Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
77.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garantiliyse cihaz direk servise gotur yapsinlar buyuk ihtimal donanimsal bir sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezzaaa

Merhaba, benim problemim şu,
    Telefonun ekranin altindaki interaktif dokunmatik tusları calismiyor. Bu dusurme veya su alma durumundan degil bana gore, hic dusmedi tel. Ara sira kafasi estigi zaman cok nadiren calisiyor, sonra yine ne kadar ugrassam da calismiyor. Soft, hard reset, fabrika ayari hepsini denedim sonuc ayni, acaba benzer problem yasayan var mi? Neler yapmaliyim yardim ederseniz cok sevinirim.
    Telii o tuslara basmadan kullanmaya calisiyorum ama tam bir iskence oluyor bole de.. lutfen yardim.

Servise ver cihazi resetleri denemişsin. Baska care kalmiyo.

• Bu cihazın sahip olacağı son Android sürümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Bu cihazın sahip olacağı son Android sürümü nedir?

Şu anda 2.3.5
  • Honeycomb almayacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Honeycomb almayacak mı?

O konuda bilgim yok malesef
  • Arkadaşlar htc cha cham da bir sorun çıktı, kvk tamamen yeni cihazla değiştirdi. Daha bugun teslim aldım ve hiç kullanmadan satmak istiyorum, telefonculara sordum ikinci el fiyatı veriyorlar, yazık günah sıfır telefon....aranızda almak isteyen ya da yakınında almak isteyen birileri olan varsa benimle iletişime geçebilir...piyasa fiyatının altında bir fiyata vereceim tabi ki..fakat sadece telefon sıfır, kulaklık ve şarj aleti eski telefonumun aksesuarları..bir de iki tane kılıfı var, onları hediye olarak vereceğim, şu saatten sonra zaten işime yaramaz... mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar...(satma sebebim, üzerine para ekleyip galaxy alcam...)

kvk nın yeni cihaz verdiğine dair belge var elimde.
    fotoğrafları ekliyorum.
    bu arada fiyat, 400 lira..fazla demeyin arkadaşlar, sıfır ürün, içine kesinlikle bir kere bile hat takılmadı. su anda piyasası 450 sanırım, o yüzden ben de 400 diyorum.

sizin vereceğiniz tekliflere açığım.

• Merhaba arkadaşlar.Ben de HTC chacha aldım 15 gün kadar önce..
    İlk şaşırdığım şey, gerçekten de şarj ömrünün çok kısa oluşuydu ki henüz internet-facebook gibi uygulamalara girmedim bile.Üstelik müzik vs de dinlemeden, sadece bir iki kısa görüşme ve birkaç mesajla akşamı zor ediyor.Burada okuduğum bazı kullanıcılar iki gün gidiyor demiş, acaba aldığım yere (Vatan Bilgisayar) gidip değiştirebilir miyim?
    İkinci sorum ise şu:Telefonumdan face'me giremiyorum.Ayarlarından mı ki diyerek eşimin Face'ne girelim dedik, onunkine kolaylıkla girdik, face güvenlik ayarları vs her şey normal ve her yolu denedim, kafayı yiyecem bu yüzden. :/
  • Arkadaşlar bir de şu linke göz atar mısınız? Buradaki bataryayı alıp kullanayım mı ne dersiniz? Daha uzun süre dayanacaksa ve tele bir zararı olmayacaksa?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-chacha-batarya-polimer-gold-2430mah-japan-58563214
  • ya bana bir yardım edin.ben faceye giriş yaptım fakat facebooktan çıkamıyorum nasıl olucak bu ?? int paketim yok baya lira yedim zaten sonradan buldum wifi siini :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolce45

Merhaba arkadaşlar.Ben de HTC chacha aldım 15 gün kadar önce..
    İlk şaşırdığım şey, gerçekten de şarj ömrünün çok kısa oluşuydu ki henüz internet-facebook gibi uygulamalara girmedim bile.Üstelik müzik vs de dinlemeden, sadece bir iki kısa görüşme ve birkaç mesajla akşamı zor ediyor.Burada okuduğum bazı kullanıcılar iki gün gidiyor demiş, acaba aldığım yere (Vatan Bilgisayar) gidip değiştirebilir miyim?
    İkinci sorum ise şu:Telefonumdan face'me giremiyorum.Ayarlarından mı ki diyerek eşimin Face'ne girelim dedik, onunkine kolaylıkla girdik, face güvenlik ayarları vs her şey normal ve her yolu denedim, kafayı yiyecem bu yüzden. :/

3g yi kapa arka plan veriyi kapa ekran parlakliginida otomatige al günü cikartirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: duwoman

ya bana bir yardım edin.ben faceye giriş yaptım fakat facebooktan çıkamıyorum nasıl olucak bu ?? int paketim yok baya lira yedim zaten sonradan buldum wifi siini :(

facebook uygulamasinda cikis uygulamanin ayarlar sekmesinde.

• Arkadaşlar telefonu rootladım filan, hafıza kartına ext2 alanı oluşturdum. Programları filan link2sd ile linkledim. İlk yaptığımda dahili hafızada 100 mb civarı boş yer vardı. Zamanla dolu. Verileri siliyorum, önbelleği siliyorum bir süre sonra yine aynı oluyor. Şu anda 55 mb boş gösteriyor dahili hafızada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfakar1

quote:

Orijinalden alıntı: dolce45

Merhaba arkadaşlar.Ben de HTC chacha aldım 15 gün kadar önce..

3g yi kapa arka plan veriyi kapa ekran parlakliginida otomatige al günü cikartirsin.

Teşekkürler mstfakar1, bu söylediklerinin nereden nasıl yapılacağını bulur bulmaz yapacağım :)
    Batarya konusunda ne diyebilirsiniz acaba? Alayım mı? Bir incelerseniz sevinirim, teşekkürler...

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-chacha-batarya-polimer-gold-2430mah-japan-58563214

• Arkadaşlar eşimin telefonuna İGO yükleyeyim dedim ama telefonda dosya yöneticisini bulamadım.Bu sd kartın içine nereden nasıl girecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

Arkadaşlar eşimin telefonuna İGO yükleyeyim dedim ama telefonda dosya yöneticisini bulamadım.Bu sd kartın içine nereden nasıl girecez

Kendi dosya yöneticisi yok. Astro yükle. Yada ayarlar>uygulamalardan uygulamayi sd karta tasiyabilirsin.

• Sizce Htc Cha cha mı Blackberry curve 9320 m i ? . Elimde şuan android telefon var (Avea in tocuh 512 ram 60mhz ) Facebook mesenger falan kasıyor ve yazmak zor geliyor. Htc cha cha Facebook mesengeri ve mesajlaşlamayı kullanıcma kasarmı ve mobil internet koca gün açık kalıcak pil ne kadar gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Sizce Htc Cha cha mı Blackberry curve 9320 m i ? . Elimde şuan android telefon var (Avea in tocuh 512 ram 60mhz ) Facebook mesenger falan kasıyor ve yazmak zor geliyor. Htc cha cha Facebook mesengeri ve mesajlaşlamayı kullanıcma kasarmı ve mobil internet koca gün açık kalıcak pil ne kadar gider

Hiç bulaşma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kastek

quote:

Sizce Htc Cha cha mı Blackberry curve 9320 m i ? . Elimde şuan android telefon var (Avea in tocuh 512 ram 60mhz ) Facebook mesenger falan kasıyor ve yazmak zor geliyor. Htc cha cha Facebook mesengeri ve mesajlaşlamayı kullanıcma kasarmı ve mobil internet koca gün açık kalıcak pil ne kadar gider

Hiç bulaşma derim.

niye
  • quote:

rootlamayacaksan alma derim.
    zaten facebook messengeri yükler yüklemez ön bellek dolar. sürekli ön bellek yetersiz uyarısı alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.