Şimdi Ara

HTC 11 tüm beklentileri karşılamaya geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Htc bu saatten sonra 700 dolara telefon satacağını sanıyor hala. Yazılımsal desteğini kesiyor bir bir telefonların. Kendine özgü uygulamalarını sonlandırıyor. Utanmadan hala 700 dolara ( Büyük ihtimal 3000 lira üstü ) ürün satacağını sanıyor.

Kendini Apple sanıyor ama ısırılmış elma değil olsa olsa kurtlu elma olur Htc'den.

Kendim Htc kullanıcısıyım oradan biliyorum. Hani böyle bir markanın bile fanları olabiliyor maalesef.

Bunu alacağınıza daha uygun fiyata Xiaomi falan alın. Hem cebinize kâr hem Xiaomi bile bunlardan daha fazla destek sunuyor. En azından büyüyen bir marka. Htc battı batacak.

• şu dolar ile o telefon burada 3000 tl den fazla olacak...

• ben bildim bileli iphone, sony, htc m7 şuanda da htc10 cihazımı hep 600 $ civarında aldım (ilk çıktıkları fiyat) daha sonra örnek veriyorum Htc M7 400$ gibi rakamlara düştü ama bu cihazlar türkiyeye girince fiyatlandırmalar çok farklı oluyor. Ben hiç türkiyeden tlf almadım, yurtdışından aldığım fiyata türkiyede 2. el cihaz yok. Mesela ıphone 3 ten itibaren sanırım her yeni model 650$ dan satışa çıkıyor.. ıphone 3-4-5-6-7 .. belli ki türk teknoloji marketleri aralarında anlaşarak fiyatları yüksek tutuyorlar, hatırlarsanız 2 ay kadar önce bu sebeple ceza yemişlerdi.
  • Rahmetli iyiydi

• ben yazdım bazı kullanıcı arkadaşlar her yazılana inanma demişti

• hadi bir bilgi daha ekranı sharp üretiyor

• htc eski tasarım anlayışına geri dönmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Htc bu saatten sonra 700 dolara telefon satacağını sanıyor hala. Yazılımsal desteğini kesiyor bir bir telefonların. Kendine özgü uygulamalarını sonlandırıyor. Utanmadan hala 700 dolara ( Büyük ihtimal 3000 lira üstü ) ürün satacağını sanıyor.

Kendini Apple sanıyor ama ısırılmış elma değil olsa olsa kurtlu elma olur Htc'den.

Kendim Htc kullanıcısıyım oradan biliyorum. Hani böyle bir markanın bile fanları olabiliyor maalesef.

Bunu alacağınıza daha uygun fiyata Xiaomi falan alın. Hem cebinize kâr hem Xiaomi bile bunlardan daha fazla destek sunuyor. En azından büyüyen bir marka. Htc battı batacak.

Bende htc kullanıyorum ve fan'ı oldum.

3,5 yıldır M7 kullanıyorum . Değiştirme isteği hiç yaşatmadı.

3,5 yıl önceki ios ü destekleyen kaç uygulama var ?
    3.5 yıl önce çıkmış diğer marka amiral gemilerin kaçı halen kullanilabilir halde ?

4 senedirde batamadı şu htc , her sene her çeyrekte zarar açıkladilar bide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hgw7 H kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı telefonu kullanıyorum. Evet ben de değiştirmicem. Ama sanırım yaptıkları tek iyi telefon da bu.

3.5 yıl önce çıkmış Note 3, S4, Iphone 5s falan işte bununla aynı yıl çıkan. Kullanılmıyor mu onlar? Çöp mü oldular?

3.5 yıl önceki Ios derken anlamadım. Htc One Ios uygulamaları da mı destekliyor? Android'e kurabildiğimizi bilmiyordum. Neyse bak güzel bir şey öğrendim.

Ama yazarken Htc'ye özel uygulamaları neden kapattığını da anlatsaydın. Mesela 3.5 yıl önce çıkan Note 3 Samsung'un işe yarar uygulamaları hala çalıştığı için kullanıyor. Htc ne yapıyor? Kendi uygulamalarını kapatıyor. Türkiye için sıfır destek ve güncelleme.

3.5 yıl önce çıkan bütün telefonlar zaten hala çalışıyor korumasını bilen adam için. Ben korusa da bizzat Htc tarafından damarların kesilmesini soruyorum. Neden buna net cevap vermek yerine kendince sağa sola çekiyorsun?

• Tüm beklentileri tipsiz telefonlarla sağlayamazsın htc.

• Şu tasarıma nasıl çöp diyebiliyorsunuz ya :D Tasarım güzel donanım özellikleri de güzel, bekleyelim görelim.

• her sene aynı haberler. ortada somut bir şey yok. keşke resmi açıklamalar dışındaki söylentiler hiç haber yapılmasa. her yıl olduğu gibi bu yıl da bütün markalar şu ana kadar yaptıkları en iyi telefonu piyasaya sürecekler. daha iyi bir android deneyimi sunacaklar falan.
  • Htc 10 tasarımının dışında oldukça iyi bir telefon. Htc 11'de bu eksik de kapatılacak anlaşılan.

• Beyler iki dakka sacmalamayin tasarım efso fiyat çöp.

• quote:

Htc bu saatten sonra 700 dolara telefon satacağını sanıyor hala. Yazılımsal desteğini kesiyor bir bir telefonların. Kendine özgü uygulamalarını sonlandırıyor. Utanmadan hala 700 dolara ( Büyük ihtimal 3000 lira üstü ) ürün satacağını sanıyor.

Apple ve Htc tek farkını söyliyim sana. Apple ı bilen de alıyor bilmeyen de ne de olsa pahalı elma logosu var alayım hava atayım derdinde. ama htc yi alan malzeme kalitesi olsun sağlamlığı olsun arayüzü olsun bu farkları bilenler bu markayı alıyor. bu bu yüzden de fiyatı apple a göre normal ve onla kıyaslayanlar için apple daha pahalı fikrimce.!androidin en kral arayüz telefonları htc ve miui dir. apple dan daha da stabildirler kanımca 3 ünüde kullandım şu an xiaomi note pro kullanıyorum. ha kullanmayanlar tabi ki yorum yapabilir hazırım=)

• hahaahha hayaller böyle peki hayatlar nasıl

• quote:

699$ etiketi ile 8GB RAM 256GB Bellek geçen sene olsa hiç düşünmeden alırdım S7 Edge kullanıyorum bu sene çıkan telefonlar 32 GB ile gelir de HTC 256GB ile gelirse bu çok büyük bir adım olur bellek gerçekten önemli.

• HTC Bey napıyorsunuz
  • çok mu zor şu iş arkadaş.

-fiziksel aydınlatmalı tuş koy
    -parmak izi okuyucuyu geliştir
    -kamerayı duo yap kasadan pörtletme
    -ağırlığı 160 gramın altına indir
    -3000mAh bataryayı koy
    -amoled ekrana geç. 1080p panel.
    -5-5.2" ekran olsun
    -kasayı incelt (ama kronik bi sorun çıkıcak kadar inceltme.
    -işlemciyi piyasadaki en iyisi koy kırpılmamış
    -4gb ram/32 dahili 6gb ram/64-128 dahili şeklinde iki versiyon yap.
    -temiz bi ses sistemi koy.
    -FİYATINI BELİRLERKEN APPLE'IN FİYATLARINI BAZ ALMA... 499 $ seviyesinden sat telefonu kapış kapış gitsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: babacan52

çok mu zor şu iş arkadaş.

-fiziksel aydınlatmalı tuş koy
    -parmak izi okuyucuyu geliştir
    -kamerayı duo yap kasadan pörtletme
    -ağırlığı 160 gramın altına indir
    -3000mAh bataryayı koy
    -amoled ekrana geç. 1080p panel.
    -5-5.2" ekran olsun
    -kasayı incelt (ama kronik bi sorun çıkıcak kadar inceltme.
    -işlemciyi piyasadaki en iyisi koy kırpılmamış
    -4gb ram/32 dahili 6gb ram/64-128 dahili şeklinde iki versiyon yap.
    -temiz bi ses sistemi koy.
    -FİYATINI BELİRLERKEN APPLE'IN FİYATLARINI BAZ ALMA... 499 $ seviyesinden sat telefonu kapış kapış gitsin...

Senin gönlün cennet istiyor
    Böyle yaparsa 3 sene boyunca telefon satamaz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.