Şimdi Ara

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
1
Favori
15.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni camera mod ile makro be odaklama çok kolay.tek seferde makro çekim yapılabiliyor.beats audio sorunsuz çalışıyor.ve üst barda b logosu çıkıyor.her şey yolunda şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizann

quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

quote:

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=30071680fab1f45cf38a062e79b45fce&t=1624433

Beats özellikli sense 3.6

Bu romu kurdum.boşta ram 500 civarı :):)

Quadrant skor 3600.:)

hocam son surum stock ıcs yi yukledikden sonramı flasladın bu romu ....

Evet kardeşim.ama cihazda ics yukluyse fark etmez her türlü flaşlarsin.

ustad bu romu yapan adam birde video hazırlamış yuklerken diyer romlar gibi sadece zip dosyasını yuklemiyormusun istege bağlı seceneklermi var?

Evet seçmeli recovery var.launcher ve mod ları kendin seciyorsun.ayrıca sensesiz kurulum olanagida var.apex kurabiliyorsun.ama sense ile bile boş ram 475 devamlı.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şazenuş ustad diger sayfaya yazdım birde buraya yazayım......

arkadaslar kafama takılan bikac soru var bilenler el atsın lutfen

build.prop dosyasındaki su satırlar turkiyeye goremi bunları editlemek gerekiyormu bu katagoriler türkiyede böylemi ciahazın internet hızını test ediyorum (speedtest.net) 5-6 mbps lerde dolasıyor daha yuksek olması gerekmiyormu soyle 10mbps ler gibi

ro.ril.enable.a53=1
    ro.ril.enable.dtm=0
    ro.ril.gprsclass=10
    ro.ril.hsdpa.category=24
    ro.ril.hsupa.category=6
    ro.ril.hsxpa=4

birde bu şekilde satırlar var bunları bilenler varmı arkadaslar.....

# pyramid RF team request
    ro.ril.enable.dtm = 0
    ro.ril.gprsclass = 12
    ro.ril.hsdpa.category = 10
    ro.ril.hsupa.category = 6
    ro.ril.hsxpa = 3

üstteki nedir alttaki nedir bunlar 4g ye gore olmasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=30071680fab1f45cf38a062e79b45fce&t=1624433

hocam son surum stock ıcs yi yukledikden sonramı flasladın bu romu ....

Evet kardeşim.ama cihazda ics yukluyse fark etmez her türlü flaşlarsin.

ustad bu romu yapan adam birde video hazırlamış yuklerken diyer romlar gibi sadece zip dosyasını yuklemiyormusun istege bağlı seceneklermi var?

Evet seçmeli recovery var.launcher ve mod ları kendin seciyorsun.ayrıca sensesiz kurulum olanagida var.apex kurabiliyorsun.ama sense ile bile boş ram 475 devamlı.:)

Hocam valla yukledim ama batarya.konusunda ikişer iiser gidiyo valla

• Ayarlar>seçenek geliştirme>arka plan işlem sınırı ni 3 yap hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti95

Adreno 2.x.x qualcomm güncellemesinden sonra 2d ve 3d puanlamalarında HTC AMAZE ve HTC ONE X karşılaştırmasında 2d-3d puanlamalarında htc amaze,htc one x den daha yüksek puan elde etmiştir.Buda bize cihazın potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor

HTC AMAZE Quadrant Standard

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI...

HTC ONE X Quadrant Standard

son surum tmous ıcs yi yukledim ve bu eklentiyi kurdum bişey farkettim benim cpu max hız 1130 da duruyor nedenini bulamadım bir cpu programı ile 1512 ye cektim seçenekleri geliştirden
    2D cpu oluturmayı zorla işaretli ama bahsettiğin Quadrant değerlerine yaklaşmak şurada dursun şuan skor 980....... hata nerde yardımmmmm

• Senin cihaz bozuk hocam at gitsin :):):):):)

Işlemciyi normale çektikten sonra cihazı kapat aç.ram i temizle öyle bir dene bencmark ı.

• Sazenus bunda beats varmı capromda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musti95

Adreno 2.x.x qualcomm güncellemesinden sonra 2d ve 3d puanlamalarında HTC AMAZE ve HTC ONE X karşılaştırmasında 2d-3d puanlamalarında htc amaze,htc one x den daha yüksek puan elde etmiştir.Buda bize cihazın potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor

HTC AMAZE Quadrant Standard

HTC ONE X Quadrant Standard

son surum tmous ıcs yi yukledim ve bu eklentiyi kurdum bişey farkettim benim cpu max hız 1130 da duruyor nedenini bulamadım bir cpu programı ile 1512 ye cektim seçenekleri geliştirden
    2D cpu oluturmayı zorla işaretli ama bahsettiğin Quadrant değerlerine yaklaşmak şurada dursun şuan skor 980....... hata nerde yardımmmmm

Aynen kardeşim bende alamadım o değerleri

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Sazenus bunda beats varmı capromda

Var hocam.
  • Hocam tutmadim bu romy ya çok güzel arayuzu felan ama bir saattee yuzde yetmissekizden yüzde 47 ye indi son sürüm ucs ye donwcem asıl :))
  • Bende problem yok şu an için.xboarder rom yapana kadarbu rom götürür bizi.
  • quote:

Senin cihaz bozuk hocam at gitsin :):):):):)

Işlemciyi normale çektikten sonra cihazı kapat aç.ram i temizle öyle bir dene bencmark ı.

harbi bozuk galıba bu vuracam duvara.... yahu stock rom yukluyorum işlemci nasıl 1134 de durur bu rar dosyasında cekirdek boot_signed.img dosyası dimi bunu tekrar flashlayayım..
  • quote:

quote:

bataryadan haber ver :D

evet bu rom'u bende kullanıyorum gerçekten işi bilen kişinin elinden çıktıgı belli bu romla uzun zamam yola devem edecegim gibi görünüyor çünki mütiş özelliklere sahip mütiş hızlı

• quote:

Orijinalden alıntı: bilek

quote:

quote:

evet bu rom'u bende kullanıyorum gerçekten işi bilen kişinin elinden çıktıgı belli bu romla uzun zamam yola devem edecegim gibi görünüyor çünki mütiş özelliklere sahip mütiş hızlı

senseli stock olarakmı kurdun apex mi kurdun...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilek

quote:

quote:

senseli stock olarakmı kurdun apex mi kurdun...

senseli stock ile kurdum

• Orijinalden alıntı: Bilek

senseli stock ile kurdum

senseyi seviyorum ekran kilidini açınca ekranlar geriden dönerek neden gelmiyor.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mizann -- 10 Mayıs 2012; 10:49:08 >
  • Orijinalden alıntı: mizann

Orijinalden alıntı: Bilek

senseli stock ile kurdum

senseyi seviyorum ekran kilidini açınca ekranlar geriden dönerek neden gelmiyor.......

Bende de olmuyor.sanırım gelistirici arkadaş ram i rahatlatmak için yapmış sanırım.önemli değil eksikliğini hissetmiyorum.

• Orijinalden alıntı: şazenuş

Orijinalden alıntı: Bilek

senseli stock ile kurdum

Bende de olmuyor.sanırım gelistirici arkadaş ram i rahatlatmak için yapmış sanırım.önemli değil eksikliğini hissetmiyorum.

bosta iyi bir ram istiyorsan build.prop taki ''dalvik.vm.dexopt-flags=m=y'' satırını ''dalvik.vm.dexopt-flags=m=v,o=y'' şekilde değiştir(tırnaklar yok) kaydet cihazı yeniden başlat 400 mb de gezen ram in 500
    mb ye cıkacaktır ben revolution ıcs kullanıyorum yuklediğim uygulama oyun vs epey var ve bostaki ram 560 mb......

• quote:

şazenuş ustad diger sayfaya yazdım birde buraya yazayım......

arkadaslar kafama takılan bikac soru var bilenler el atsın lutfen

build.prop dosyasındaki su satırlar turkiyeye goremi bunları editlemek gerekiyormu bu katagoriler türkiyede böylemi ciahazın internet hızını test ediyorum (speedtest.net) 5-6 mbps lerde dolasıyor daha yuksek olması gerekmiyormu soyle 10mbps ler gibi

ro.ril.enable.a53=1
    ro.ril.enable.dtm=0
    ro.ril.gprsclass=10
    ro.ril.hsdpa.category=24
    ro.ril.hsupa.category=6
    ro.ril.hsxpa=4

birde bu şekilde satırlar var bunları bilenler varmı arkadaslar.....

# pyramid RF team request
    ro.ril.enable.dtm = 0
    ro.ril.gprsclass = 12
    ro.ril.hsdpa.category = 10
    ro.ril.hsupa.category = 6
    ro.ril.hsxpa = 3

üstteki nedir alttaki nedir bunlar 4g ye gore olmasın

musti şu parametreleri xda dakilere sorabilirmisin sana zahmet bunları nasıl duzenleriz türkiye için bu katagoriler doğrumu bence bu cihazda net hızında 10 mbps leri görmemiz lazım....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.