Galaxy S2 ve Htc 3d evo arasında kararsız kaldım Özellikler ve perfonmans açısından galaxy s2 daha iyi diye biliyorum ama kararsız kaldım. telefonu 2. el yada 0 almayı planlıyorum Htc 3d evo için birkaç sorum olacaktı kullananlar yada kullanmış olanlar cevap verebilirse sevinirim 3d ve 2d video fotoğraf perfonmansı , pil ömrü , ekran kalitesi , malzeme kalitesi (örn:çizilme) , güncelleme desteği , ekran kalitesi ? sizce bunlar nasıl Not: Lütfen önerinizle avantajları ve dez avantajlarını yazarsanız sevinirim. Fiyat Olarak 1000 tl düşünüyorum , 1000 tl ye s2 yok diyeceklere şimdiden 2. el alabilirim dedğimi hatırlatayım ve neden gio veya young değilde bu telefonlar diye sorarsanız ki bazen kendime soruyorum o telefonları yetersiz buluyorum , başka telefon öneriniz varsa lütfen gene artıları ve eksileri ile yazarsanız sevinirim
Yukarı
htc evo 3d eski surum ve guncellemesi yok diye biliyorum. (ama olabilir de). ozellik konusunda ise s2 hakkında konusmaya gerek yok zaten kısaca: s2
Ics den bahsediyorsan var diye biliyorum teknik açıdan aralarında pek fark yok örn ikiside 1.2 ghz işlemci 2side 1 gb ram . Güncellemelerden problem yaşıacağımı sanmıyorum =/ daha açıklayıcı olarak yazabilirseniz örn evo alırsam ne yapamam gibi ?
htc sensation xe lite 2.el bulabilirsen daha iyi bir telefon almış olursun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme