Şimdi Ara

HTC 8S WİNDOWS PHONE 8.1, BEATS AUDİO 200tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar, cihazı 2. el aldım cihaz kozmetik olarak 10/9 alır. daha önce htc 8x kullandığım için asıl kullandığım telefonun yanıına beats audiosundan dolayı yedek olarak aldım fakat ihtiyaç fazlası oldu şuanda. Batarya durumu s6 Edge + 'ımla değerlendirirsem aynı seviyede. Yani ikisinide gece %100 de çıkardım, normal - yoğun kullanımda öğlen 2-4 arası tekrar şarja taktım (1 hafta kadar sadece 8s i kullandım). Batarya normal. Fakat sim kartını zorladım ve bozuldu galiba. Power tuşu biraz sert bunun dışında cihazın hiç bir faaliyetinde bozukluk yok. Satma sebebim ihtiyaç fazlası + nexus 4 alıcam ( ubuntu touch yüklemek için) fiyat son 200'tl dir. Sim kart yuvasını yuva sipariş ederek kendiniz yapabilirsiniz veya tamirciye verebilirsinz.

200 tl'ye çok şık ve ses sistemi olarak S6 edge+ 'ten ve diğer birçok telefondan iyi bir telefon bu hatta ses kalitesi olarak htc 8x htc 8s htc one m7 den sonraki htc lerde kulak sağlığı sebebiyle aynı yüksek seviyelerde ses vermiyor. Kamerası idare eder.

kozmetik olarak 10/9 /telefon gerçekten s6 lar kadar şık elde duruşu iyi kılıf falan hiç takmaya bile gerek yok
    akıcılık 10/8
    kulaklık performansı 10/10
    tüm özellikleri çalışıyor sadece sim kart yuvası değişecek

istanbul esenler veya maltepe civarı elden teslim. şehir dışına önce para hesabıma yatar sonra kargo yollarım hemen şirkete sürekli kargocular geliyor zaten. (kargo ücreti alıcıya ait)

resimler;
    link ----->>>>http://pho.to/AAWoT
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biktimmk -- 31 Mayıs 2016; 15:53:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Watch Series 8 45mm GPS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.