Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
77.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arkadaşlar Yaklaşık 6 Saat Önce Aranıza Katılmış Bulunmaktayım :)

Telefonum Siyah Renkte.. Bir problem yok..

Yarın gidip Ekran koruyucu ve slikon kılıf alacağım..Sorularım Var

Soru = ) Telefon Isınıyor Bayağı.. Sebebi Nedir ?
    Soru 2 = ) MessageMe Programında Uygulama Yana Yatıyor Bunu Çözmenin Yolu Varmıdır ?

Öneri = ) Dosya Yöneticisi Programı Her Telefonda Yoktur.. ASTRO FILE MANAGER Yükleyin bu dosya yöneticisidir...Sorularıma cevap verenlere çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau7

Selam Arkadaşlar Yaklaşık 6 Saat Önce Aranıza Katılmış Bulunmaktayım :)

Soru 2 = ) MessageMe Programında Uygulama Yana Yatıyor Bunu Çözmenin Yolu Varmıdır ?

Öneri = ) Dosya Yöneticisi Programı Her Telefonda Yoktur.. ASTRO FILE MANAGER Yükleyin bu dosya yöneticisidir...Sorularıma cevap verenlere çok teşekkür ederim

Yanlış ROM Mu Yükledin Kardeş ? Stick ROM Yüklemeni Tavsiye Ederim.
  • Arkadaşlar ben en geç 1 haftaya bu telefonu alacağım. Yorumların hepsini okudum. Benim istediğim en büyük özellik Iphone larda ki gibi camwow gibi bir şey. Acaba indirebilir miyim? Bi bilginiz var mı? Çok acil.
  • quote:

Message me uygulamasi sadece dokunmatik cihazlar icin. O sekilde portlanmis yani. Yatay sekilde kullanilamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seda.21

Arkadaşlar ben en geç 1 haftaya bu telefonu alacağım. Yorumların hepsini okudum. Benim istediğim en büyük özellik Iphone larda ki gibi camwow gibi bir şey. Acaba indirebilir miyim? Bi bilginiz var mı? Çok acil.

Almanı pek fazla önermem hafıza sorunu yaşarsın. Bayansın birde çıldırıp atarsın telefonu sonra en iyisi dahili hafizasi en az 4gb olan cihazlara yönel.

• Ya aslında ben klavyeli ve androidli telefon istiyorum. Ee en uygunda bu tabiki. Oyunlarla pek işim yok, değişik programlarla da. İnternetten araştırdımda androidli telefonlar için var camwow a benzeyen uygulamalar. Çok kararsız kaldım ya
  • quote:

cevap 1) ısınması doğal ekran ve arkaplanda çalışan programlar fazla ısıtır. task killer programları yükleyebilirsin.
    cevap 2) telefonun ekranı yatay çünkü. sadece onda değil marketten indirdiğin ve ekrana göre kalibre olmayan tüm programlar o şekilde açılacaktır.
    düzelmesi için programın güncellemelerini bekleyebilirsin.
    ama (tam yerini bilmiyorum) ayarlar>> ekran>>ekranı döndür gibi bir seçenek olması lazım. onun işaretli olması lazım.

• quote:

Ya aslında ben klavyeli ve androidli telefon istiyorum. Ee en uygunda bu tabiki. Oyunlarla pek işim yok, değişik programlarla da. İnternetten araştırdımda androidli telefonlar için var camwow a benzeyen uygulamalar. Çok kararsız kaldım ya

2,6" ekranda camwow zevkli olmaz. ya camwow'a veda edersin
    yada qwerty'e
  • ya amacım cam wow yüklemek değildi ona benzer bi uygulama. neyse artık ya alınca bakıcam
  • Arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum.Kamera performansı nasıl ? Beni 1-2 sene götürür mü ? Oyun performansı nasıl ? Şarjı nasıl ? Bu konular hakkında yardım istiyorum.
  • quote:

ya amacım cam wow yüklemek değildi ona benzer bi uygulama. neyse artık ya alınca bakıcam

camwow da olsun benzeri de olsun zevkli olmaz. ekranı küçük çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverPain

Arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum.Kamera performansı nasıl ? Beni 1-2 sene götürür mü ? Oyun performansı nasıl ? Şarjı nasıl ? Bu konular hakkında yardım istiyorum.

kamera performansı sabah iyi akşam kötü. flash ne işe yarıyor bilmiyorum :)
    oyun falan oynanmaz. camwow yüklenmez diyorum zaten seda hanıma oyun zaten oynanmaz.
    sarjı bi iyi bi kötü. bazen yarım günde biter. bazen 2 günde biter. kafasına göre.
    ön bellekten soğumazsan 1 2 sene idare edersin.
    yok soğurum dersen başka android alsanda ondanda soğursun.
    illa ki rot yapmak lazım. yada stebil kullanmak lazım. az uygulama yüklemek, sık sık ön belleği temizlemek lazım.
  • arkadaşlar selamlar sizce bu telefonumu seçmeliyim yoksa b5510 u mu galaxy y pro yani bunda da çok şikayet var dğerindede. klavyeli telefon istiyorum 500 ten fazla vermeye gerek yok ve blackberry 9700 kullanıyorum o da sıktı artık bbm yazılımsal destek yok.

2 telefonu da kullanan yada inceleyen arkadaşlarım varsa tavsiye de bulunurlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

arkadaşlar selamlar sizce bu telefonumu seçmeliyim yoksa b5510 u mu galaxy y pro yani bunda da çok şikayet var dğerindede. klavyeli telefon istiyorum 500 ten fazla vermeye gerek yok ve blackberry 9700 kullanıyorum o da sıktı artık bbm yazılımsal destek yok.

2 telefonu da kullanan yada inceleyen arkadaşlarım varsa tavsiye de bulunurlarsa sevinirim.

Kesinlikle chacha

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfakar1

quote:

arkadaşlar selamlar sizce bu telefonumu seçmeliyim yoksa b5510 u mu galaxy y pro yani bunda da çok şikayet var dğerindede. klavyeli telefon istiyorum 500 ten fazla vermeye gerek yok ve blackberry 9700 kullanıyorum o da sıktı artık bbm yazılımsal destek yok.

Kesinlikle chacha

cha cha eğimli bu pek hoşuma gitmedi. arada ki fark sizce çok fazla mı 2. el alacağım elimdeki telefonu verip üstüne de para vereceğim b5510 son güncellemesiyle sorunsuz olmuş eğer öyleyse cha cha beyaz hoşuma gitmedi pek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mstfakar1

quote:

Kesinlikle chacha

cha cha eğimli bu pek hoşuma gitmedi. arada ki fark sizce çok fazla mı 2. el alacağım elimdeki telefonu verip üstüne de para vereceğim b5510 son güncellemesiyle sorunsuz olmuş eğer öyleyse cha cha beyaz hoşuma gitmedi pek.

Telefonun eğimli olması mesaj yazma zevkini arttiriyor. Avuca iyi oturuyo cihaz. Başta bende bb 9780kullanirken burun kıvırmıştim ama sonra bb den bana göre daha iyi klavyesi, mesaj yazma hizi ve zevki. Belirttigin samsung cihazdan donanim olarak cok üstün. O samsungta multitouch bile yoktu diye biliyorum.

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 1 Nisan 2013; 18:10:36 >
  • arkadaşlar roottan sonra siz batarya kalibrasyonu yaptınız mı?
    android marketten matarya kalibrasyonu yapan programlar var ama kullanıcı yorumları iç açıcı değil.
    aranızda deneyip olumlu görüş bildiren varmı?
  • cha cha alacağız anlaşılan sağolun :D
  • Merhaba, benim problemim şu,
    Telefonun ekranin altindaki interaktif dokunmatik tusları calismiyor. Bu dusurme veya su alma durumundan degil bana gore, hic dusmedi tel. Ara sira kafasi estigi zaman cok nadiren calisiyor, sonra yine ne kadar ugrassam da calismiyor. Soft, hard reset, fabrika ayari hepsini denedim sonuc ayni, acaba benzer problem yasayan var mi? Neler yapmaliyim yardim ederseniz cok sevinirim.
    Telii o tuslara basmadan kullanmaya calisiyorum ama tam bir iskence oluyor bole de.. lutfen yardim.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.