Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
159.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @cank1981 verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim kırmızısı geldiği anda alacağım bende o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DirtyMoneySyndicate

@cank1981 verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim kırmızısı geldiği anda alacağım bende o zaman.

Arkdaşlar her zaman elimden geldiğini yaparım WP aşığı olarak sorun ben cevaplayım mutlu oluyorum insanların WP ile tanışmasından
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WindowsTelefon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WindowsTelefon

quote:

3G de çok gidiyor şarj yahu.. sabah 7 de şarjdan aldım, 7 buçukta hiç elleşmeden %5 azalmıştı. 2G ye aldım. zaten öyle bile iyi..

3G fazla götürmez ama arkaplan uygulamalarını kontrol edin. Gereksiz bazı uygulamalar arkaplan listesinde olabiliyor. Örneğin, WP7 de LinkedIn uygulaması bataryayı öldürüyor.

Arka plandaki şeylere baksak ne yapacaz? kapatma yeri mi var?
    2G ye aldıktan sonra şuan %82 de. mp3 dinleyerek işe gldim. durdu gibi azalma.

Arkaplanda çalışan uygulmaları seçip "Turn Off" diyebiliyorsunuz. En azından benim Lumia 800 de böyle

sanırım bizde yok

var ayarlara gelip sağ tarafa çekip uygulamalar var orda arkda plan uygulamarı var ordan seçip kapatabilirsin

orası pek çalışan uygulamaları kapatma yeri gibi değil. birde facebook bende engelli görünüyor ama engellemedim. engeli kalkmıyorda, sizde ne alemde.

O bölüm bir uygulamanın arkda planda çalışmasını isteyip istemdiğinin ayarını yapan bölüm.Programdan çıkmasan arkda kalsa bile güncelleme yapmaz ve pilden götürmez.Onu kapatmzsan program belli aralıklarla güncelleme yapar kendi içinde

• facebook bende neden engelli acaba... engeli kaldırda diyemiyorum. sabitlenmiş.
  • quote:

facebook bende neden engelli acaba... engeli kaldırda diyemiyorum. sabitlenmiş.

screenshot alırımsın tam anlamadım sorunu
  • quote:

quote:

facebook bende neden engelli acaba... engeli kaldırda diyemiyorum. sabitlenmiş.

screenshot alırımsın tam anlamadım sorunu

böyle engelli diye görünüyor facebook. izin verildi yazısıda çıkmıyor.

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

• @egemen_e bende aynı merak etme :D
  • quote:

@egemen_e bende aynı merak etme :D

tamam etmiyorum unuttum gitti
  • biraz uğraşınca hotmail giden klasörü eşitlendi.
    ama gmail giden klasörüm olmuyor. başka açtığım klasörler eşitlendi giden kutum olmuyor.
    birde klavyede yanlış farfi düzeltmek için o farfe gidemiyorum. kelimenin tümünü seçiyor, kopyala yada yaşıştır aktif oluyor
  • quote:

biraz uğraşınca hotmail giden klasörü eşitlendi.
    ama gmail giden klasörüm olmuyor. başka açtığım klasörler eşitlendi giden kutum olmuyor.
    birde klavyede yanlış farfi düzeltmek için o farfe gidemiyorum. kelimenin tümünü seçiyor, kopyala yada yaşıştır aktif oluyor

Azizim parmağını ekrana basılı tut kelime üzerinde bir tane imleç gelecek ve onu istediğin yöne çekerek düzeltmek istediğin yere getir
  • quote:

quote:

Azizim parmağını ekrana basılı tut kelime üzerinde bir tane imleç gelecek ve onu istediğin yöne çekerek düzeltmek istediğin yere getir

Vay anasını arkadaş, imzamdada görürsün sağlam aletler kullandım hemde suyunu çıkarttım....ama şu imleç olayını kendim görmedim... WP ile daha kaliteli bir işletim sistemine geçelim dedik biz mala bağladık
    imleç olayıda güzelmiş androidlerdekinden daha kullanışlı...

• Ön kamera ile çekilmiş örnek resimler.Sırf kameranın açısını görün diye kendimi ve tavanı çektim

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

• quote:

quote:

quote:

Vay anasını arkadaş, imzamdada görürsün sağlam aletler kullandım hemde suyunu çıkarttım....ama şu imleç olayını kendim görmedim... WP ile daha kaliteli bir işletim sistemine geçelim dedik biz mala bağladık
    imleç olayıda güzelmiş androidlerdekinden daha kullanışlı...

yok canım sende zamanla alışırsın

• Buda arka kameradan bir örnek

• quote:

Ön kamera ile çekilmiş örnek resimler.Sırf kameranın açısını görün diye kendimi ve tavanı çektim

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

Tesekkurler hocam konuya bir de one x on kamera ile cektigim resmi koyup bir karsilastirma yapiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Ön kamera ile çekilmiş örnek resimler.Sırf kameranın açısını görün diye kendimi ve tavanı çektim

Tesekkurler hocam konuya bir de one x on kamera ile cektigim resmi koyup bir karsilastirma yapiyim

açıyı görüyorsunuz değilmi

• edit : resmi ekleyemedim bir turlu imageshackden link yazmadan resim nasil ekleniyordu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 16 Kasım 2012; 14:51:32 >
  • quote:

one xin ön kamerasını en az 5e katlar.. :))

• quote:

edit : resmi ekleyemedim bir turlu imageshackden link yazmadan resim nasil ekleniyordu ?

200kb in altında ise cevapla kısmına tıkayın orda altta resim ekle çıkar
  • quote:

quote:

edit : resmi ekleyemedim bir turlu imageshackden link yazmadan resim nasil ekleniyordu ?

200kb in altında ise cevapla kısmına tıkayın orda altta resim ekle çıkar

Yok hocam on kamera 255 kb arka kamera 2 mb

Siz nasil yuklediniz ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.