Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
77.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal Türkçe romu nereden bulabilirim telefona stock rom yükledim İngilizce oldu :) Türkçe dil desteği yokmuş
  • arkadaşlar fabrika ayarlarına geri döndüm fakat bu sorunu çözemedim,yukarda sürekli bu sorun açık duruyor tıklıyorum yine geri atıyor temizlenmiyorda.bu yazıyı oradan nasıl kaldırabilirim facebooka giriyorum ama fb chat bölümünden chat açılmıyor facebook tuşuna tıklıyorum oda geri atıyor.fyukarda htc chachanin f dügmesini kullanmasına izin ver yazıyor. Yardimci olurmusunuz lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeouz

arkadaşlar fabrika ayarlarına geri döndüm fakat bu sorunu çözemedim,yukarda sürekli bu sorun açık duruyor tıklıyorum yine geri atıyor temizlenmiyorda.bu yazıyı oradan nasıl kaldırabilirim facebooka giriyorum ama fb chat bölümünden chat açılmıyor facebook tuşuna tıklıyorum oda geri atıyor.fyukarda htc chachanin f dügmesini kullanmasına izin ver yazıyor. Yardimci olurmusunuz lutfen.

Selamlar. Aynı sorun benim telefonumda da vardı, F-Button Lite diye bir uygulama indirdim google play'den ve halloldu. Bu uygulama ile Facebook tuşuna istediğiniz bir özelliği verebiliyorsunuz. (Ben bluetooth açma-kapama tuşu yaptım mesela) tuşa başka bir özellik verin ve telefonu yeniden başlatın, sorun çözülecektir.
  • uygulamayı indirdim fakat buy the FULL F button on the Android marketplace for 30 DIFFERENT UNCENSORED VERSIONS! diye bi uyarı veriyo anlamadım :(((
  • bu sorunu birdaha yaşamıştım ama rastgele düzelmiştim. şimdi nasıl yaptığımıda hatırlamıyorum ve bu sorun çileden çıkarıyo beni
  • quote:

bu sorunu birdaha yaşamıştım ama rastgele düzelmiştim. şimdi nasıl yaptığımıda hatırlamıyorum ve bu sorun çileden çıkarıyo beni

Cihaza hard reset at.

• ben de pil konusunda bir şeyler ekleyeceğim:
    hareketli duvar kağıdını kaldırın, ekran parlaklığını düşürün, ayarlar, konumdan gps vb. kapatın, task killer kullanın, mobil veriyi gerektiğinde kullanın ve ana ekrana (android gizli kodları) *#*#4636#*#* pil kullanımından yüzdeyi öğrenebilirsiniz, task killer programlarından kesinlikle whats app ı kapatmayın çünkü uygulama kendini yeniden başlatacak ve daha fazla pil kullanacaktır, telefonunuzu sürekli açıp kapatmayın, pil %15 e düştüğünde ekran parlaklığını sonuna kadar kısabilirsiniz, ben bir şey sormak istiyorum, sizde de durup dururken wi-fi olduğu halde internet gidiyor mu?
    Saygılarımla.

• hard reset at demekle kasdettiğiniz fabrika ayarlarına dönmekse bugün onuda yaptım ama yine aynı. facebook yada twitterla sekronize olmuyo normal ınternet sayfasından girebiliyorum ancak. :((
  • bana soruyosanız pilden şikayetçi değilim. wi-fi' de de sıkıntı yaşamıyorum tek sorunum f buton uyarısını kaldırmak. yinede verdiğiniz bilgiler için tşkler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfakar1

quote:

bu sorunu birdaha yaşamıştım ama rastgele düzelmiştim. şimdi nasıl yaptığımıda hatırlamıyorum ve bu sorun çileden çıkarıyo beni

Cihaza hard reset at.

Facebook güncel mi telefondaki?

• Daha önceki sayfalarda muhabbeti geçti mi bilmiyorum ama şu an zamanımın azlığından dolayı bakamıyorum.Akıllı telefonlardan çok anlamam ve bir şey sormak istiyorum uygulamayı kaldır seçeneklerine girince hem Google Play hem de Google Play Hizmetleri çıkıyor.Fakat menü de Google Play Hizmetlerini göremiyorum ve Google Playdan biraz daha fazla hafıza harcıyor. Kaldırmam da bir sıkıntı var mıdır acaba ?
  • Ayrıca bu telefona şarjı iyi giden bir telefondan geçtiyseniz kafayı yiyebilirsiniz ki benim eski telefonum akıllı makıllı olmayan Philips Xenium serisiydi ve günlerce kullanırdım şarj etmeden,bu telefonumu günde iki kere şarj ediyorum
  • quote:

bana soruyosanız pilden şikayetçi değilim. wi-fi' de de sıkıntı yaşamıyorum tek sorunum f buton uyarısını kaldırmak. yinede verdiğiniz bilgiler için tşkler...

f button uyarısını kaldırmak için facebook a giriş yapmalısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: kedicanını

Ayrıca bu telefona şarjı iyi giden bir telefondan geçtiyseniz kafayı yiyebilirsiniz ki benim eski telefonum akıllı makıllı olmayan Philips Xenium serisiydi ve günlerce kullanırdım şarj etmeden,bu telefonumu günde iki kere şarj ediyorum

android telefonların tümü böyledir ve ben daha hiç benim de şarjım çok iyi gidiyor android telefonumda diyeni görmedim :)

• telefon aşırı ısınıyor sizde de ısınıyor mu ?

• Orjinal romu nereden indirebilirim telefon ingilizcedce kaldı. xda sitesinde bir kaç tane stock rom denedim 2 tanesinde türkçe var ama onlarda da uygulamaların çoğu çalışmıyor :)
  • quote:

hard reset at demekle kasdettiğiniz fabrika ayarlarına dönmekse bugün onuda yaptım ama yine aynı. facebook yada twitterla sekronize olmuyo normal ınternet sayfasından girebiliyorum ancak. :((

Hard reset yaparken cihazin bataryasini cikarip tekrar takarsin. Ses kisma ve güç tusuna basarsin karsina secenekler gelir ve factory reset secersin boylece resetlemis olursun.

• Telefonu sıfırladım daha önce defalarca sıfırlamama rağmen sorun yaşamamıştım ancak şimdi f butonunu aktif edemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilland

Telefonu sıfırladım daha önce defalarca sıfırlamama rağmen sorun yaşamamıştım ancak şimdi f butonunu aktif edemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

Facebook uygulamasına gir. Ayarları karıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yagizkeskin254

telefon aşırı ısınıyor sizde de ısınıyor mu ?

bazen yanlıslıkla bir uygulama açık iken cebime atıyorum telefonu yanlışlıkla, yani uygulama ana ekranda iken.iş yerinde birkere pantolon yanacak gibi oldum diyom ne oluyor anasını satiyim ayağım ısınıyor birden, elimi cebime bir attım gavur . gibi yanıyor.korkudan telefonu 30dk dinlendirip açtım patlayacak diye
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.