Şimdi Ara

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
1
Favori
15.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar işim nedeniyle bu aralar yogunum.En kisa zamanda donus yapicam ;)
  • sazenuş, bu capromu yuklerken rwcoveryden hangi sirayi izlememiz gerekir.yazabilir misinsirasiyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizann

şazenuş ustad diger sayfaya yazdım birde buraya yazayım......

arkadaslar kafama takılan bikac soru var bilenler el atsın lutfen

build.prop dosyasındaki su satırlar turkiyeye goremi bunları editlemek gerekiyormu bu katagoriler türkiyede böylemi ciahazın internet hızını test ediyorum (speedtest.net) 5-6 mbps lerde dolasıyor daha yuksek olması gerekmiyormu soyle 10mbps ler gibi

ro.ril.enable.a53=1
    ro.ril.enable.dtm=0
    ro.ril.gprsclass=10
    ro.ril.hsdpa.category=24
    ro.ril.hsupa.category=6
    ro.ril.hsxpa=4

birde bu şekilde satırlar var bunları bilenler varmı arkadaslar.....

# pyramid RF team request
    ro.ril.enable.dtm = 0
    ro.ril.gprsclass = 12
    ro.ril.hsdpa.category = 10
    ro.ril.hsupa.category = 6
    ro.ril.hsxpa = 3

üstteki nedir alttaki nedir bunlar 4g ye gore olmasın

Hocam bende daha once vodafone hat vardi.onda da 5-6 mbiti gecmezdi Avea yagectim 10 mb gordum.genelde iyi cektigi yerde ortalamasi 8-9 mb.sizin servis saglayicinizla alakali bir durum olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: musti95

sazenuş, bu capromu yuklerken rwcoveryden hangi sirayi izlememiz gerekir.yazabilir misinsirasiyla

ilk önce komple backup alın derim her ihtimale karşı.
    sonra full wipe yapın mutlaka.
    ardından zipli rom dosyasını seçin.
    AROMA installer menü açılacak.
    gelen ilk sayfaya next dedikten sonra ikinci sayfada launcher soracak.istediğinizi seçebilirsiniz.ben 3d full sense seçtim.
    tekrar next dedikten sonra bi uygulama menüsü görecek , ben hepsini seçtim.
    ondan sonra kurulum başlıyor.kurulum bitince reboot now yaparsınız tamam.
  • işte arkadaşlar test sonucu Rom Revolution ics operatör Türkcell

HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mizann -- 11 Mayıs 2012; 9:12:19 >
  • Mizann,nasil ulastin o hizlara :D merakla bekliyorum.Turkcellden misin kaynakli yoksa build.prop dosyasindaki degisiklik ile mi

• Bende aveanin sınırsız internetini kullaniyorum ama 4.5 mb hiç geçmedi valla... :)

• quote:

Mizann,nasil ulastin o hizlara :D merakla bekliyorum.Turkcellden misin kaynakli yoksa build.prop dosyasindaki degisiklik ile mi

build.prop ile epey uğrastım netten bulabildiğim bilgilerle ama hiçbiri bir işe yaramadı revolution ics kullanıyorum suan birkac performansı etkileyen yeni satırlar ekledim ondanmı oldu bilemiyorum fakat bu satırı değişitrmekle ram i boşaltığını hemen gözlemledim orjinali ''dalvik.vm.dexopt.-flags=m=y'' bu satırın sonunu ''=m=v,o=y olarak değiştirin uygulamalar artık gereksiz ram kullanmayacaktır.. ''debug.performance.tuning=1'' bu satır yoksa ekleyin... uyku modunda daha iyi batarya persormansı için ''pm.sleep_mode=1'' ekleyin...wifi nin daha uzun aralıklarla tarama yapması için ''wifi.supplicant_scan_interval=60'' 60 değerini 150 veya 180 lere çıkarabilirsiniz.. musti şimdi tekrar test ettim 8.8 9.4 gibi değişiyor şimdilik bildiklerim bukadar yeni bişey öğrenirsem yazarım ingilizce bilmemek ne kötü bişeymiş yahuu bilgi bulmak çok zor oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Bende aveanin sınırsız internetini kullaniyorum ama 4.5 mb hiç geçmedi valla... :)

türkcell ile aveanin arasında fark olabilir üstad seni türkcelli yapalım
  • bende Quadrant ta 3000 leri geçemiyorum Adreno driver ını da kurdum ama aynı 2700 lerde dolasıyor.. yalnız birşey farkettim musti sende bakarmısın sendede durum aynımı, Quadrant ta sistem information a baktığımda CPU altında Cores:1 ibaresi var benim cihazda... benim düşüncem buada 2 yazması gerekmiyormu yani Dual core değilmi bizim makina daha önce kullandığım
    bir rom vardı Fast amaze 1.4 bunun xda daki sayfasında full dual core enable yazıyordu fakat ona Quadrant tan bakmamıştım.. yani varmak istediğim nokta acaba benim cihazda dual core etkin değilmi.......
  • mizann,
    Turkcellden farkedebilir.Ben aveadan memnunum turkcel uygun fiyata sinirsiz net cikarirsa.o zaman dusunurum :)
    Bu cift cekirdek olayi xdaforumdada konusuldu.sistem kendini zorlamadikca 2.cekirdege gecmiyor.antutu benchmark indir onda cpu kisminda cift cekirdek oldugunu goreceksin.bende de tek gosteriyo quandtratta ama antuta cift.
    Benim skorlarimda aybi 2700 c:vari adrwno guncel driveri ile.bu arada stock ics son surum kullaniyorum.custom romlarda bu skor un vyuksek cikmasi.normal sonucta.gereksiz.uygulamalari kapatiyorlar.eve donunce caprom denemek istiyorum.Su an icin stok romda sarj cok iyi gidiyo bende.capromda gotururse bu sekilde super olur :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Bende aveanin sınırsız internetini kullaniyorum ama 4.5 mb hiç geçmedi valla... :)

türkcell ile aveanin arasında fark olabilir üstad seni türkcelli yapalım

türkcell de var bende aynı zamanda :)
  • quote:

mizann,
    Turkcellden farkedebilir.Ben aveadan memnunum turkcel uygun fiyata sinirsiz net cikarirsa.o zaman dusunurum :)
    Bu cift cekirdek olayi xdaforumdada konusuldu.sistem kendini zorlamadikca 2.cekirdege gecmiyor.antutu benchmark indir onda cpu kisminda cift cekirdek oldugunu goreceksin.bende de tek gosteriyo quandtratta ama antuta cift.
    Benim skorlarimda aybi 2700 c:vari adrwno guncel driveri ile.bu arada stock ics son surum kullaniyorum.custom romlarda bu skor un vyuksek cikmasi.normal sonucta.gereksiz.uygulamalari kapatiyorlar.eve donunce caprom denemek istiyorum.Su an icin stok romda sarj cok iyi gidiyo bende.capromda gotururse bu sekilde super olur :)

yok hocam aman diyim geçme tamam arayüz çok güzel görsellik iyi ama ona göre de bataryayı iki iki götürüyor her ayarı yaptım ekranı en sona aldım gene sabah şarjdan aldım hiç kullanmadım sadece cebimde durdu şarjına bakmak için ekranı açtım tek ve saat ikide yüzde 45 yemişti bataryayı yani bugünde kullanim dedim şarjı saat 3 de bitti kapandı valla kullanim dediğimde 15 dakka bilemedin 25 dakka net baska görüşme oyun felan yok yani... bende birazdan stock yüklicem...

• quote:

mizann,

musti sistem zorlanmadıkca ikinci çekirdeğe geçmiyor diye bir şey olamaz çoklu çekirdeğin amacı zaten zorlanmayı engellemek değilmidir bence eksik olan birşeyler var dun aksam ben kesinlikle bu kanıya vardım nasıl oldu hemen anlatayım..dun aksam build.prop dosyasına ''persist.sys.ui.hw=1'' şeklinde bir satır ekledim(bu yuzdenmi gördüklerim oldu bilemiyorum) cihazı recovery ye aldım dalvik cache ve cache belleği sildim ve fix permission yapıp cihazı açtım Quadrant ı açınca sistem informationda Cores 2 yazıyordu hemen test yaptım sonuc resimlerdeki gibiydi inanamadım birkez daha test yaptım ve makina harika bir performans sergiliyordu lakin yarım saat sonra baktığımda sistem information da cores 1 yazıyor ve skor 2700 lerde....Aynı şeyleri tekrar edip cihazı tekrar açıyorum ilk anda yine Cores 2 görünüyor ve skor 3500 lerde biraz zaman sonra yine cores 1 ve skor yerlerde.....
    Benim bildiğim çoklu çekirdekler zorlanmadan daha hızlı bir şekilde işlem yapmak içindir sistem zorlanınca devreye giriyor mantığı saçma geldi bana cihazın teknil özellikleri galaxy s2 den fazla olmasına rağmen skor çok kötü bu arada galaxy s2 4000 lere yaklasıyor..malesef ingilizcem yok bu konuyu htc ye yazmak isterdim....

• quote:

quote:

mizann,

musti sistem zorlanmadıkca ikinci çekirdeğe geçmiyor diye bir şey olamaz çoklu çekirdeğin amacı zaten zorlanmayı engellemek değilmidir bence eksik olan birşeyler var dun aksam ben kesinlikle bu kanıya vardım nasıl oldu hemen anlatayım..dun aksam build.prop dosyasına ''persist.sys.ui.hw=1'' şeklinde bir satır ekledim(bu yuzdenmi gördüklerim oldu bilemiyorum) cihazı recovery ye aldım dalvik cache ve cache belleği sildim ve fix permission yapıp cihazı açtım Quadrant ı açınca sistem informationda Cores 2 yazıyordu hemen test yaptım sonuc resimlerdeki gibiydi inanamadım birkez daha test yaptım ve makina harika bir performans sergiliyordu lakin yarım saat sonra baktığımda sistem information da cores 1 yazıyor ve skor 2700 lerde....Aynı şeyleri tekrar edip cihazı tekrar açıyorum ilk anda yine Cores 2 görünüyor ve skor 3500 lerde biraz zaman sonra yine cores 1 ve skor yerlerde.....
    Benim bildiğim çoklu çekirdekler zorlanmadan daha hızlı bir şekilde işlem yapmak içindir sistem zorlanınca devreye giriyor mantığı saçma geldi bana cihazın teknil özellikleri galaxy s2 den fazla olmasına rağmen skor çok kötü bu arada galaxy s2 4000 lere yaklasıyor..malesef ingilizcem yok bu konuyu htc ye yazmak isterdim....

çok güzel bir konuya değinmişsin bunu incelememiz lazım...

• quote:

quote:

mizann,

Hocam konuyu xda da açıcam ben linkini buraya eklerim.Artı rom geliştiren elemanlar var onlarada birer pm yollamayı düşünüyorum
    Sazenuş 3500 leri gördüğünü söylemişti.Kendiside kontrol ederse bu çekirdek olayını daha iyi sonuça varabiliriz.Eğer onda 2 gösteriyorsa bizde neden 1 gösteryior.Burdan Sazenuş''a sesleniyorum abi şu quandrant taki coresların ss sini çekip koyabiliri misin tek çekirdek mi içft çekirdek mi gösteriyor?

• Dostum konuyu açıcam durumu belirttim yalnız senin cihaz s-on mu s-off- ics son sürüm stock tamı aldın bu skorları.Çünkü elemanlar soracaklardır xda da .Onlar sormadan yazalım daha çabul cevap alırız
  • Dostum konuyu xda da açtım gelciek cevapları burada paylaşırım Bu arada cihazda s-on ve ics son sürüm stock yüklü dedim bu testi yaparken

About cores,tests...
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26000727#post26000727
  • Bu arada xboarder56 nın elinde ciahz yokmuş.Cihazı bozulmuş garantiye göndermiş tekrar yapıp göndermişler.Sonra tekrar bozulmuş-son durumundan kimsenin haberi yok.

http://www.android-dev.us/showthread.php?407-Rom-ICS-AOSP-Evervolv-Preview-3/page17
  •  HTC AMAZE 4G CUSTOM ROM-ROOT VE DAHA FAZLASI...

Benim ss ler böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 12 Mayıs 2012; 14:45:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.