Şimdi Ara

HTC 8X ile ilglili yararli ve onemli bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1.5 yıldır htc 8x cihazını kullanmaktayım ve cihaz ile ile bildiğim önemli çözüm ve bilgileri sizinle paylaşacağım
    1-Windows Devices Tool ile yazılım atma
    2-Csdiag ile tuş ışıklarını kapatma,tuş titreşimini kapatma ve fonksiyon testleri
    3-Sistem boyutunun gb olarak artmasına karşı alınacak önlem ve çözümler

her bir konuyu ayrıntılı bir şekilde açıklayacağım takipte kalın

• 1-HTC 8X e yazılım atmak

İnternet bağlantılı bilgisayaraımıza windows device recovery tool kuruyoruz bu programın çalışabilmesi için bilgisayarımızın dilini ingilizce yapmamız gerekiyor
     HTC 8X ile ilglili yararli ve onemli bilgiler HTC 8X ile ilglili yararli ve onemli bilgiler HTC 8X ile ilglili yararli ve onemli bilgiler HTC 8X ile ilglili yararli ve onemli bilgiler HTC 8X ile ilglili yararli ve onemli bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 14 Şubat 2016; 16:54:17 >

• Bilgisayarın dilini ingilizce yaptıktan sonra işimiz çok basit windows devices recovery tool u açıyoruz telefonumuzu bilgisayara bağlıyoruz parolasını giriyoruz ve program telefonumuzu tanıyor telefonumuzu seçiyoruz bootable modu gelecek bootable modu şöyle yapılıyor:cihazımın pc ile bağlantısını kesmiyoruz telefonumuzu kapatıyoruz güle güle yazısı çıkınca kilit tuşu-ses kısma-kamera tuşlarına basılı tutuyoruz telefon titreyince elimizi kilit tuşundan çekip ses kısma-kamera tuşuna basmaya devam ediyoruz telefonun ekranı bembeyaz olucak ve sonra üzerinde barkodlar çıkacak bootable modunu da hallettik sonra pc yazılımı 700 mb lık dosya indirecek bundan sonra install software deyip bekleyeceğiz telefon kendi kendine açılıp kapanabilir yazılım yuklemesi bittiği halde reset atabilir o yüzden cihaz kendi açılana kadar bekleyin cihaza hiçbir şekilde müdahele etmeyin yazılım yüklenmesi 15 dk civarı sürüyor
     HTC 8X ile ilglili yararli ve onemli bilgiler HTC 8X ile ilglili yararli ve onemli bilgiler HTC 8X ile ilglili yararli ve onemli bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 14 Şubat 2016; 16:54:54 >

• Windows Insider ile W10m yüklenebiliyor mu 8X'e ve almak akıllıca mı?
  • 2- Csdiag programı
    Bu program telefonun içinde gömülü olan bir yazılım telefonun donanımlarının çalışıp çalışmadığını test eder bu prgoram sayesinde kapasitif tuşların ışıklarını ve titreşimini kapatabiliyoruz programı tuş takımına ##634# yazarak açıyoruz
    tuş ışıklarını kapatmak için backlight olana tuş titreşimini kapatmak için viibrator olana giriyoruz
    tuş ışıklarını geri açmak için kilit tuşu ile ekranı açıp kapatmamız yeterli
    tuş titreşimi aynı zamanda telefonun tüm titreşme özelliğini kapatıyor yani telefon çaldığı zaman da tireme yapmaz bildirim gelse de titremez titremeyi geri açmak için cihazı tamamiyle kapatıp açmak gerekiyor
     HTC 8X ile ilglili yararli ve onemli bilgiler HTC 8X ile ilglili yararli ve onemli bilgiler HTC 8X ile ilglili yararli ve onemli bilgiler HTC 8X ile ilglili yararli ve onemli bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 14 Şubat 2016; 16:56:36 >

• Damenda kullanıcısına yanıt
    insider ile yüklenemiyor htc tarafı 10 güncellemesi vermeyi düşünmüyoruz diyorlar güncelleme gelirse microsoft tan gelecek ama umutsuzum büyük ihtimalle güncelleme gelmeyecek bu saaten sonra htc 8x i önermem güncelleme alacağı meçhul cihazın batarya performansı kötü en çok şikayet ettiğim noktası bu beats audio ile müzik keyfi-kamera kalitesi-tasarımıını beğenerek almıştım pişman değilim güzel cihaz ama microsft ve htc gereken desteği vermiyorlar lumia bak derim
  • 3- sistem boyutunun şişmesi
    arkadaşlar sistem boyutunun şişmesini önlemek için kurduğumuz programları kaldırırken akıllı depolamadan kaldırıyoruz normal kaldırırsak programın artık dosyaları kalıyor ve bu dosyalar sistemin şişmesine neden oluyor
    UpdateAdvisor adlı program ile sistemi şişen dosyaların bir kısmını silip yer açabiliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4- ekstra
    kulaklık ile müzik dinlerken play-pause tuşuna 2 defa üst üste basmak ileri şarkıya geçirir 3 kere üst üste basmak bir önceki şarkıya dönmeyi sağlar
  • Yararlı konu. Yazıların büyüklüklerini, kalınlıklarını ayarlarsan yani biraz daha düzenlenirse daha da iyi olur.
  • Konu faydalı. Ana konuya eklenebilir derdim fakat ana konu ölmüştür çoktan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok yararlı konu, elinize sağlık.

hocam benim cihazın kulaklık sesinde bir problem var, yardımcı olur musunuz? ilk olarak beats çalışmıyor. wp8'de çalışıyordu ama wp8.1'e yükseltince çalışmamaya başladı, artık basları yükseltmek yerine yalnızca sesi yükseltiyor. ikinci olarak kulaklığı iki-üç kez takıp çıkarınca ancak düzgün ses veriyor, ilk takışta ses aşırı fazla veriyor ve cızırtılar geliyor. bu sorunların nedeni kesinlikle kulaklıktan kaynaklanmıyor, donanımsal bir şeye de benzemiyor. nasıl düzeltebilirim bunları? birinci mesajınızda yazdığınız yöntemle wp8'e dönsem düzelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence birileri güncellemeyi yüklemenin yolunu bulacaktır resmi olarak verilmese bile.

• Rom bulabilsem yüklerim de rom lazım gerisi kolay

• Anlattığım yöntemle wp 8 e dönemezsin de 8.1 resmi sürümü yüklersin
    Beats audio konusunda kulaklığı tam oturttuğun halde cızırtı geliyor mu? Kulaklığım içine bir madde girdi mi? Eğer içine madde girmediyse anlattığım yöntemle bir yazılım atıp tekrar denemeni oneririm benim 8x de beats audio normal çalışıyor resmi 8.1 yüklü.beats audio kulaklığı hemen takınca çalışmıyor ben ayarlardan birkaç kere kapatınca hem ses yükseliyor hem de baslar felan artıyor kulaklık çıkartıp durmaktan daha kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: taha-07

Anlattığım yöntemle wp 8 e dönemezsin de 8.1 resmi sürümü yüklersin
    Beats audio konusunda kulaklığı tam oturttuğun halde cızırtı geliyor mu? Kulaklığım içine bir madde girdi mi? Eğer içine madde girmediyse anlattığım yöntemle bir yazılım atıp tekrar denemeni oneririm benim 8x de beats audio normal çalışıyor resmi 8.1 yüklü.beats audio kulaklığı hemen takınca çalışmıyor ben ayarlardan birkaç kere kapatınca hem ses yükseliyor hem de baslar felan artıyor kulaklık çıkartıp durmaktan daha kolay

teşekkür ederim hocam bir yazılım atayım

• klavye ingilizce oldu telefonuda tanimiyor toptan zarar girdim yapmaz olaydim izgilizce mevzusu nekadar sacma yav
  • ata1717 A kullanıcısına yanıt
    Görev çubuğunda saatin solunda eng yazar ordan klavyeyi turkçe yaparsın program ingilizce dil ile çalışıyor olması saçma ama yapacak bir şey yok

• ata1717 A kullanıcısına yanıt
    İlk önce devices tool u açıp öyle telefonu bağlayın tanıyacaktır

• hocam recovery programını yükleyemiyorum, iki ayrı bilgisayarda denedim hep şu hatayı aldım:

HTC 8X ile ilglili yararli ve onemli bilgiler
  • bilgisayar dilini ingilizce yaptınız mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.