Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
159.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sar değeri kaç bunun yüksekse Ativ tek gecilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

Sar değeri kaç bunun yüksekse Ativ tek gecilir

0,78 miydi neydi ilk sayfada yazıodu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

quote:

quote:

Arkadaşlar Beats urbeats kulaklıklarımda geldi başta seste boğulma var diye düşünüyordum acaba sahtemi bu kulaklığın takma prensibi farklıymış kulaklığın topunuzu kulak kanalına bastırarak oturtmak gerekiyormuş ses bir anda değişti boğulma kayboldu. Ve şunu söyleyim HTC 8X + ibeats ile beats audio açıkken 15. seviyenin üstüne çıkamıyorum kulaklarım kaldırmıyor ilerisini Beats audio kapalı iken 24. seviyelere kadar geliyorum.Harbiden ses çok farklı diğer telefonlardan

alalım mı hocam

valla şöyle deyim denemden alma kulak içine oturumu biraz farklı ben alışırım ama başkalarını bilemiyorum sen bir wh-920 yi test et bence

kablo üzerindeki tuşlar çalışıyor mu? mikrofonu?

evet ileri geri tuşları ses açma kapama işlevi görüyor. Orta tuş müzik durdurma , çağrı cevaplama işlevi var. Mic de güzel dün denedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar Beats urbeats kulaklıklarımda geldi başta seste boğulma var diye düşünüyordum acaba sahtemi bu kulaklığın takma prensibi farklıymış kulaklığın topunuzu kulak kanalına bastırarak oturtmak gerekiyormuş ses bir anda değişti boğulma kayboldu. Ve şunu söyleyim HTC 8X + ibeats ile beats audio açıkken 15. seviyenin üstüne çıkamıyorum kulaklarım kaldırmıyor ilerisini Beats audio kapalı iken 24. seviyelere kadar geliyorum.Harbiden ses çok farklı diğer telefonlardan

alalım mı hocam

valla şöyle deyim denemden alma kulak içine oturumu biraz farklı ben alışırım ama başkalarını bilemiyorum sen bir wh-920 yi test et bence

evet ileri geri tuşları ses açma kapama işlevi görüyor. Orta tuş müzik durdurma , çağrı cevaplama işlevi var. Mic de güzel dün denedim

Tam modeli nedir onun? 920 den vazgeçersem ona yöneleyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

alalım mı hocam

Tam modeli nedir onun? 920 den vazgeçersem ona yöneleyim.

Beats audio urbeats yada ibeats

• Ben de bu telefonu merakla bekleyenlerdenim hatta dh bir video inceleme yapsa tam kanaat sahibi olacağım.Türkiye de bu telefonun kırmızısını gören oldu mu?Instagram ne zaman gelecek acaba win8 e hatta nasıl olmaz çok şaşırdım.Çünkü elimdeki iphone 4s i verip bu telefonu alma gibi düşüncelerim var.Bunda en büyük etkenlerden biride beats ses amplifikatörü oldu.Beats studio modeli var bende de acaba performansı nasıldır?Karışık kuruşuk ordan burdan sorular sordum kusura bakmayın fakat acelem var dışarı çıkmak üzereyim bi an önce yazıp çıkayım diye oldu tüm bunlar iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DirtyMoneySyndicate

Ben de bu telefonu merakla bekleyenlerdenim hatta dh bir video inceleme yapsa tam kanaat sahibi olacağım.Türkiye de bu telefonun kırmızısını gören oldu mu?Instagram ne zaman gelecek acaba win8 e hatta nasıl olmaz çok şaşırdım.Çünkü elimdeki iphone 4s i verip bu telefonu alma gibi düşüncelerim var.Bunda en büyük etkenlerden biride beats ses amplifikatörü oldu.Beats studio modeli var bende de acaba performansı nasıldır?Karışık kuruşuk ordan burdan sorular sordum kusura bakmayın fakat acelem var dışarı çıkmak üzereyim bi an önce yazıp çıkayım diye oldu tüm bunlar iyi günler

KVK şu anda siyah ve mavi geitriyor biraz beklemiz lazım kırmızı için. İnstigram 2013 girmeden gelcek diye biliyorum.Valla bende yukarıda yazdığım gibi urbetas var sesi 15/30 da kullanıyorum yukarısına gidemiyorum basstan kafam patlıcak gibi oluyor yukarı ses ayarında ama seslerde bir bozulma olmuyor bu değerlerde bile.Bide bunu beats in kulakiçi olmayan kulaklıkları ile denemeyi haya bile edemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

Bu çektiğim ikinci video rast gele hızlı hareketlerle çekilmiştir elbette sarsıntı olacak çünkü cihazda ois olmadığını sizde biliyorsunuz.Verdiğiniz örnekteki video bence tripodla değil youtube ile alakalı bir durum olabilir,youtubenin video düzeltme davası varya belki onunla ilgilidir... Ama şunu söyleyebilirim ki cihazda öyle aman aman sarsıntı olayı fazla yok...Sanıyorum ilk videoda bende yanlışlıkla onu işaretlemiş olabilirim...

Neyi işaretlemiş olabilirsiniz? Youtube video düzeltmeyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven

quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt

Bu çektiğim ikinci video rast gele hızlı hareketlerle çekilmiştir elbette sarsıntı olacak çünkü cihazda ois olmadığını sizde biliyorsunuz.Verdiğiniz örnekteki video bence tripodla değil youtube ile alakalı bir durum olabilir,youtubenin video düzeltme davası varya belki onunla ilgilidir... Ama şunu söyleyebilirim ki cihazda öyle aman aman sarsıntı olayı fazla yok...Sanıyorum ilk videoda bende yanlışlıkla onu işaretlemiş olabilirim...

Neyi işaretlemiş olabilirsiniz? Youtube video düzeltmeyi mi?

Tam olarak hatırlayamadım ama sanıyorum dediğiniz gibi olabilir...

• Battery level for wp8 uygulamasına güncelleme gelmiş bakalım daha iyi mi çalışacak..
  • Bugün elektroworld de 8x i inceledim ve hasta oldum .Aslında lumia 920 yi sevmiştim ama incelik ve hafiflik konusunda çok başaralı bir telefon .Görüntü kalitesi mükemmel . Nokia yı da elime aldıktan sonra karar vereceğim hangisini alacağıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Bugün elektroworld de 8x i inceledim ve hasta oldum .Aslında lumia 920 yi sevmiştim ama incelik ve hafiflik konusunda çok başaralı bir telefon .Görüntü kalitesi mükemmel . Nokia yı da elime aldıktan sonra karar vereceğim hangisini alacağıma.

bende ikisi arasında kaldım 8X i elime alınca Lumia'ya bakmaya gerek bile duymadım
  • quote:

quote:

Bugün elektroworld de 8x i inceledim ve hasta oldum .Aslında lumia 920 yi sevmiştim ama incelik ve hafiflik konusunda çok başaralı bir telefon .Görüntü kalitesi mükemmel . Nokia yı da elime aldıktan sonra karar vereceğim hangisini alacağıma.

bende ikisi arasında kaldım 8X i elime alınca Lumia'ya bakmaya gerek bile duymadım

şıklıkta harbiden çok başarılı. 920 yide ele laıp bakmak lazım ama kalınlığı ve estetik olarak 8X e göre biraz daha kaba oluşundan 8X çok daha iyi.

• quote:

Elektroworld'e geldiğini yeni öğrendim, vakit bulursam bir bakayım ;)
  • quote:

quote:

hocam dün gece sorduğum sorunla karşılaştınız mı?

mesaj yazarken hızla kopmuşum gidiyorum birden ekran görüntüleri kocaman oluyor. hiç bir şey yapamaz oluyorum. restart tan sonra çözünürlük normale dönüyor. sanki ekran çözünürlüğünü birden 2890*3590 yapıyor telefon.... anlamadım.
  • quote:

quote:

quote:

şıklıkta harbiden çok başarılı. 920 yide ele laıp bakmak lazım ama kalınlığı ve estetik olarak 8X e göre biraz daha kaba oluşundan 8X çok daha iyi.

Bende aynı fikirdeyim . Görüntü, incelik ve özellikle malzeme kalitesi olarak çok şık .Telefon sanki ele yapışıyor . Yinede lumiayı elde bir görmek lazım ,her ne kadar ağırlığı ve kalınlığı beni çok düşündürsede .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 14 Kasım 2012; 17:01:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WindowsTelefon

quote:

Elektroworld'e geldiğini yeni öğrendim, vakit bulursam bir bakayım ;)

Ben Ankara Migrosdakine baktım ama büyük ihtinmal bütün Elektoworldlerde vardır

Bu arada lumia 920 nin incelemesini 920 başlığına ekledim .

http://shiftdelete.net/nokia-lumia-920-video-inceleme-41090.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 14 Kasım 2012; 17:04:51 >

• [size=3]Sun Spider yaptım telefona sonuçlar çok hoş sonuç:902,1ms

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*
  • quote:

quote:

quote:

hocam dün gece sorduğum sorunla karşılaştınız mı?

mesaj yazarken hızla kopmuşum gidiyorum birden ekran görüntüleri kocaman oluyor. hiç bir şey yapamaz oluyorum. restart tan sonra çözünürlük normale dönüyor. sanki ekran çözünürlüğünü birden 2890*3590 yapıyor telefon.... anlamadım.

one x te ekranda mesajların olduğu yere pinc the zoom yapınca karakterler büyüyüp küçülüyodu.. onun gibi bişi olabilir..

• quote:

bende urbanears medis ve marshall minör kulaklıklar var.. marshall majör almayı planlıyodum tasarımdan ötürü ama şimdi sen böyle diyince bayaa bi merak ettim.. naapsam ki??

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.