Şimdi Ara

Htc 8xim calindi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaslar bugun bufeye gitim geri eve donunce htc 8x telefonumun olmadigini farkettim bayaa aradim bulamadim caldirdik bayaa bi sonra bi saha ulasamadik telefonuma ne yapabiliriz arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 11 Ocak 2015; 0:08:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Savcılığa verebilirsin. Ama telefonla filan uğraşmıyorlar. Benimde dahil birçok arkadaşımın başına geldi ama netice alınamadı hiçbir zaman. Boşuna ümitlenmeyin. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egowest

Savcılığa verebilirsin. Ama telefonla filan uğraşmıyorlar. Benimde dahil birçok arkadaşımın başına geldi ama netice alınamadı hiçbir zaman. Boşuna ümitlenmeyin. Geçmiş olsun.

Sagolunda hocam calan kisi icindeki verilere falan ulasabilirmi yada sifirlatip kullanabilirmi
    Cihazda sifre vardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlardan telefonumu bul açıksa windowsphone.coma bak.facebook mail hesapların one drive vb bulut hesaplarına bak onlarda son giriş tarihi ve yeri gosterebilirler internette araştırabilirsin.

• Savcılığa faturayla birlikte dilekçe verirsen bulunur. Fakat 1 gün sonrada bulunabilir 1 sene sonrada. Kaldı ki bulunduğu zaman bıraktığın gibi olmayacaktır. Orası burası çizik içinde vs. Bulunana kadar kim sim kartını takmıssa tek tek dosyaya eklenir.

• Mobil internetiniz varsa ve Telefonumu Bul özelliği ayarlardan açıksa şuanki yerini görebilirsiniz telefonunuzun.
  • Evdeki telefon nasıl calindi ben anlamadım.?siz büfeye gidip gelene kadar eve hirsiz girip telefonumu çalıp gitmiş?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone um yavasladi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Evdeki telefon nasıl calindi ben anlamadım.?siz büfeye gidip gelene kadar eve hirsiz girip telefonumu çalıp gitmiş?

Telefon montumun cebindeydi hocam bufeye giderken cebimdeydi bufeye gittim eve geldiğimde telefon yoktu cebimde hemen eve girmeden geri aşşağı indim duşurmuşumdur belki diye aradım okadar bulamadım. Çaldırarak aramaya başladım 2 kere çaldı sonra birdaha ulaşılamadı telefona hocam

• Gecmis olsun.alcak herifler mont cebi ve açık cantalardan ustaca caliyorlar.bufede kamera olabilir sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Gecmis olsun.alcak herifler mont cebi ve açık cantalardan ustaca caliyorlar.bufede kamera olabilir sorun.

Sağolun hocam büfese kamera yokmuş hocam dün sorduk

• Geçmiş olsun telefonumu bul açıkmıydı acaba vede telefonu uzaktan kitleme yapılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

Geçmiş olsun telefonumu bul açıkmıydı acaba vede telefonu uzaktan kitleme yapılıyor

Kitlenmiyor hocam cihaz bağlantı kurulamıyor siye hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 11 Ocak 2015; 22:30:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

quote:

Geçmiş olsun telefonumu bul açıkmıydı acaba vede telefonu uzaktan kitleme yapılıyor

Neden kitlenebiliyor diye biliyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bağlantı kurulamadıdiye hata veriyor hocam telefon şifreliydi arkadaşımın telefonundan whatsapp son görülmeye baktım evden çıktığım saat gözüküyor son görülme

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bağlantı kurulamadıdiye hata veriyor hocam telefon şifreliydi arkadaşımın telefonundan whatsapp son görülmeye baktım evden çıktığım saat gözüküyor son görülme

Anladım tekrar geçmiş olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım tekrar geçmiş olsun

Sağolun hocam

• Malesef imei takibi sistemi ülkemiz de olmadığı için hiç bir sonuç alamazsın. Ayrıca Parçalayıp Net üstünden Parça parça veya elden satıyorlar. geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.