Şuanda Blackberry 9900 Bold kullanmaktayım. Htc 8S dikkatimi çekti ve bütçeme gayet uygun kaldı. İnternetten araştırdım ancak kesin bir bilgiye ulaşamadım. Kullanıcı yorumlarından ziyade alıp kullanmayan, telefona pislik atan tipler mevcut. Birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
Kamerasında otofokus mevcut mu ? Sitesinde otomatik odaklama yazıyor ancak yok diyenler var ? Whatsapp bildirim sorunu var mı ? ( En en önemlisi ) Whatsapp, Twitter, Facebook, Sahibinden.com uygulamarını gün içinde bolca kullanıcam. Herhangi birisinde bildirim, donma, açmama gibi bir sorun var mı ? Kamerasının genel performansı nasıl ? ( Daha önceden iphone 4 kullandım, onun gibi mi yoksa daha mı iyi ? ) Çoğu arkadaş win 8.1 güncellemesinden şikayetçi, win 8 ile win 8.1 arasında ne gibi farklılıklar var, çok önemli mi günlük kullanımda ? Win 8.1 beta yükleyip kullanan arkadaşlar var, ileride destek gelecek değil mi ?
Teşekkürler
Mavi ya da siyah renk Htc 8S arıyorum. Kesinlikle İstanbul içi elden alacağım. Cihazın kozmetiğinin çok iyi olması gerekmektedir. Kulaklığı kullanılmamış, az kullanılmış olması önemlidir. 2.el için maksimum bütçem 350TL'dir. Zaten 380TL'ye satılıyor ancak kampanyadan yararlanamıyorum.