Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
159.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

görüntülü görüşme var mı yok mu?

skype var. 3g normal görüşme yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

mesut cevikden ikinci cevap.... tamam egemem...

ne desem bos :)

Hocam sakin git ya adama sert gidiyorsun ben (fatihtercan olarak) twitterda sakin sakin gidiyoruz adamla :D

yahu bak az önce 2.kez başıma geldi, mesaj yazarken, (whatsapp dan farketmez bencede gerçi) ne yaptıysam ekran görüntüsü 10 kat büyüdü. sanki fotoda 2 parmakla zoom yapmış gibi herşey kocaman oluyor. oluyor ama ekranı kaydırarak geri yada bilmemne onay tuşları ekrandaki şeyler yani ulaşamıyorumda. telefonu kapatım açınca düzeliyor.. bir yerlerden bir şeyi aktif ediyorum sanki ama çok saçma birşey. biliyormusun bununla ilgili bir şey?

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

quote:

Orijinalden alıntı: Raven

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar HTC 8x İle çektiğim bir video

http://www.youtube.com/watch?v=cabAzPUrDNk&feature=youtu.be

Video çekerken görüntü sabitleyici açık mıydı? Sanki ois gibi bir etki gördüm. Sanırım sabitleyici optik olmadığı için bazen görüntü yamuluyor gibi geldi

Hayır video ve foto ayarlarında öyle bir seçenek mevcut değil...

http://www.youtube.com/watch?v=aa7n3IsZp4M

Bu videoda da aynı görüntü sabitleyici etkisi var(tam ekran ve hd izleyin). Fakat youtube'ta izlediğim her 8x'in çektiği videoda bu etkiyi göremedim. Eğer bunun bir ayarıda yoksa maharet telefonda değil videoyu çekende mi yani? :D Bu görüntü sabitleyici üzerinde duruyorum çünkü 8x ve 920 arasında seçim yapmaya çalışıyorum. 8x'ciler ayarları bir daha kurcalasanız ve örnek videolar paylaşsanız? :)

Merhaba, aslında video çekerken herhangi bir ayar yapmadan çektim dış mekan videosuydu.Cihazda donanımsal olarak OİS teknolojisi (L920 deki gibi) mevcut değil! yazılımsal olarak kamera ayarlarında (sarsıntı önleyici gibi) menüde yok sadece cihazı fazla sarsmadan deklanşöre bastım çektim.. hareketli video çekerken dikkat etmemiz gereken tek şey sağ sol dönüşlerde fazla hızlı hareket etmeden bütün vücudumuzu kullanarak biraz daha yumuşak bir şekilde dönmektir..Bakın buda cihazla rast gele çektiğim bir iç mekan videosu...

http://www.youtube.com/watch?v=zddSemMZYT8&feature=youtu.be

8x'de ois olmadığını bende biliyorum. Çektiğiniz dış mekan videosunda yürüyüş anında hiç sarsıntı yokken iç mekan videosunda her sarsıntı görüntüye yansımış. Siz istediğiniz kadar sabit tutun çektiğiniz dış mekan videosunda o derece sabit çekemezdi bence, anca tripodla olabilir. Ayrıca verdiğim örnek videoda da aynı etki mevcut. Var birşey ama çözemedim Benim ne demek istediğimi belki daha dikkatli gözler farkedebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar HTC 8x İle çektiğim bir video

http://www.youtube.com/watch?v=cabAzPUrDNk&feature=youtu.be

Video çekerken görüntü sabitleyici açık mıydı? Sanki ois gibi bir etki gördüm. Sanırım sabitleyici optik olmadığı için bazen görüntü yamuluyor gibi geldi

Hayır video ve foto ayarlarında öyle bir seçenek mevcut değil...

http://www.youtube.com/watch?v=aa7n3IsZp4M

Bu videoda da aynı görüntü sabitleyici etkisi var(tam ekran ve hd izleyin). Fakat youtube'ta izlediğim her 8x'in çektiği videoda bu etkiyi göremedim. Eğer bunun bir ayarıda yoksa maharet telefonda değil videoyu çekende mi yani? :D Bu görüntü sabitleyici üzerinde duruyorum çünkü 8x ve 920 arasında seçim yapmaya çalışıyorum. 8x'ciler ayarları bir daha kurcalasanız ve örnek videolar paylaşsanız? :)

Merhaba, aslında video çekerken herhangi bir ayar yapmadan çektim dış mekan videosuydu.Cihazda donanımsal olarak OİS teknolojisi (L920 deki gibi) mevcut değil! yazılımsal olarak kamera ayarlarında (sarsıntı önleyici gibi) menüde yok sadece cihazı fazla sarsmadan deklanşöre bastım çektim.. hareketli video çekerken dikkat etmemiz gereken tek şey sağ sol dönüşlerde fazla hızlı hareket etmeden bütün vücudumuzu kullanarak biraz daha yumuşak bir şekilde dönmektir..Bakın buda cihazla rast gele çektiğim bir iç mekan videosu...

http://www.youtube.com/watch?v=zddSemMZYT8&feature=youtu.be

8x'de ois olmadığını bende biliyorum. Çektiğiniz dış mekan videosunda yürüyüş anında hiç sarsıntı yokken iç mekan videosunda her sarsıntı görüntüye yansımış. Siz istediğiniz kadar sabit tutun çektiğiniz dış mekan videosunda o derece sabit çekemezdi bence, anca tripodla olabilir. Ayrıca verdiğim örnek videoda da aynı etki mevcut. Var birşey ama çözemedim Benim ne demek istediğimi belki daha dikkatli gözler farkedebilir.

Bu çektiğim ikinci video rast gele hızlı hareketlerle çekilmiştir elbette sarsıntı olacak çünkü cihazda ois olmadığını sizde biliyorsunuz.Verdiğiniz örnekteki video bence tripodla değil youtube ile alakalı bir durum olabilir,youtubenin video düzeltme davası varya belki onunla ilgilidir... Ama şunu söyleyebilirim ki cihazda öyle aman aman sarsıntı olayı fazla yok...Sanıyorum ilk videoda bende yanlışlıkla onu işaretlemiş olabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 14 Kasım 2012; 8:48:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hadimidin

Beyler piayasada Sony,bir kaç htc samsung omnia dan wave, s2 s3 note Windows 5 den 6,5 a imate iphoneden 4 4s su anda iphone 5 bunların hepsinede romalar remler vs,Ler enson artık custom romdan active syns den falan gına gelince Windows U bırakmıştım iphone çok stabil geliyor ancak kısıtlamalı ve ekran genişliği internet için çok yeterli değil windowsta ozamanlar en çok hoşuma giden toplu smsleri sn Ler icinde gonderebilmemdi fakat su anda tereddütler yasıyorum takılırım kasarmi nasıl rom atarım diye sabahlara kadar forum okumaktan gözlerim şişermi diye dokunmatik hassasiyeti,kişiler sekranizasyonu bunlara toplu smsler, aksesuar.bilemiyorum yani iphone yi zorunlu bir dayatma gibi kullanıyorum su htcye 2100 bi batarya ile birde Micro USB koysalardi ne vardı napsam acaba

Samsung ativ s'yi bekle derim. 2300 değiştirebilir batarya ile geliyor.

• arkadaşlarhttp://www.theverge.com/2012/11/8/3619204/verizon-htc-8x-wireless-charging-exclusive-support derki htc 8x de kablosuz şarjı destekliyor. telefonu kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir mi? ayrı bir aparat mı almak lazım içinde geliyor mu ?
  • ayrıca avea bayilerinde siyah haricinde başka rengi yok, antalyada bulabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: headhunter

arkadaşlarhttp://www.theverge.com/2012/11/8/3619204/verizon-htc-8x-wireless-charging-exclusive-support derki htc 8x de kablosuz şarjı destekliyor. telefonu kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir mi? ayrı bir aparat mı almak lazım içinde geliyor mu ?

sanmıyorum kablosuz şarj desteği olduğunu. yanlış yazmışlardır.
    kutudan da aparat çıkmıyor zaten.
  • Dün 15 dakika kadar inceledim cihazı.
    Hımbıl Android'den sonra hızı ve kullanım kolaylığı süper geldi.

Bir de Instagram olsa elimdeki s3 ü satıp derhal alırdım.
  • quote:

quote:

arkadaşlarhttp://www.theverge.com/2012/11/8/3619204/verizon-htc-8x-wireless-charging-exclusive-support derki htc 8x de kablosuz şarjı destekliyor. telefonu kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir mi? ayrı bir aparat mı almak lazım içinde geliyor mu ?

bu konu ile ilgili araştırıyordum yabancı bir çok sitede desteklediği yazıyor ama kablosuz şarj aparatı ek olarak satışa çıkacakmış

• nokiadada ole. kutudan git al yazisi cikiyormus :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bu konu ile ilgili araştırıyordum yabancı bir çok sitede desteklediği yazıyor ama kablosuz şarj aparatı ek olarak satışa çıkacakmış

Amerika Verizon için özel olarak bu özellik var. Türkiye'de satılanlarda bu özellik bulunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2wicky

Dün 15 dakika kadar inceledim cihazı.

Heralde genel kullanımı olan ancak Windows Phone da olmayan nadir uygulamalardan bir Instagram. Yakın zamanda geleceğine dair bilgiler vardı, bulabilirsem paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindowsTelefon

quote:

quote:

quote:

Amerika Verizon için özel olarak bu özellik var. Türkiye'de satılanlarda bu özellik bulunmuyor.

tamam teşekküerler

• quote:

Orijinalden alıntı: WindowsTelefon

quote:

Orijinalden alıntı: 2wicky

Dün 15 dakika kadar inceledim cihazı.

Heralde genel kullanımı olan ancak Windows Phone da olmayan nadir uygulamalardan bir Instagram. Yakın zamanda geleceğine dair bilgiler vardı, bulabilirsem paylaşırım.

Teşekkürler
    Umarım bir an önce gelir de şu 3 ay süren Android kabusuma sonsuza kadar nokta koyabilirim.
  • Arkadaşlar Beats urbeats kulaklıklarımda geldi başta seste boğulma var diye düşünüyordum acaba sahtemi bu kulaklığın takma prensibi farklıymış kulaklığın topunuzu kulak kanalına bastırarak oturtmak gerekiyormuş ses bir anda değişti boğulma kayboldu. Ve şunu söyleyim HTC 8X + ibeats ile beats audio açıkken 15. seviyenin üstüne çıkamıyorum kulaklarım kaldırmıyor ilerisini Beats audio kapalı iken 24. seviyelere kadar geliyorum.Harbiden ses çok farklı diğer telefonlardan
  • quote:

Arkadaşlar Beats urbeats kulaklıklarımda geldi başta seste boğulma var diye düşünüyordum acaba sahtemi bu kulaklığın takma prensibi farklıymış kulaklığın topunuzu kulak kanalına bastırarak oturtmak gerekiyormuş ses bir anda değişti boğulma kayboldu. Ve şunu söyleyim HTC 8X + ibeats ile beats audio açıkken 15. seviyenin üstüne çıkamıyorum kulaklarım kaldırmıyor ilerisini Beats audio kapalı iken 24. seviyelere kadar geliyorum.Harbiden ses çok farklı diğer telefonlardan

alalım mı hocam

• quote:

quote:

Arkadaşlar Beats urbeats kulaklıklarımda geldi başta seste boğulma var diye düşünüyordum acaba sahtemi bu kulaklığın takma prensibi farklıymış kulaklığın topunuzu kulak kanalına bastırarak oturtmak gerekiyormuş ses bir anda değişti boğulma kayboldu. Ve şunu söyleyim HTC 8X + ibeats ile beats audio açıkken 15. seviyenin üstüne çıkamıyorum kulaklarım kaldırmıyor ilerisini Beats audio kapalı iken 24. seviyelere kadar geliyorum.Harbiden ses çok farklı diğer telefonlardan

alalım mı hocam

valla şöyle deyim denemden alma kulak içine oturumu biraz farklı ben alışırım ama başkalarını bilemiyorum sen bir wh-920 yi test et bence

• quote:

quote:

quote:

alalım mı hocam

valla şöyle deyim denemden alma kulak içine oturumu biraz farklı ben alışırım ama başkalarını bilemiyorum sen bir wh-920 yi test et bence

kablo üzerindeki tuşlar çalışıyor mu? mikrofonu?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.