Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
159.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egemen_e

quote:

Orijinalden alıntı: senpaituyun

htc 8x alan arkadaşlar merak ettigim bişi var neden lumia 920 deil de 8x . Pİşman olmadınızmı 8x aldıgınıza lumia 920 dururken :S

ben aldığımda 920 yoktu.
    pişman değilim, müzik mi? kamera mı? tercih bu bence. diğer farklar çok önemli değil, 8X in birazda tasarımı daha iyi.

Kamera bana göre ki müzik konusunda da 920 kötü deil diye biliyorum.
    Tasarım ve sağlamlık konusunda da lumia daha iyi deilmi yan yana videolarına bakıyorum da inceleme fırsatım olmadı inceleyenlerde aynı şeyi söylüyor lumia 920 cok daha tok bi cihaz mış

• Facebook, Twitter ve WhatsApp wp8 de..

ilk sayfaya 3. mesaja eklendi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibur21 -- 15 Kasım 2012; 22:24:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senpaituyun

htc 8x alan arkadaşlar merak ettigim bişi var neden lumia 920 deil de 8x . Pİşman olmadınızmı 8x aldıgınıza lumia 920 dururken :S

yo pişman olcak bir durum yok ben cebimde taşıabileciğim bir telefon arıyorum boyutları ideal büyük olmayan ve kibar bu HTC 8X de var.Eğer boyut sorun olmasaydı 920 güzel telefon ona lafımız yok telefonumdan gayet memnumum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slaxis

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

lumia 920 yerine HTC 8x almam için sebep söyleyebilecek kimse var mı?

Hocam bende cok dusunuyorum hatta 8x i vodafone la direk hattim uzerinden almak daha da avantajli , lumia 920 yi getirmedi vodafone ama , on kamera haricinde beni 8x e ceken bir ozellik yok.

Youtube da videolari izliyorum iki cihazi yanyana koyunca 8x feci sekilde ezik kaliyor yaninda , lumia nin gercekten bir havasi var , belki de daha kucuk ebatlarda oldugu icin 8x oyle geliyordur ama sana tavsiyem 2 3 video izlemen , yanyanayken 8x siradan bir cihaz izlenimi veriyor.

Ben lumia yi cok kisa da olsa elime alip inceleyebildim , acikcasi agirligi cok etkilemedi beni ama bu kisiden kisiye gore degisir , ve 920 nin en buyuk artisi 808 den sonra piyasada ki en iyi kameraya sahip olmasi. Baska da aklima gelen farki yok , 8x hangi harita hizmetini kullaniyor bilmiyorum , ama ben nokia mapsten den de cok kuskuluyum google maps sonrasi.

Iki cihazi da iyice inceledikten sonra karar vercem belki de hic gecmem , one x her isimi goruyor sonucta , ama wp8 in metro arayuzu cok hosuma gidiyor Markette bir tema ya da launcher bulamadim stabil olan , gerci olsaydi wp8 almanin bir mantigi kalmazdi sonucta , wp8 cok stabil bir isletim sistemiymis falan bunlar biraz reklam hareketleri biraz da cihazi kullanan kisilerin fanatikligi , saliselik hizli olsa ne yazar benim cihazimdan bu tarz konulara pek takilmiyorum ben , iphone da kullandim , 6 7 tane android cihaz da kullandim stabillikten yana hic sikinti yasamadim su ana kadar , One x im herseyi jelly bean gelmemesine ragmen zart diye aciyor bir kere duraksamaya rastlamadim.

Neyse konuyu kirletmeyelim , bizde potansiyel wp8 alicisiyiz yanlis anlasilmasin

Çok güzel bir cevap olmuş teşekkürler, ayrıca diğer yorum yapanlara da teşekkür ederim.

Şu an ikisinden birini alacağım iPhone 3G'den beri iPhone kullanıyorum. Her yenisi çıkınca aldım fakat 5 çıkınca artık başka bir telefonu deneme isteğim geldi.
    Lumia 920 veya Htc 8x alacağım.

Açıkcası ses konusundaki artısı ve hafif, ince olmasından başka bir artısını göremedim htc'nin.
    Lumia ağır olmasına rağmen baktım kullandım sıkıntı yaratacak bir ağırlığı ya da kalınlığı yok bence. Şu an lumia almaya doğru gidiyorum

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-Windows-Phone-8X-vs-Nokia-Lumia-920

Şu adresteki karşılaştırma ne kadar doğru bilemiyorum ama bu karşılaştırmaya göre ikisini kıyaslamak bile yanlış.

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

8x in özelliklerinden de hafıza kartı olduğu yanlış..

kameralardan 8x ön kamerada lumia arka kamerada daha iyi gibi..
    8x ses konusunda tartışmasız birinci..
    lumianın bikaç ek uyg.sı var.. htc nin de var ama lumianınkiler daha çok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibur21 -- 15 Kasım 2012; 22:43:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: excalibur21

quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

@excalibur21 nerelerdesin bizi yanlız bırakıyorsun

dostum maalesef zamanında yaptığım yanlış bi tercih yüzünden şu anda son 6 gündeki 5. nöbetimi tutuyorum..ve sağolsun ilçe halkının gözünü kan bürümüş olsa gerek olaylar olaylar.:))
    elimden geldikçe takip ediyorum.. gerek telefondan gerek bil.dan.. ama hasta saatlerinin yoğun olduğu anlarda hiçbirşey yapamıyom maalesef..

ayın 19unda istanbula gs-mancester maçını izlemeye gelcem ilk iş doğubanka gidip kırmızı 8x bakmak olacak..
    bulamazsam kırmızıyı mecburen 25inden önce mavi alcam.. işte o zaman daha aktif olacam.. hele bi nöbetler bitsin..:))

şu an için maalesef elden bu kadar..:((

bu arada öle kallavi bi inceleme bekliyorum senden ve egemenden.. ki ilk sayfaya atim ki kullanıcılar wp8 platformunu tanısın.. ve ilk sayfadan itibaren fikir sahibi olarak okusunlar forumu..
    açıkçası ben 8x veya lumia 920 demiyorum.. wp8 diyorum.. o babdan kullanıcıların wp8i tanıması babından incelemelerinin çok kıymetli olacaktır emin olun..;))

Elime alıp oynatımda inceleme ve yazı denince apışıp kalırım :)hemen cank1981 e topu atıp her türlü manevi desteği vereceğimi söylemekten sevinç duyarım

video inceleme mi istersiniz yazılı mı :D

• quote:

Evet bende birkaç yanlış fark ettim karşılaştırmada, ses / ağırlık / boyut / ön kamera haricinde 8xin bir artısı yok bence.

Bunların hiçbiride beni etkilemiyor lumia'daq karar kıldım ben. Pts. alacağım kararım değişmez ise.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dostum maalesef zamanında yaptığım yanlış bi tercih yüzünden şu anda son 6 gündeki 5. nöbetimi tutuyorum..ve sağolsun ilçe halkının gözünü kan bürümüş olsa gerek olaylar olaylar.:))
    elimden geldikçe takip ediyorum.. gerek telefondan gerek bil.dan.. ama hasta saatlerinin yoğun olduğu anlarda hiçbirşey yapamıyom maalesef..

ayın 19unda istanbula gs-mancester maçını izlemeye gelcem ilk iş doğubanka gidip kırmızı 8x bakmak olacak..
    bulamazsam kırmızıyı mecburen 25inden önce mavi alcam.. işte o zaman daha aktif olacam.. hele bi nöbetler bitsin..:))

bu arada öle kallavi bi inceleme bekliyorum senden ve egemenden.. ki ilk sayfaya atim ki kullanıcılar wp8 platformunu tanısın.. ve ilk sayfadan itibaren fikir sahibi olarak okusunlar forumu..
    açıkçası ben 8x veya lumia 920 demiyorum.. wp8 diyorum.. o babdan kullanıcıların wp8i tanıması babından incelemelerinin çok kıymetli olacaktır emin olun..;))

Elime alıp oynatımda inceleme ve yazı denince apışıp kalırım :)hemen cank1981 e topu atıp her türlü manevi desteği vereceğimi söylemekten sevinç duyarım

hehe şuan elimde HTC 8X, galaxy SII, Samsung Focus S, ve Nokia N8 var. yapalım şöyle afilli bir inceleme

• quote:

quote:

quote:

quote:

video olursa süper olur.. ama önerim şu olcak.. önceden anlatacağın başlıkları not şeklinde yazıp yanında bulundur..
    çok etkili oluyo.. yurtdışındaki editörler öle yapıyomuş..
    daha akıcı ve eksik konu olmasın diye.. başlık başlık telefon üzerinden anlatırsın videoda..;))
    atarız ilk sayfaya ;))

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hehe şuan elimde HTC 8X, galaxy SII, Samsung Focus S, ve Nokia N8 var. yapalım şöyle afilli bir inceleme

beni benden al egemen :))

• ya arkadaşlar bende aldım htc 8x arızalı çıktı pztesi kvk ya verdim 1 günlük tlf içim acıdı şimdide sitede bu şekilde yazıyor bu ne demek anlamadım gidip alabilirmiyim değiştirmişlermi sıfırıyla tamir kabul etmiyorum demiştim zaten.

Cihaz Durumu: DOA Bekliyor - Üretici Onayı Geldi
    Garanti Durumu: Garanti Dahili
    Fatura Bilgisi:0 TL

Müşteri Bilgileri
    Kayıt Tarihi / Kayıt Yeri:
    12.11.2012 00:00:00 / Bakırköy Teknik Servis
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajan_luck

ya arkadaşlar bende aldım htc 8x arızalı çıktı pztesi kvk ya verdim 1 günlük tlf içim acıdı şimdide sitede bu şekilde yazıyor bu ne demek anlamadım gidip alabilirmiyim değiştirmişlermi sıfırıyla tamir kabul etmiyorum demiştim zaten.

Müşteri Bilgileri

Tek Anladığım Garanti Kapsamı İçerisinde Olduğu Kullanıcı Hatası Olmadığı ... Ama Sıfıryla değiştirildimi Bilmiyorum. Fiyat Belirttiklerine Göre ALabilirsin Anladım...
  • quote:

ya arkadaşlar bende aldım htc 8x arızalı çıktı pztesi kvk ya verdim 1 günlük tlf içim acıdı şimdide sitede bu şekilde yazıyor bu ne demek anlamadım gidip alabilirmiyim değiştirmişlermi sıfırıyla tamir kabul etmiyorum demiştim zaten.

Müşteri Bilgileri

Benim Anladığım Fiyat Belirttiklerine Göre Alabilirsin.Garanti Kapsamı İçerisinde Olduğu Yani Kullanıcı Hatası Olmadığı Tespit Edilmiştir.Fakat Sıfır ile Değiştirildi mi?! Bilemem...
  • Arkadaşlar WP8 ile ilgili faydalı bir yazı yazmaya çalşıcam sizlere nacizane hatam olursa affola.

Windows Phone ile olan tanışmam 07/10/2011 tarihinde HTC Trophy almam ile başladı ve o zaman WP7,5 vardı sistem olarak.Tabi ilk kez kutucukları gördüğümde bune yahu dedim ama 2-3 gün sonra sistemin hızına stabilitesine hayram kaldım.Bu kısa girişten sonra HTC 8X ile size yaşadığım WP8 deneyimini aktarmak istiyorum.İlk olarak ana ekrandan bahsedelim.Donanım ile ilgili yazıları heryerde bulabilirsiniz ben genel çalışma prensibini menüleri tek tek inceleyere anlatmaya çalışacağım.

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE*

WP8 ile gelen en önemli özellik ekran daki title (kutuları) 3 farklı boyutta boyutlandırabilmeniz.En küçük boyutu seçtiğinizde ekrana 4 adet kutu yerleştirebilceksiniz.Ana ekran aşağı doğru hareket ediyor ve programları istediğiniz gibi bu ekrana dizebiliyorsunuz.WP8 şu anda programları gruplamayı desteklemiyor bunuda belitmeliyim.Tema olarak iki ana seçeneğimiz mevcut bunlardan 1.si arka ekranı siyah(koyu) yada beyaz(açık) yapmak.Beyaz güzel olabilir ama pil ömrü açısndan koyu olanı tercih etmenizi öneririm.

2. seçeneğiz kutucuk rengi olacaktır.Aşağıda gördüğünüz renklerden birini de seçebiliyorsunuz.

Evet ekranı saga çektiğimizde mevcut olan kurulmuş tüm uygulamaların görüntülendiği bölüme bir göz atalım.

Bu ekranda uygulama sayısı arttığında uygulama adına gore gruplandırmaya geçiyor.

Telefonu kilit ekranına göz atmak istiyorum.Burada çeşitli seçenekler bizi bekliyor.Kilit ekranında Herhangi bir fotoğrafı,Bing,Facebook yada HTC seçeneklerini seçebiliyoruz.Resimlerde de görebileceğiniz üzere müzik dinlediğiniz sırada bu ekranda sanatçının resmi de gösterilebiliyor.Diğer bir seçenek Takvim.Takvimi seçerseniz kişi listenizdeki arkdaşlarınızın doğum günlerini bu ekranda görebiliyorsunuz.Kilit ekranına 5 adet uygulaya ait hızlı bildirimleri ekleyip bu ekrandan bilgi alabiliyorsunuz.Tabi son olarak ekran kilidinin kaç dakikada devreye gireceği ve paralo isteyip istemediğiniz seçenekleride mevcut.

• bugünlük bu kadar arkdaşlar WP8 bölümünde attım mesajı.Yarın yavaş yavaş devam etmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RomeoR35

quote:

Müşteri Bilgileri

Benim Anladığım Fiyat Belirttiklerine Göre Alabilirsin.Garanti Kapsamı İçerisinde Olduğu Yani Kullanıcı Hatası Olmadığı Tespit Edilmiştir.Fakat Sıfır ile Değiştirildi mi?! Bilemem...

saol kardeşim ilgilendiğin için belliki diğer arkadaşlar yoğunlar msj arada kayboldu gitti.

• quote:

quote:

Evet bende birkaç yanlış fark ettim karşılaştırmada, ses / ağırlık / boyut / ön kamera haricinde 8xin bir artısı yok bence.

Bunların hiçbiride beni etkilemiyor lumia'daq karar kıldım ben. Pts. alacağım kararım değişmez ise.

Dogru tercih hocam bende alirsam lumia 920 yi tercih ederim , kamera haricinda arti olarak 16 gb lik hafiza da kesinlikle onemli burda.

Yalniz muzikle araniz nasil bilmiyorum ama muzige cok onem veriyorsaniz , beats audio yazilimi gercekten cok basarili hocam , bende one x var , bir de urbeats kulaklik almistim amerikadayken 120 dolara , bu ikili gercekten muhtesem bir muzik keyfi yasatiyor insana , lumia 920 bu basariyi kesinlikle saglamaz , ben almadan once urbeats kulakligimi 920 de deniycem , bakiyim beats audio yazilimi olmadan sadece bu kulaklikla istedigim verimi alirsam hic dusunmeden alirim lumia yi , ama alamazsam bi kararsizlik olusabilir bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

quote:

Dogru tercih hocam bende alirsam lumia 920 yi tercih ederim , kamera haricinda arti olarak 16 gb lik hafiza da kesinlikle onemli burda.

Yalniz muzikle araniz nasil bilmiyorum ama muzige cok onem veriyorsaniz , beats audio yazilimi gercekten cok basarili hocam , bende one x var , bir de urbeats kulaklik almistim amerikadayken 120 dolara , bu ikili gercekten muhtesem bir muzik keyfi yasatiyor insana , lumia 920 bu basariyi kesinlikle saglamaz , ben almadan once urbeats kulakligimi 920 de deniycem , bakiyim beats audio yazilimi olmadan sadece bu kulaklikla istedigim verimi alirsam hic dusunmeden alirim lumia yi , ama alamazsam bi kararsizlik olusabilir bende.

En Kısa Zamanda Denemenizi Bekliyorum.....

• Telefonun gece uyku durumundaki şarj performansı çok iyi değil.gece 24:30 dan sabah 07:10 a kadar %90 dan %75 e düşmüş. geceleri pil tasarrufu moduna alabiliriz ama almadan bu şekilde.
    bence maksimum %5 kayıp olmalıydı.
  • lumia 920 vs htc 8x batarya karşılaştırması..200 mah işe yaramamış gibi duruyo..:))

Lumia 920, 2.000 mAH kapasiteli bir batarya ile geliyor. Bu batarya, 3G şebekesi üzerinde 7 saat 28 dakika kesintisiz konuşma süresi sunuyor. Bu süre, konu internet olduğunda 5 saat 30 dakikaya düşüyor. Tabi internet süresini yüzde 100 parlaklıkta ve kesintisiz olarak yaptığımızı da belirtmek isteriz.

Bu süreleri gelin, HTC Windows Phone 8X ile karşılaştıralım. 8X, 8 saat 4 dakika konuşma süresi sunuyordu. Lumia 920'nin bataryası bize yarım saat kadar daha az bir süre sunabiliyor. 3G internet bağlantısı süreleri ise hemen hemen aynı: 8X 5 saat 36 dakika dayanırken, Lumia sadece 6 dakika geride kalıyor.
  • quote:

lumia 920 vs htc 8x batarya karşılaştırması..200 mah işe yaramamış gibi duruyo..:))

Lumia 920, 2.000 mAH kapasiteli bir batarya ile geliyor. Bu batarya, 3G şebekesi üzerinde 7 saat 28 dakika kesintisiz konuşma süresi sunuyor. Bu süre, konu internet olduğunda 5 saat 30 dakikaya düşüyor. Tabi internet süresini yüzde 100 parlaklıkta ve kesintisiz olarak yaptığımızı da belirtmek isteriz.

Bu süreleri gelin, HTC Windows Phone 8X ile karşılaştıralım. 8X, 8 saat 4 dakika konuşma süresi sunuyordu. Lumia 920'nin bataryası bize yarım saat kadar daha az bir süre sunabiliyor. 3G internet bağlantısı süreleri ise hemen hemen aynı: 8X 5 saat 36 dakika dayanırken, Lumia sadece 6 dakika geride kalıyor.

kamera olarak bizimkinden iyi o kadar işte :)

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.