Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
159.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

quote:

sabah 920 konusunda ekran görüntüsü alma videosunu görünce HTC ye baya sözmüştüm :D orayada yazdım hatta.

neyseki çabuk yettin.... güzel oldu....

Azizim o kadar da sövme :D HTC 8X güzel telefon istedikleri kadar 920 desinler 920 de iyi telefon lafım yokda kas yapmaya niyetim yok

SENNHEISER larda bizimkiyle uyumlu kablodan ses kontrollü ve mikrofonu çalışan model var mi?

sanki nokianın monster tarafından yapılan WH-920 si de iyi gibi

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cank1981 -- 13 Kasım 2012; 10:57:20 >

• güzel gibi. fiyatını hakkederinşallah. ama insan tırsıyor, normal nokia N8 in kulaklığı çalışmıyor mesela. bunun tuşlarının çalışacağından nasıl emin olabiliriz?
  • Bu lumia 800 - 900 ler ile gelen kulaklık lumia 920 de kullanılabiliyor.Windowsphone destekli olduğuna göre uyumludur heralde yada nokia shop bulup denicez tr den alınmaz tr fiyatı 249 TL
  • quote:

Bu lumia 800 - 900 ler ile gelen kulaklık lumia 920 de kullanılabiliyor.Windowsphone destekli olduğuna göre uyumludur heralde yada nokia shop bulup denicez tr den alınmaz tr fiyatı 249 TL

213 lira ereyonda.

telefonuda ordan almıştım gene aynı 12 taksit 3 ay sonra parasını düşünürsün kampanyası ile alınabilir. yakında bir nokia care var, kulaklık satıyorlardı ama bu model yoktur, gene bi gidip bakayım. gerçi kulaklığı açtırmazlar.
    bilemedim napacaz
  • al gitsin ya boşver Sonuçta monster kalitesi belli Taksitli olunca tabi farklı oluyor olay :) Gittigidiyorda 169,9 TL ye var bir tane az kullanılmış ama rengi beyaz istersen oda olabilir

WH-920
  • Lumia 800 lerde bu kulaklık mı var şimdik... 200 liralık kulaklık veriyorlar ha... maşallah. HTC sensation se gibi.....
  • quote:

Lumia 800 lerde bu kulaklık mı var şimdik... 200 liralık kulaklık veriyorlar ha... maşallah. HTC sensation se gibi.....

yo hayır bunu vermiyorlar tabiki Bunun bir alt modelini veriyorlar monster olmayan bunun ile alakası yok
  • kulaklığı bulursam bi denemeye çalışayım. yoksa gaza gelip alırım artık napalım :D bi garantiye almaya çalışayım :D
  • gg deki eleman mesaj atmıştım ereyondan almış ürünü garantili diyor alayımmı sence ama sanki beyaz benim maviye gidermki
  • ereyonda beyaz olan siyah olandan daha pahalı
  • microsoft windows phone 8 için similasyon yayınlamıştı adresini bilen veya hatırlayan var mı ?
  • bende alırsam beyaz renk alacağım. nasılsa telefon cepte duruyor bozmaz siyah yada mavi telefona bence al :D ok dersen bende alırım
  • o demodan bişi anlaşılmaz ki :) toutube dan hands on videolarına bak daha iyi.
  • baktım baktım :) aksilik olmazsa 20 kasımda alacağım sadece radyo olmaması üzdü beni, oyunla falan pek işim olmuyor zaten
  • quote:

o demodan bişi anlaşılmaz ki :) toutube dan hands on videolarına bak daha iyi.

azizim htc sensation xe ile gelen beats kulaklıklradan buldum forumdan bir deneyim olmazsa sana da onsan alalım
  • 8X almayı düşünüyorum, HTC location konusunda bilgisi olan var mı? Daha önce Omnia W kullanıyordum suya düşürene kadar sadece Bing Maps vardı, devamlı data yiyordu. HTC location'dan bahsediyorlar, 8X'de var mı?
  • quote:

quote:

azizim htc sensation xe ile gelen beats kulaklıklradan buldum forumdan bir deneyim olmazsa sana da onsan alalım

meraklan bekliyorum, ses açma kısma tuşları varsa süper olur.
  • quote:

quote:

quote:

meraklan bekliyorum, ses açma kısma tuşları varsa süper olur.

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

• ne zaman gelecek? test etme ne zaman birde kaça
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.