Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
159.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cank1981 -- 12 Kasım 2012; 22:30:18 >
  • Bugün itibariyle Skype önizleme sürümü yayınlandı gayet başarılı ilk görüntülü görüşmemi yaptım sorun göremedim şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

Bugün itibariyle Skype önizleme sürümü yayınlandı gayet başarılı ilk görüntülü görüşmemi yaptım sorun göremedim şimdilik

Peki Pil Ömrü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RomeoR35

quote:

Bugün itibariyle Skype önizleme sürümü yayınlandı gayet başarılı ilk görüntülü görüşmemi yaptım sorun göremedim şimdilik

Peki Pil Ömrü ?

normal kullanım ( 15-20 dakika konuşma / 3 saat MP3 / 15 dakika video / whatsapp / msn / 3g + wi-fi açık /orta düzey ışık açık) yaklaşık ilk şarjda 19 saat kullandım ama telefonun şarjı oturuyor. bu kullanımda bugün 24 saate yaklaşıyorum
  • quote:

Burda da telefonun ekran görüntüsü

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

vay anasını gene bir hezimet

yaptım kaydediliyor diyor fotoğraflara gidiyorum bişi yok

hah buldum tamam, klasörlere gitmek gerekiyormuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen_e -- 12 Kasım 2012; 22:44:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

Burda da telefonun ekran görüntüsü

vay anasını gene bir hezimet

yaptım kaydediliyor diyor fotoğraflara gidiyorum bişi yok

Fotoğraflar / albümler / Ekran görüntülerinde orda yokmu yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cank1981 -- 12 Kasım 2012; 22:44:50 >

• quote:

androidden geliyoruz biz her gece rom atarız atmayınca bir garip oluyor

hergün rom atmayana kız vermiyolar androidde.o romdan çıkıp bu roma giriceksin.günde iki ve üzeri rom atana maaş bağlıyolar diye duymuşluğum var.
  •  HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

• quote:

oh be rahatladım yahu :D

• quote:

şimdi bu ringtones ile ilgili bir iki resim ekleyim sen bunları yapıyorsun eminim ama ben yine eklemek istedim

evet öyle yapıyorum olmuyor. zedgeden bir iki ses indirdim attım onları direk gördü ama.

• demekki bir seçicilik sözkonusu bilemiyorum valla
  • sabah 920 konusunda ekran görüntüsü alma videosunu görünce HTC ye baya sözmüştüm :D orayada yazdım hatta.

neyseki çabuk yettin.... güzel oldu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

quote:

Orijinalden alıntı: Raven

quote:

Arkadaşlar HTC 8x İle çektiğim bir video

http://www.youtube.com/watch?v=cabAzPUrDNk&feature=youtu.be

Video çekerken görüntü sabitleyici açık mıydı? Sanki ois gibi bir etki gördüm. Sanırım sabitleyici optik olmadığı için bazen görüntü yamuluyor gibi geldi

Hayır video ve foto ayarlarında öyle bir seçenek mevcut değil...

http://www.youtube.com/watch?v=aa7n3IsZp4M

Bu videoda da aynı görüntü sabitleyici etkisi var(tam ekran ve hd izleyin). Fakat youtube'ta izlediğim her 8x'in çektiği videoda bu etkiyi göremedim. Eğer bunun bir ayarıda yoksa maharet telefonda değil videoyu çekende mi yani? :D Bu görüntü sabitleyici üzerinde duruyorum çünkü 8x ve 920 arasında seçim yapmaya çalışıyorum. 8x'ciler ayarları bir daha kurcalasanız ve örnek videolar paylaşsanız? :)

• Eskiden telefonlarda FM radio olurdu şimdi hiçbirinde yok :D
  • alan kullanan herkese hayırlı olsun.. bende yillar sonra winphone a dönmeyi düşünüyorum. ekran görüntüleri arasinda işcep gördüm. androidte ki ile aynı mı acaba? bir de bloomberg yada matrix mobile gibi borsa programlari mevcut mu mağazada? eger bunlar varsa geçecem :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar HTC 8x İle çektiğim bir video

http://www.youtube.com/watch?v=cabAzPUrDNk&feature=youtu.be

Video çekerken görüntü sabitleyici açık mıydı? Sanki ois gibi bir etki gördüm. Sanırım sabitleyici optik olmadığı için bazen görüntü yamuluyor gibi geldi

Hayır video ve foto ayarlarında öyle bir seçenek mevcut değil...

http://www.youtube.com/watch?v=aa7n3IsZp4M

Bu videoda da aynı görüntü sabitleyici etkisi var(tam ekran ve hd izleyin). Fakat youtube'ta izlediğim her 8x'in çektiği videoda bu etkiyi göremedim. Eğer bunun bir ayarıda yoksa maharet telefonda değil videoyu çekende mi yani? :D Bu görüntü sabitleyici üzerinde duruyorum çünkü 8x ve 920 arasında seçim yapmaya çalışıyorum. 8x'ciler ayarları bir daha kurcalasanız ve örnek videolar paylaşsanız? :)

Merhaba, aslında video çekerken herhangi bir ayar yapmadan çektim dış mekan videosuydu.Cihazda donanımsal olarak OİS teknolojisi (L920 deki gibi) mevcut değil! yazılımsal olarak kamera ayarlarında (sarsıntı önleyici gibi) menüde yok sadece cihazı fazla sarsmadan deklanşöre bastım çektim.. hareketli video çekerken dikkat etmemiz gereken tek şey sağ sol dönüşlerde fazla hızlı hareket etmeden bütün vücudumuzu kullanarak biraz daha yumuşak bir şekilde dönmektir..Bakın buda cihazla rast gele çektiğim bir iç mekan videosu...

http://www.youtube.com/watch?v=zddSemMZYT8&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: vega_vega

alan kullanan herkese hayırlı olsun.. bende yillar sonra winphone a dönmeyi düşünüyorum. ekran görüntüleri arasinda işcep gördüm. androidte ki ile aynı mı acaba? bir de bloomberg yada matrix mobile gibi borsa programlari mevcut mu mağazada? eger bunlar varsa geçecem :)

bloomberg var. diğeri yok.
    işcepte aynısı
  • quote:

sabah 920 konusunda ekran görüntüsü alma videosunu görünce HTC ye baya sözmüştüm :D orayada yazdım hatta.

Azizim o kadar da sövme :D HTC 8X güzel telefon istedikleri kadar 920 desinler 920 de iyi telefon lafım yokda kas yapmaya niyetim yok
  • quote:

quote:

sabah 920 konusunda ekran görüntüsü alma videosunu görünce HTC ye baya sözmüştüm :D orayada yazdım hatta.

Azizim o kadar da sövme :D HTC 8X güzel telefon istedikleri kadar 920 desinler 920 de iyi telefon lafım yokda kas yapmaya niyetim yok

SENNHEISER larda bizimkiyle uyumlu kablodan ses kontrollü ve mikrofonu çalışan model var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: joaker

Eskiden telefonlarda FM radio olurdu şimdi hiçbirinde yok :D

Lumia 800'de var, müzik servisi satmak için çıkardılar sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.