Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
159.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, telefonuna alışamayan ve satmak isteyen olursa lütfen benimle temasa geçsin.
    PM'den ya da telefon numaramdan ulaşın, görüşelim.
    Mehmet Ali
    0 544 929 1618
  • arkadaslar telefonunu satmak isteyen olursa (mavi renk tercihim) görüselim. 0 543 8287646 yaşar ben.
  • Herkez telefonu almak istiyor :) satıyorum 1600. :) ankaradan elden veririm. :)
  • Çok kabaca ilk izlenimlerim.

sesi süper.
    radyo yok kötü inşallah gelir güncellemeyle.
    mp3 leri çalma sesi yapamıyoruz.
    şarjı biraz sıkıntı yapacak, sabah 07:00 de şarjdan aldım, 35 dk mp3 dinleyerek işe geldim %89 şuan. 3 mail adresi, facebook, twitir, whatsapp süperkli açık.
    harbiden hiç oyun yok gibi heheh :) bari beleş olan angry birds leri verselermiş. android markette bedava hepsi.
    ses olayı bir tuhaf. sil sesini 30 a getiriyorum, müzik dinlerken 20 ye çekiyorum öyle kalıyor zil sesi az çıkıyor. zil sesi müzik sesi, bildirim seslerini ayırmaları lazım.
    güncelleme gelirse süper olur. biraz kullanıcıya yönelik iyileştirmeler yaparlar o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen_e -- 12 Kasım 2012; 9:01:14 >
  • mp3 sesler zil sesi olamıyormu....çok kötü.
  • olmuyor şuan sanki. müzik çalarda ayarlar olsa basınca sesi kullan falan yazan bir yer olsa oda yok. ayarlarda zaten sabit sesler. belki marketteki uygulamalardan olur ama oda istediğimiz şarkılar olmaz sadece oradaki seçeneklerden olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

olmuyor şuan sanki. müzik çalarda ayarlar olsa basınca sesi kullan falan yazan bir yer olsa oda yok. ayarlarda zaten sabit sesler. belki marketteki uygulamalardan olur ama oda istediğimiz şarkılar olmaz sadece oradaki seçeneklerden olur.

Telefon üzerinden yapılamıyor ancak sync programı ile yapabilirsiniz. WP7 de mp3 için süre kısıtı vardı, WP8'de de olabilir.

http://wmpoweruser.com/windows-7-sync-client-for-windows-phone-8-handsets-now-available/

• quote:

Orijinalden alıntı: WindowsTelefon

quote:

olmuyor şuan sanki. müzik çalarda ayarlar olsa basınca sesi kullan falan yazan bir yer olsa oda yok. ayarlarda zaten sabit sesler. belki marketteki uygulamalardan olur ama oda istediğimiz şarkılar olmaz sadece oradaki seçeneklerden olur.

Telefon üzerinden yapılamıyor ancak sync programı ile yapabilirsiniz. WP7 de mp3 için süre kısıtı vardı, WP8'de de olabilir.

http://wmpoweruser.com/windows-7-sync-client-for-windows-phone-8-handsets-now-available/

süre kısıtı derken?

dün evdeki pc ye htc nin sync programını kurmuştum. gerçi tek yaptığı market uygulamaları yükletmek gibiydi. mp3 deki yapabiliyoruz?

• Vodafone HTC 8X Satışına Başladı

Turkcell ve Avea’dan sonra bir diğer operatör olan Vodafone’da HTC 8X satışına başladığını duyurdu. Vodafone Red tarifelerine ek olarak satın alabileceğiniz bu ürüne aylık 39TL veya Vodafone’a geçerseniz aylık 29TL’ye sahip olabiliceksiniz.

http://windowstelefon.com/archives/1176/vodafone-htc-8x-satisina-basladi

Red tarifesi pahalıymış :D
  • quote:

quote:

quote:

süre kısıtı derken?

dün evdeki pc ye htc nin sync programını kurmuştum. gerçi tek yaptığı market uygulamaları yükletmek gibiydi. mp3 deki yapabiliyoruz?

şu anda WP8 de değişiklik var zil seslerinde ve gelişme var. Aşağıdaki linktede görebilirsiniz.Öcenden 40 sn ve belli bir mb sınırı vardı.Ve zil sesi yapabilmek için parçanın tarzını Ringtone yapmalıydınız. Şu anda 30MB dan küçük dosyaları zil sesi yapabiliyoruz ve süre kısıtlaması yok.Zil sesi yapmak istediğimiz mp3 ü telefonun içerisindeki Ringtones klasörüne atıyoruz işlem bu kadar kolay gele bende yeni öğrendim bunu

WP8 de Zil sesi

• quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

quote:

quote:

quote:

süre kısıtı derken?

şu anda WP8 de değişiklik var zil seslerinde ve gelişme var. Aşağıdaki linktede görebilirsiniz.Öcenden 40 sn ve belli bir mb sınırı vardı.Ve zil sesi yapabilmek için parçanın tarzını Ringtone yapmalıydınız. Şu anda 30MB dan küçük dosyaları zil sesi yapabiliyoruz ve süre kısıtlaması yok.Zil sesi yapmak istediğimiz mp3 ü telefonun içerisindeki Ringtones klasörüne atıyoruz işlem bu kadar kolay gele bende yeni öğrendim bunu

WP8 de Zil sesi

WP7 den 8 e geçer iyi dersler çıkarmışlar. WP7 de sorunlu bir süreçti, gerçi uygulamalar ile custom zilsesi yapılıyordu ama böyle daha iyi olmuş

• aynen yaptım, ringtones klasörü içine bir tane mp3 attım. zil sesleri içinde görünmüyor

Windows Vista, Windows 7 veya Windows 8 PC kullanarak telefonuma zil sesi eklemek için

demiş, işyerindeki XP ne alaka bunun için mi olmadı şimdi ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen_e -- 12 Kasım 2012; 10:37:18 >
  • arkadaslar sony xperia acro s ve htc wp8x arasında gidip geliyorum. daha önce 4 model htc kullandım ve bu defa acaba sony i denesemmi diyorum. sony nin cidden çok iyi özellikleri var. en güzelide su geçirmiyor olması. bence bir inceleyin derim. bu arada sony acro s in saıldığı bir site varmı acaba?
  • i937 focus s almıştım ama bataryası olmadığı için kullanmıyordum. internetten aldığım bataryam şimdi elime geçti.

o gelene kadar ben 8x aldım.

kullanmadan satıyorum samsung focus s i. ekran jelatinli, kılıflı full aparatlı olarak. ilgilenen olursa 8X e 920 ye 1500 lira vermem diyen varsa 750 ye WP mis gibi.
  • quote:

aynen yaptım, ringtones klasörü içine bir tane mp3 attım. zil sesleri içinde görünmüyor

Windows Vista, Windows 7 veya Windows 8 PC kullanarak telefonuma zil sesi eklemek için

demiş, işyerindeki XP ne alaka bunun için mi olmadı şimdi ....

Kardeş bir not düşmüş MS parçaları telefona ringtones klasörüne attıktan sonra isimlerini değiştirin demiş ve oluyor böyle yapınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cank1981 -- 12 Kasım 2012; 12:05:30 >
  • Evet teyit ettim arkaşdalar mağzanız türkiye olsa bile internetten abd store girip uygulayı telefona yükelyebiliyorsunuz ve kurulum otomatik telefonda devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cank1981 -- 12 Kasım 2012; 12:48:47 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Gelişmeleri takip ederek ben de birkaç birşey eklemek istiyorum,

-Flash desteğinin olmayışı ciddi bir problem değil, flash artık ölmeye yüz tutmuş bir platform ve şu anda çok da yokluğu hissedilmiyor, ileride hiç hissedilmeyecek
    -Telefonunuz tamamen kapalıyken alarmı çalmıyor, telefonu açtığınızda uyarı gelip alarm çalmaya başlıyor (ilk kez böyle birşey görüyorum, belki güncellemeyle değişir ama ben her koşulda pil bitmiş bile olsa alarmımın mutlaka çalmasını isterim)
    -İstediğiniz herhangi bir mp3'ü telefonu pc ye bağladıktan sonra "ringtones" klasörüne atıp usb bağlantıyı kesip telefon zil sesi menüsünden seçerek zil sesi yapabiliyorsunuz, eğer olmuyorsa boyutunu küçültmeyi veya ismini değiştirmeyi deneyin. Örneğin ben tüm şarkıyı zil sesi koymak yerine, sadece zil sesi yapmak istediğim kısmını ses düzenleme programıyla kesip (40sn - 1 dakikalık bir mp3 halinde) ringtones'e atıyorum.
    -Pil süresini nihayet test edebildim, düşük parlaklıkta 1 günü çıkarabiliyor (Sabah 8 - akşam 12'ye kadar 20-25 mesajlaşma, 1 saatlik konuşma, 1 saatlik müzik dinleme, yarım saat web ve facebook , 1 saat kadar markette gezinme ve program indirme, 10 dakika video izleme, 2 dakika video kaydı, 15-20 foto çekimi, en son baktığımda Kalan pil %27 gibiydi, uyurken tüm bağlantı türlerini kapatmanızı tavsiye ederim) Ayrıca pil tam randımanını minimum 2-3 kez tam dolup boşaldıktan sonra verebiliyor.
    -Daha önce de dediğim gibi bildirim çubuğu var ve her türlü bilgi burdan size bildiriliyor fakat üzerinde ayar yapamıyosunuz, bu ayarları marketten indireceğiniz bir uygulamanın kutucuğunu ana menüye koyarak hepsini biyerden kontrol etmeniz de mümkün.

• vay anasını bir ben yapamadım herhalde bu mp3 ringtonunu.attım, adınıda değiştirdim. ama hala görünmüyor.
  • quote:

vay anasını bir ben yapamadım herhalde bu mp3 ringtonunu.attım, adınıda değiştirdim. ama hala görünmüyor.

attığın mp3 ün özelliklerini bir yazarmısın abi
  • General
    Complete name : D:\müzükler\Pasxalis Terzis _Oti polu agapisa****
    Format : MPEG Audio
    File size : 2.33 MiB
    Duration : 4mn 3s
    Overall bit rate mode : Constant
    Overall bit rate : 80.0 Kbps
    Album : Fwtia stis nuxtes
    Track name : 04 Oti polu agapisa
    Performer : Pasxalis Terzis
    Genre : Ethnic
    Recorded date : 2002
    Comment :www.greek-music.info

Audio
    Format : MPEG Audio
    Format version : Version 2
    Format profile : Layer 3
    Mode : Joint stereo
    Mode extension : Intensity Stereo + MS Stereo
    Duration : 4mn 3s
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 80.0 Kbps
    Channel(s) : 2 channels
    Sampling rate : 22.05 KHz
    Compression mode : Lossy
    Stream size : 2.32 MiB (100%)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.