Şimdi Ara

HTC 8X >>> *WP8*-*342 PPI 720P EKRAN*-*BEATS AUDİO*-*8 MP ARKA 2.1 MP ÖN KAMERA*-*İMAGESENSE* (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.553
Cevap
19
Favori
159.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thunderbolt

quote:

Orijinalden alıntı: inanli

merhaba arkadaslar. cihazı alanlara hayırlı olsun diyorum (benim gibi almak isteyenlere de darısı başımıza )

önümüzdeki hafta içinde kalafornia mavisini almayı düşünüyorum. yeni satmış oldugum sensation xe den sonra acaba bir hayal kırıklığı yaşarmıyım diye kuşkulanıyorum. android e iyice alıştık sonuçta, acaba wp8 nasıl olacak

cihazı kullanan arkadaslara bir sorum olacak. ben pek oyun oynamam. müzik , video , foto , cihaz estetiği benim için ön planda. bu konuda 8x in daha iyi oldugunu biliyorum ama benim için önemli olan birkaç uygulama var sık kullandıgım. mesela whatsapp, csipsimple (bu ağ üstünden tel görüşmesi yapıyor. voip gibi), en önemlilerinden biriside navigasyon. (androidte igo yada sygic kullanıyordum)
    şuan için wp8 in uygulamalarda pek iyi olmadıgını biliyoruz ama bu tip programlar wpmarkette bulunabiliryormu acaba?? bu arada 8x te DLNA varmı?

Merhaba,whatsapp ve voip tarzı uygulamalar markette var..Navigasyon olarak da gmaps ve cihazın içindeki navigasyon var.Ancak markette farklı navigasyonlar da mevcut.DLNA uygulaması var..

Cihazın içindeki navigasyon HTC locations mı? Biraz bilgi verir misiniz? Navigasyonu indirdiğiniz haritalar üzerinden yapabiliyor musunuz? Sırf Nokia drive için L920'yi seçmek üzereyim. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Windsurfertr

quote:

quote:

merhaba arkadaslar. cihazı alanlara hayırlı olsun diyorum (benim gibi almak isteyenlere de darısı başımıza )

önümüzdeki hafta içinde kalafornia mavisini almayı düşünüyorum. yeni satmış oldugum sensation xe den sonra acaba bir hayal kırıklığı yaşarmıyım diye kuşkulanıyorum. android e iyice alıştık sonuçta, acaba wp8 nasıl olacak

cihazı kullanan arkadaslara bir sorum olacak. ben pek oyun oynamam. müzik , video , foto , cihaz estetiği benim için ön planda. bu konuda 8x in daha iyi oldugunu biliyorum ama benim için önemli olan birkaç uygulama var sık kullandıgım. mesela whatsapp, csipsimple (bu ağ üstünden tel görüşmesi yapıyor. voip gibi), en önemlilerinden biriside navigasyon. (androidte igo yada sygic kullanıyordum)
    şuan için wp8 in uygulamalarda pek iyi olmadıgını biliyoruz ama bu tip programlar wpmarkette bulunabiliryormu acaba?? bu arada 8x te DLNA varmı?

Merhaba,whatsapp ve voip tarzı uygulamalar markette var..Navigasyon olarak da gmaps ve cihazın içindeki navigasyon var.Ancak markette farklı navigasyonlar da mevcut.DLNA uygulaması var..

Cihazın içindeki navigasyon HTC locations mı? Biraz bilgi verir misiniz? Navigasyonu indirdiğiniz haritalar üzerinden yapabiliyor musunuz? Sırf Nokia drive için L920'yi seçmek üzereyim. Teşekkürler.

kısa süre sonra bütün nokia uygulamaları HTc yede yüklenir. custom romlar çıkar elbet.

• Mesut Çevik Twitter da WP8 e laf atıp duruyor biriniz çıkıp cevap yazmıyor arkdaşlar lütfen doğruları paylaşalım insanların zihinlerini bulandırıyorlar Twitter'da wp8 hareketi görmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cank1981 -- 13 Kasım 2012; 16:00:18 >
  • dur şunu bir ekleyim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windsurfertr

quote:

quote:

Alıntıları Göster

nokia drive ve city lens mi ne çok güzel ama nokia 920 nin 180 gram olması nedeni ile htc 8x i tercih ettim

• Orijinalden alıntı: headhunter

nokia drive ve city lens mi ne çok güzel ama nokia 920 nin 180 gram olması nedeni ile htc 8x i tercih ettim

hocam bence seçmeyin custom rom gelicek sonucta ama seçersenizde hayırlı olsun
  • Saat 14:30 da %20 ile şarja taktım. saat tam 17:00 de tam doldu.

2.5 saat. gene çok. orjinal şarj aletini kullanmadım belki oda etkilidir. Sonny ericsson ARC S şarjı vardı büroda.
  • windowsa salliyorsun falan demistim twitterda...mesut bey cevapmis.. ayip olmuyormu demis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba telefonu bugun aldim yalniz ufak bir sorunum var. Kisilere girip arama yapmak istedigimde surekli arama dustu deyip aramayi iptal ediyor. Bu sorunu yasayan varmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: KaLpiN

Arkadaslar merhaba telefonu bugun aldim yalniz ufak bir sorunum var. Kisilere girip arama yapmak istedigimde surekli arama dustu deyip aramayi iptal ediyor. Bu sorunu yasayan varmi acaba

kisileri silin. gmail yada baska bir yerden yedek alin. ben gmailden kurarken rehber yedegini aldirdim. onu kullaniyorum. rehber datasinda bir sorun var her halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

windowsa salliyorsun falan demistim twitterda...mesut bey cevapmis.. ayip olmuyormu demis :)

Ben de az önce gördüm gayet güzel yazmışsınız bence, asıl onun yaptığı ayıp.

Bu arada pil durumu ile alakalı ekran çıktısı paylaşayım, telefonu geçen hafta perşembe günü aldım kanyon turkcell'den. Pil oturdukça şaşırtıcı sonuçlar almaya başladım ve baya sevindim

http://a1211.hizliresim.com/13/f/fwvpk.png

Bugün sabah 8-9 gibi şarjdan çektim ve bütün gün 3G açık, Gmail ve Hotmail sürekli mail kontrolü yapıyor(push), 2-3 saat müzik dinleme ve ara sıra internette gezinme ve Kişiler uygulaması vs. ile internet bağlantısı.

Bakalım gece yatarken uçak moduna alıcam ve bugün şarj etmiycem bakalım yarın kaça kadar dayanacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generix_1990 -- 13 Kasım 2012; 22:21:11 >

• Beyler piayasada Sony,bir kaç htc samsung omnia dan wave, s2 s3 note Windows 5 den 6,5 a imate iphoneden 4 4s su anda iphone 5 bunların hepsinede romalar remler vs,Ler enson artık custom romdan active syns den falan gına gelince Windows U bırakmıştım iphone çok stabil geliyor ancak kısıtlamalı ve ekran genişliği internet için çok yeterli değil windowsta ozamanlar en çok hoşuma giden toplu smsleri sn Ler icinde gonderebilmemdi fakat su anda tereddütler yasıyorum takılırım kasarmi nasıl rom atarım diye sabahlara kadar forum okumaktan gözlerim şişermi diye dokunmatik hassasiyeti,kişiler sekranizasyonu bunlara toplu smsler, aksesuar.bilemiyorum yani iphone yi zorunlu bir dayatma gibi kullanıyorum su htcye 2100 bi batarya ile birde Micro USB koysalardi ne vardı napsam acaba

• On kamera performansı hakkında kullananlar yorum yapabilir mi ? Benim için etkili bir özellik. One x on kameradan pek memnun degilim.

• Arkadaşlar Mesut Çeviğe twitterda da ifade ettiğim üzere özür borcum var. Need For spedd Hot Pursit oyunu oyn içine girildiğinde dışarı atıyor denedim gördüm.Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Ama skype ve Navigasyon konusunda katılmıyorum
  • bir tane oyinda yapmis.... market uygulamalarinin yarisi sirunlu demis. ben affetmem. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

Arkadaşlar Mesut Çeviğe twitterda da ifade ettiğim üzere özür borcum var. Need For spedd Hot Pursit oyunu oyn içine girildiğinde dışarı atıyor denedim gördüm.Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Ama skype ve Navigasyon konusunda katılmıyorum

Evet NFS Hot Pursuit satın alacaktım,almadan önce dur dedim şunu bir deneyeyim baktım oyuna girmiyor bile vazgeçtim..Ama Underground gayet güzel oynanıyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

Arkadaşlar Mesut Çeviğe twitterda da ifade ettiğim üzere özür borcum var. Need For spedd Hot Pursit oyunu oyn içine girildiğinde dışarı atıyor denedim gördüm.Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Ama skype ve Navigasyon konusunda katılmıyorum

Evet NFS Hot Pursuit satın alacaktım,almadan önce dur dedim şunu bir deneyeyim baktım oyuna girmiyor bile vazgeçtim..Ama Underground gayet güzel oynanıyor...

undergrounda da sorun yok evet
  • Arkadaşlar windows phone 8 yüklü yeni bir telefon aldığımızda microsoft skydrive alanının 25 GB olacağı söylenmişti sanırım. Ben yanlış mı hatırlıyorum acaba. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? hTC 8x satın aldım ve skydrive programını kurarak giriş yaptım ancak olmadı.
  • mesut cevikden ikinci cevap.... tamam egemem...

ne desem bos :)

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

mesut cevikden ikinci cevap.... tamam egemem...

ne desem bos :)

Hocam sakin git ya adama sert gidiyorsun ben (fatihtercan olarak) twitterda sakin sakin gidiyoruz adamla :D
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.