Şimdi Ara

Htc bambaşka bir deneyim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei mate 8 kullanıyordum, dokunmatiğinde sorun yaşadığımdan dolayı dün 140 TL ye letgo da Htc m8 buldum. Telefon htc yazısında kalıyor ve durduruldu hatası veriyordu. Yazılım eksiktir dedim aldım akşam yazılım yükledim. Şuanda kullanıyorum ve telefon gerçekten güzel. Kaç yıllık telefon olmasına rağmen elinize alınca kaliteyi hissediyorsunuz. Muadillerine göre kamerası güzel. Özellikle hoparlörlerini çok beğendim. O nasıl bir sestir öyle... Tek beğenmediğim husus bataryası oldu.

5 yıl önce ilk htc telefonum Htc my touch 4g slide idi. Daha sonra sıfır bir tane htc wildfire s aldım. Onlarca değişik markaların değişik modellerini kullandım bir huaweide memnun kaldım birde htc de...

U11 de çok merak ediyorum... u15 çıkınca belki u11 ucuzlar alırım artık :)

Şunuda belirteyim; malesef ülkemizde htc nin kıymeti pek bilinmiyor. Htc alanlar daha önce htc kullanmış kişiler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 21 Mart 2018; 11:19:15 >

• U11 çok özel bi telefon fiyati da cok iyi.. 2800 tl + puan.. bu ozellik ve kalitedeki bi cihaza az bile..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthalatçı garantilerde 2400 civarında seyrediyor. İthalatçı almak mantıklı olurmu ? Yoksa garantide sorun yaşarmıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

İthalatçı garantilerde 2400 civarında seyrediyor. İthalatçı almak mantıklı olurmu ? Yoksa garantide sorun yaşarmıyız ?

Yok hocam. Mutlaka distribitor olsun 400 icin degmez

• ilk smart phone tecrübesini htc desire hd ile yaşadım. sene 2010 ve yurtdışındaydım. o telefonu 5 yıl kullandım, kaç kere yere düşürdüğümü hatırlamıyorum. o zamanlar tempred cam filmi, ekran koruyucu falanda yoktu. o kadar sağlam bir telefon ki sanki zamana meydan okuyan 70 ekran tüplü sony televizyon gibiydi. sonra bir çok uygulama telefonun yazılımını desteklemediğinden samsung a5 alma hatasına düştüm. elimden çıkarıp tekrar htc one a9 aldım. forumda arasan kimse htc al demez ama benim markayla bağım oluştu. servisi berbat olsa da htc dışındaki telefonları beğenemiyorum.
  • Htc'nin yukselisi ve kalitesi, ardindan gelen m serisi ile zirveye dogru giderken kendi kendini nasil bitirdigi okullarda ders olarak okutulmali. Yazik ettiler kendilerine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.