v20. herkes mate9 diyorda 1080 x 1920 pixels (~373 ppi pixel density) ama v20 1440 x 2560 pixels (~513 ppi pixel density). açıkcası v20 görüntü kalitesinde mate9 a takar. mate9 da pil değiştirelemiyor ama 4000, v20 de değiştirilebiliyor ve 3200. mate9 fotoları ile v20 çekimleri birbirine yakın (pixel rakamı fazla ama görüntü kaliteleri çok fark etmiyor.) mate9 daha iyi işlemciye sahip gözüküyor. ben bana verdiği görüntü kalitesi ve ses e bakarım. bu yüzden v20.
  • @ysfdiope
    Lg V20 ile ilgili herhangi bir kronik sorun falan ortaya çıkmadı dimi henüz. benimde çok hoşuma giden bi telefon da. yani ben ya fiyatından dolayı huawei p9 alıcam yada paraya kıyıp en üst limitime çıkıp lg v20 alıcam. bide 2500 tl ye iphone 6s plus alma şansım varken bu tartışmaları yapmam da saçmamı diye düşünüyorum bi taraftan :D
    v20nin ana konusu var. orda kulananlar daha bir sorunla karşılamadı. p9un ekran kalitesi 1080 x 1920 pixels (~423 ppi pixel density). işlemcisi v20den yavaş.fiyat konusunu bilemem de v20 yada mate9 al p9 alacağına bence. ama sana kalmış. iphone kesinlikle kullanmam neden diye sorma kişisel tercihim.
  • @ysfdiope
    ben şuanda 5s kullanıyorum p9 unda en çok huşma giden özelliği menüsünün arayüzünün sadeliği iphone çok benziyor o çok ilgimi çekmişti. Peki v20 ve mate9 arasında hangisi alınır.
    ses ve ekran görüntü kalitesi için v20. diğer şeyler daha çok ilgini çekiyorsa mate9
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfdiope

kesinlikle hayır. gerçek anlamda müzik dinlemek istiyorsan bence v20. herkes mate9 diyorda 1080 x 1920 pixels (~373 ppi pixel density) ama v20 1440 x 2560 pixels (~513 ppi pixel density). açıkcası v20 görüntü kalitesinde mate9 a takar. mate9 da pil değiştirelemiyor ama 4000, v20 de değiştirilebiliyor ve 3200. mate9 fotoları ile v20 çekimleri birbirine yakın (pixel rakamı fazla ama görüntü kaliteleri çok fark etmiyor.) mate9 daha iyi işlemciye sahip gözüküyor. ben bana verdiği görüntü kalitesi ve ses e bakarım. bu yüzden v20.

Bu çok garip bir durum gerçekten herşey çok güzel özellik, tasarım, kamera ama ekranı niye bu şekilde yapmışlar anlamadım cidden, Ben Lg'ye bulaşmazdım Lg kullanıp sorun yaşamayan çok az kullanıcı vardır benim etrafımda ise yok gibi birşey.

• @ysfdiope @tayfn1907
    işte hep lg hakkında bu tarz şeyler duyduğum için lg almaktan çekiniyorum ama diğer taraftanda 3000 tl verip hala 1080p ekranı olan bi telefon almakta hoşuma gitmiyor. gerçi v20 için herhangi bi sıkıntı duymadım daha ama. lg alma sıkıntı yaşarsın deniliyor hep.
    Şöyle bir haber var bir incele bu durumu bu kadar para verip böyle sorunlarla'da uğraşılmaz.
    http://www.webtekno.com/lg-v20-lerin-kamera-camlari-kendi-kendilerine-kiriliyor-h21694.html
  • türkiyede daha bu sorunla karşılaşan yok gibi.
  • @tayfn1907 @ysfdiope
    eee napıcaz ozaman :) ne alıcaz
    Telefonları bizzat inceleyip karar vermen en mantıklısı olacak bence, İçine hangisi en çok sinerse onu seçersin, V20'deki o sorun henüz bizde görülmemiş olabilir ama genel bir durumsa herkesin başına gelebilir, Ama özellik bakımından çok iyi bunada kimse birşey diyemez.
  • @tayfn1907
    En son öle yapıcam zaten ya. Gİdecem teknoloji mağazasına bakacam telefonlara o an hangisinegönlüm kayarsa onu alıp çıkacam:D yoksa bu iş böle uzar gider telefon melefon alamayız :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.