Şimdi Ara

Tertemiz Redmi Note 7s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Xiaomi Model #Redmi Note 7S
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz Hindistan versiyon olan(48mp)en son uretim varyantı olan Redmi Note 7s modelidir..4/64 gb..Cihazı yaklaşık 3 ay önce aldım kozmetik açıdan kusursuzdur..kayıtlı,global stabil india romu var cihazda ve koyu mavi renkte..aksesuar,kutu vs eksiksiz..uzunca yazmaya luzum görmuyorum cihazı bilen araştıran tercih etsin daha evvel çok sayıda sıfır kondisyonda ikinci el cihaz sattım istediğim fiyat 1.200 tl dileyen cihazı görup elden alabilir yer İstanbul/Kartal..

Tertemiz Redmi Note 7s

Tertemiz Redmi Note 7s

Tertemiz Redmi Note 7s

Tertemiz Redmi Note 7s

Tertemiz Redmi Note 7s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 31 Mayıs 2020; 20:40:53 >

• Cihazın yanında zore kılıf hediye..linkteki ürünün aynısı ve mavi rengidir..
    akakce.com
    Xiaomi Redmi Note 7 Kılıf Zore Niss Silikon Tam Koruma Kılıf + Kırılmaz Cam Hediye Lacivert Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/telefon-kilifi/en-ucuz-xiaomi-redmi-note-7-kilif-zore-niss-silikon-tam-koruma-kilif-kirilmaz-cam-hediye-lacivert-fiyati,657273619.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz tarafımdan alınmıştır.

Arkadaş ile ikinci alış verişimiz oluyor.
    Ödemesi yapıldı. İki tarafa da hayırlı olsun inşallah..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Note 8 64GB &2000TL&
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.