Şimdi Ara

HTC bu haftaki etkinliği için yeni bir görsel yayımladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• HTC bu haftaki etkinliği için yeni bir görsel yayımladı

8 Ekim Çarşamba günü önemli bir etkinliğe hazırlanan HTC, sosyal medya üzerinden farklı ipuçları vermeye devam ediyor. Son görsel arka profilden bir One M8 modeli oldu.

Firma ilk görselde de ikinci görselde de arka profilden One M8 modelinin görünüşüne yer verdi. Ancak ön kısım karanlıkta kalıyor. Firmanın etkinlikte tanıtacağı One M8 Eye modeli One M8 ile birebir benzediği için görsellerde bu modele göndermeler yaptığı belirtiliyor. 

One M8 Eye modelinde farklı olarak arka 13MP çözünürlükte Duo Camera ve önde yine 13MP çözünürlükte geniş açılı kamera yer alacak. Firma amiral gemi seviyesinde özçekim tutkunlarını kendisine çekmeyi planlıyor. 

Firmanın diğer bir silahı Desire Eye modeli olacak. Etkinlikte bu modelin tanıtılıp tanıtılmayacağı bilinmiyor ancak Hindistan'daki Zauba nakliyat bilgilerinde bu iki modelin test prototipleri ortaya çıktı.

Zauba portalı genelde kısa süre sonra piyasaya çıkacak olan ve test için gönderilen modellerin kayıtlarını tutuyor. 5 inçlik One M8 Eye ve 5.2 inçlik Desire Eye farklı tarihlerde Hindistan'a test için gönderilmiş. Bu bakımdan etkinlikte bu iki modelin tanıtılması muhtemel. 

HTC'nin akıllı telefonlar yanında REcamera adında bir aksiyon kamerası tanıtacağı da bir süredir internete sızan veya YouTube üzerinden yayımlanan videolardan anlaşılıyor. Firma bu etkinlikte belki de şimdiye kadar ki en kalabalık ürün tanıtımını yapacak.  

Kaynak:http://www.phonedog.com/2014/10/06/htc-posts-new-teaser-for-october-8-event-this-one-starring-the-one-m8/

• Htc one m8 i 13 mp cikartsalar olmazdi zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kule_genclik kullanıcısına yanıt
    Öyle deme elde kalan 4 ultra pixel stoğunu bitirmeleri gerekiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra olu yatirim hocam 5 ay sonra da m9 cikicak

• 13UP+OIS+Duo kamera önde de 4UP kamera olursa ,Gerçekten çok iyi bir kamera yolda telefonlar için

• Acaba on paneli dar cerceve genis ekran olabilir mi? Cok saglam is cikarmis olurlar

• Bütün telefonlar içinde tutuş ve sağlamlık hissiyatı açısından yeni m8 modeli en çok beğendim telefon. Ne yazık ki telefonun ön tarafına gelince işler değişiyor. Ekranı çevreleyen siyah boşluklar ve hiçbir anlam veremediğim htc yazılı kalın bir bar. Yan tarafa koymadıkları güç tuşu ve bir de değerinin üzerindeki fiyatını da işin içine koyunca iyice soğuyorum telefondan. Şunları bir düzeltse androide tarafında tek kullanmak istediğim cihaz olacak.
    Kesin bu cihazın da ön yüzü kalın çerçevelere sahiptir kesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borukuzen -- 7 Ekim 2014; 2:34:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HTC One M8'in bana kalırsa 3 eksiği vardı:
    1- Düşük çözünürlüklü kamera (4 megapiksel yerine 8 ultrapixel yapabilirlerdi)
    2- Ekranın telefonun boyutuna oranla biraz düşük olması
    3- 3 gb ram yerine 2 gb ram koyulması

1. sorun anlaşılan çözülüyor fakat 3. sorun cihazın uzun ömürlü olması ve multi tasking serbestliği açısından bana kalırsa büyük bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: interestedintech33

HTC One M8'in bana kalırsa 3 eksiği vardı:

1. sorun anlaşılan çözülüyor fakat 3. sorun cihazın uzun ömürlü olması ve multi tasking serbestliği açısından bana kalırsa büyük bir sorun.

ilk iki şıkka katılıyorum ama üçüncüye katılmıyorum çünkü cihaz zaten 2 gb ram'in ancak 1'ini kullanıyor zaten. yani cihazdaki ram yönetimi fevkalade, samsung cihazlar gibi değil çünkü ıvır zıvır sensördü, yardımcı programdı falan yok. şişirmemişler cihazı, onun için bir kaç yıl götürür kullanıcısını. en çok eleştirilecek iki yani kasa ekran oranı ve düşük çözünürlükteki kamerası. onun dışında on numara cihaz. bir s5 kullanıcısı olarak yazıyorum bunları ki m8 de kullandım bir süre.

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

ilk iki şıkka katılıyorum ama üçüncüye katılmıyorum çünkü cihaz zaten 2 gb ram'in ancak 1'ini kullanıyor zaten. yani cihazdaki ram yönetimi fevkalade, samsung cihazlar gibi değil çünkü ıvır zıvır sensördü, yardımcı programdı falan yok. şişirmemişler cihazı, onun için bir kaç yıl götürür kullanıcısını. en çok eleştirilecek iki yani kasa ekran oranı ve düşük çözünürlükteki kamerası. onun dışında on numara cihaz. bir s5 kullanıcısı olarak yazıyorum bunları ki m8 de kullandım bir süre.

HTC ve Apple düşük Ram'e rağmen farklı marka cihazlardan daha stabil çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akmac

quote:

quote:

Kim ne derse desin ram ,normalden fazla ise cihazın ömrü kafadan 1 yıl uzuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: akmac

quote:

quote:

Sony i de hatırlatalım Z1 2 GB ile gerçekten iyi işler başarıyor samsunga ne kadar ram versende arka planda dünyanın uygulamasını çalıştırdığı için hep kasılmalarla uğraştırıyor insanı

• berkaytunali B kullanıcısına yanıt
    Samsung ve lg yi bir kenara birakirsak cunku ekstra gereksiz seyleri rami dolduruyor. Ama kalan android telefonlarin cogu ayni durumda hepsi zaten saf androide yakin oldugu icin ram kullanimlari dusuk kendi yazdigi uygulamada kamera galeri vs az ram harciyorsa iyice dusuk oluyor. Yanliz sunuda eklemem lazim android mac os gibi fam buldukca yayiliyor z1 de 1 gb ram harcayan sistem z2 de genelde 2gb a yakin hariciyor mesela (ki bana gore bir sorun degil)

• bence saçmalık one m8 eye'nin çıkması desire eye neysede

• Apple hic boyle sacmaliklar yapmiyo

Sanki yepyeni bi telefon cikariyon da etkinlik düzenliyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turyunus

13UP+OIS+Duo kamera önde de 4UP kamera olursa ,Gerçekten çok iyi bir kamera yolda telefonlar için

Yemişim kamerasını arkadaki cylops gibi duran derinlik ölçer ön taraftada kamerayı böyle ortalarlarsa tasarım özürlüsü bir telefon çıkacak ortaya.Arkadaş M7'nin üzerinden gidemediler daha da kötüleştiriyorlar telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

13UP+OIS+Duo kamera önde de 4UP kamera olursa ,Gerçekten çok iyi bir kamera yolda telefonlar için

Yemişim kamerasını arkadaki cylops gibi duran derinlik ölçer ön taraftada kamerayı böyle ortalarlarsa tasarım özürlüsü bir telefon çıkacak ortaya.Arkadaş M7'nin üzerinden gidemediler daha da kötüleştiriyorlar telefonu.

Arkada cylops sorun değilde öndede olursa çok itici olabilir.M7 üzerinde tasarım değişmeyecekti,sadece kameralar ve donanım gelişseydi yeterdiŞuan M7,m8den tasarım olarak daha iyi

• Gene alınası bi cihaz değil bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Arkada cylops sorun değilde öndede olursa çok itici olabilir.M7 üzerinde tasarım değişmeyecekti,sadece kameralar ve donanım gelişseydi yeterdiŞuan M7,m8den tasarım olarak daha iyi

M7 nin tasarımı mükemmeldi.Htc yazısının sağında solunda kapasitif butonlar arkada tepe göz gibi derinlik ölçer yoktu.Ama donanımı kötüydü snapdragon 600 2300 mah bataryası falan vardı.
    Şimdi yaptıkları farklılaşacam diye daha da kötüye gidiyorlar bence.

• Yine çıkacak,istermiş gibi olacağım,konularına yazıp araştırma yapıp unboxing izleyeceğim,mağazalarda 10 saat inceleyeceğim.Bana iPhone dışında verebileceği maksimum güzelliği verecek.
    Sonra telefonumdan soğuyacağım.M9 da alamayacağım Android yüzünden.Gidip yeni çıkan iPhone'u alacağım.

Bu HTC Sensation ile başladı.iPhone 3gs'imden soğudum gittim 4 aldım Sensetion yüzünden.Sonra One X çıktı.Soğudum 4'ümden.Araştırdım alamam dedim gittim 4s aldım.Sonra M7 çıktı.Aynı olay.M8 çıktı aynı olay.

Yine Android hariç kusursuzu üretecekler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.