Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
159.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayMakers

edit : resmi ekleyemedim bir turlu imageshackden link yazmadan resim nasil ekleniyordu ?

sen linki paylaş ben halledim ;))
    ya da sen linki kopyala cevap kısmına ardından tüm kopyaladığın linki seçili hale getirip yukarıdan image tuşuna bas..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

quote:

edit : resmi ekleyemedim bir turlu imageshackden link yazmadan resim nasil ekleniyordu ?

200kb in altında ise cevapla kısmına tıkayın orda altta resim ekle çıkar

Yok hocam on kamera 255 kb arka kamera 2 mb

Siz nasil yuklediniz ?

imageshack tabiki

• @excalibur21 nerelerdesin bizi yanlız bırakıyorsun
  • one x on kamera

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*
  • one x arka kamera

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

On kamera da fark bariz belli
  • arada bir iki cümle edelimde konu içinde kuru çalıçırpı yuvarlanmasın...

• Dün aldım telefonu çok şık ancak şarjı resmen sömürüyor, parlaklık orta seviyede, 2 mail hesabı kurulu uygulama olarak Facebook,lync,whatsapp yuklu sabah 7 de sarjdan çıkarıyorum öğlenden sonra 4 gibi batarya bitiyor oyun hiç yok ortalama 1 saat civarı konuşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedok

Dün aldım telefonu çok şık ancak şarjı resmen sömürüyor, parlaklık orta seviyede, 2 mail hesabı kurulu uygulama olarak Facebook,lync,whatsapp yuklu sabah 7 de sarjdan çıkarıyorum öğlenden sonra 4 gibi batarya bitiyor oyun hiç yok ortalama 1 saat civarı konuşma

beyaz tema kullanıyorsan siyah yap, ayarlardan konumu ve yaklaştır gönderi kapat.
    farkeder.

bende 4 mail tanımlı, facebook, whatsapp, skype, açık.

iş yerinde wifiye bağlıyım sürekli ekran ışığı en düşükte,

3g de kullanıyorum.

sabah 7 de aldım şarjdan şuan %39

kullanıyorum chatlerini falan.
  • lumia 920 yerine HTC 8x almam için sebep söyleyebilecek kimse var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slaxis

lumia 920 yerine HTC 8x almam için sebep söyleyebilecek kimse var mı?

Birincisi daha kompact ve inanılmaz hafif ve ince bir telefon 8x. Açıkçası özellikle bir nokia hayranlığınız yoksa ben kesinlikle 8x alırdım. Tabi WP8'e şimdilik karşıyım ama illa alınacaksa bu 8x olmalı. Lumia 920 kütük gibi kalın ve ağır. En sevmediğim durum .
  • quote:

Daha iyi ses kalitesi hem kulaklık hem dış hoparlör sesi.Daha iyi ön kamera.Hafiflik ve biraz daha iyi tasarım...
  • quote:

Hocam bende cok dusunuyorum hatta 8x i vodafone la direk hattim uzerinden almak daha da avantajli , lumia 920 yi getirmedi vodafone ama , on kamera haricinde beni 8x e ceken bir ozellik yok.

Youtube da videolari izliyorum iki cihazi yanyana koyunca 8x feci sekilde ezik kaliyor yaninda , lumia nin gercekten bir havasi var , belki de daha kucuk ebatlarda oldugu icin 8x oyle geliyordur ama sana tavsiyem 2 3 video izlemen , yanyanayken 8x siradan bir cihaz izlenimi veriyor.

Ben lumia yi cok kisa da olsa elime alip inceleyebildim , acikcasi agirligi cok etkilemedi beni ama bu kisiden kisiye gore degisir , ve 920 nin en buyuk artisi 808 den sonra piyasada ki en iyi kameraya sahip olmasi. Baska da aklima gelen farki yok , 8x hangi harita hizmetini kullaniyor bilmiyorum , ama ben nokia mapsten den de cok kuskuluyum google maps sonrasi.

Iki cihazi da iyice inceledikten sonra karar vercem belki de hic gecmem , one x her isimi goruyor sonucta , ama wp8 in metro arayuzu cok hosuma gidiyor Markette bir tema ya da launcher bulamadim stabil olan , gerci olsaydi wp8 almanin bir mantigi kalmazdi sonucta , wp8 cok stabil bir isletim sistemiymis falan bunlar biraz reklam hareketleri biraz da cihazi kullanan kisilerin fanatikligi , saliselik hizli olsa ne yazar benim cihazimdan bu tarz konulara pek takilmiyorum ben , iphone da kullandim , 6 7 tane android cihaz da kullandim stabillikten yana hic sikinti yasamadim su ana kadar , One x im herseyi jelly bean gelmemesine ragmen zart diye aciyor bir kere duraksamaya rastlamadim.

Neyse konuyu kirletmeyelim , bizde potansiyel wp8 alicisiyiz yanlis anlasilmasin

• quote:

Sebeb yok Pil ömrü berbat yerinde olsam piliyle 343 ppı brava engine ekran motoruyla donanımıyla xperia T almanı tavsiye ederim.
  • quote:

@excalibur21 nerelerdesin bizi yanlız bırakıyorsun

dostum maalesef zamanında yaptığım yanlış bi tercih yüzünden şu anda son 6 gündeki 5. nöbetimi tutuyorum..ve sağolsun ilçe halkının gözünü kan bürümüş olsa gerek olaylar olaylar.:))
    elimden geldikçe takip ediyorum.. gerek telefondan gerek bil.dan.. ama hasta saatlerinin yoğun olduğu anlarda hiçbirşey yapamıyom maalesef..

ayın 19unda istanbula gs-mancester maçını izlemeye gelcem ilk iş doğubanka gidip kırmızı 8x bakmak olacak..
    bulamazsam kırmızıyı mecburen 25inden önce mavi alcam.. işte o zaman daha aktif olacam.. hele bi nöbetler bitsin..:))

şu an için maalesef elden bu kadar..:((

bu arada öle kallavi bi inceleme bekliyorum senden ve egemenden.. ki ilk sayfaya atim ki kullanıcılar wp8 platformunu tanısın.. ve ilk sayfadan itibaren fikir sahibi olarak okusunlar forumu..
    açıkçası ben 8x veya lumia 920 demiyorum.. wp8 diyorum.. o babdan kullanıcıların wp8i tanıması babından incelemelerinin çok kıymetli olacaktır emin olun..;))

• quote:

Orijinalden alıntı: excalibur21

quote:

@excalibur21 nerelerdesin bizi yanlız bırakıyorsun

dostum maalesef zamanında yaptığım yanlış bi tercih yüzünden şu anda son 6 gündeki 5. nöbetimi tutuyorum..ve sağolsun ilçe halkının gözünü kan bürümüş olsa gerek olaylar olaylar.:))
    elimden geldikçe takip ediyorum.. gerek telefondan gerek bil.dan.. ama hasta saatlerinin yoğun olduğu anlarda hiçbirşey yapamıyom maalesef..

ayın 19unda istanbula gs-mancester maçını izlemeye gelcem ilk iş doğubanka gidip kırmızı 8x bakmak olacak..
    bulamazsam kırmızıyı mecburen 25inden önce mavi alcam.. işte o zaman daha aktif olacam.. hele bi nöbetler bitsin..:))

şu an için maalesef elden bu kadar..:((

bu arada öle kallavi bi inceleme bekliyorum senden ve egemenden.. ki ilk sayfaya atim ki kullanıcılar wp8 platformunu tanısın.. ve ilk sayfadan itibaren fikir sahibi olarak okusunlar forumu..
    açıkçası ben 8x veya lumia 920 demiyorum.. wp8 diyorum.. o babdan kullanıcıların wp8i tanıması babından incelemelerinin çok kıymetli olacaktır emin olun..;))

Elime alıp oynatımda inceleme ve yazı denince apışıp kalırım :)hemen cank1981 e topu atıp her türlü manevi desteği vereceğimi söylemekten sevinç duyarım

• Windows phone da tecrübeli arkadaşlar iphone daki rehberi outlook'a aktardım ondan telefona nasılaktarılıyor bilen varmı acaba
  • quote:

quote:

Hocam bende cok dusunuyorum hatta 8x i vodafone la direk hattim uzerinden almak daha da avantajli , lumia 920 yi getirmedi vodafone ama , on kamera haricinde beni 8x e ceken bir ozellik yok.

Youtube da videolari izliyorum iki cihazi yanyana koyunca 8x feci sekilde ezik kaliyor yaninda , lumia nin gercekten bir havasi var , belki de daha kucuk ebatlarda oldugu icin 8x oyle geliyordur ama sana tavsiyem 2 3 video izlemen , yanyanayken 8x siradan bir cihaz izlenimi veriyor.

Ben lumia yi cok kisa da olsa elime alip inceleyebildim , acikcasi agirligi cok etkilemedi beni ama bu kisiden kisiye gore degisir , ve 920 nin en buyuk artisi 808 den sonra piyasada ki en iyi kameraya sahip olmasi. Baska da aklima gelen farki yok , 8x hangi harita hizmetini kullaniyor bilmiyorum , ama ben nokia mapsten den de cok kuskuluyum google maps sonrasi.

Iki cihazi da iyice inceledikten sonra karar vercem belki de hic gecmem , one x her isimi goruyor sonucta , ama wp8 in metro arayuzu cok hosuma gidiyor Markette bir tema ya da launcher bulamadim stabil olan , gerci olsaydi wp8 almanin bir mantigi kalmazdi sonucta , wp8 cok stabil bir isletim sistemiymis falan bunlar biraz reklam hareketleri biraz da cihazi kullanan kisilerin fanatikligi , saliselik hizli olsa ne yazar benim cihazimdan bu tarz konulara pek takilmiyorum ben , iphone da kullandim , 6 7 tane android cihaz da kullandim stabillikten yana hic sikinti yasamadim su ana kadar , One x im herseyi jelly bean gelmemesine ragmen zart diye aciyor bir kere duraksamaya rastlamadim.

Neyse konuyu kirletmeyelim , bizde potansiyel wp8 alicisiyiz yanlis anlasilmasin

Çok güzel bir cevap olmuş teşekkürler, ayrıca diğer yorum yapanlara da teşekkür ederim.

Şu an ikisinden birini alacağım iPhone 3G'den beri iPhone kullanıyorum. Her yenisi çıkınca aldım fakat 5 çıkınca artık başka bir telefonu deneme isteğim geldi.
    Lumia 920 veya Htc 8x alacağım.

Açıkcası ses konusundaki artısı ve hafif, ince olmasından başka bir artısını göremedim htc'nin.
    Lumia ağır olmasına rağmen baktım kullandım sıkıntı yaratacak bir ağırlığı ya da kalınlığı yok bence. Şu an lumia almaya doğru gidiyorum

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-Windows-Phone-8X-vs-Nokia-Lumia-920

Şu adresteki karşılaştırma ne kadar doğru bilemiyorum ama bu karşılaştırmaya göre ikisini kıyaslamak bile yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: niegara34

Windows phone da tecrübeli arkadaşlar iphone daki rehberi outlook'a aktardım ondan telefona nasılaktarılıyor bilen varmı acaba

ben gmailden rehber senkronizasyonu ile aldım öyle alın. outlook mailiniz varsa ve yükleniyorsa ordanda aşabilirsiniz. telefona tanımlarken senkronlarda rehberide al deyin.
  • htc 8x alan arkadaşlar merak ettigim bişi var neden lumia 920 deil de 8x . Pİşman olmadınızmı 8x aldıgınıza lumia 920 dururken :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: senpaituyun

htc 8x alan arkadaşlar merak ettigim bişi var neden lumia 920 deil de 8x . Pİşman olmadınızmı 8x aldıgınıza lumia 920 dururken :S

ben aldığımda 920 yoktu.
    pişman değilim, müzik mi? kamera mı? tercih bu bence. diğer farklar çok önemli değil, 8X in birazda tasarımı daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.