Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
77.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Orijinalden alıntı: ****ky

quote:

quote:

bu arada bir çok kişi pilden şikayet etmiş ama benim arka planda tango viber im pro facebook twitter 2 gmail 1 hotmail hesabı whatsapp gtalk sürekli aktif 11 de şarzdan çektim 40 dk kadar görüşme yaptım pil %80 lerde. ben sadece 3g yi kapattım sebebi ise bizim burada çok zayıf çekiyor ve hangi cihazda açarsam resmen sömürüyor pili şimdilik tek sıkıntım hafıza gibi 12 mb boş yerim kaldı gerçi kuracak bir şeyimde kalmadı 6 sayfa yazılım var zaten 32 gb hafıza kartımı taktım çok memnunum şimdilik bir sıkıtım yok ayrıca parmaklarım kalın olmasına rağmen çok seri yazıyorum arkadaşlarım şaşırıyor bu arada benim cihazda taiwan yazıyor bazı arkadaşlar çin demiş.

Android sürümünü güncelledin mi ? Hangi sürümü kullanıyorsun ?

2.3.5 geldi içinde güncelle dedim güncel sürüme sahipsiniz zaten dedi bir de arka planda çok fazla uygulama çalışmasına rağmen boşta 250mb ram boşta ona şaşırdım

O zaman şey soracağım sana. Mesaj yazarken üstte görev çubuğunda TR simgesi mi çıkıyor ? Yoksa TR-XT9 mu?

Tr altında da küçük bir yazıyla xt9 yazıyor

@vlma yüklediğin bir uygulama işlemciyi sürekli tam güç kullanıyordur pil kullanımına gel bak oda olmazsa çalışan uygulamalardan kontrol et

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada bir çok kişi pilden şikayet etmiş ama benim arka planda tango viber im pro facebook twitter 2 gmail 1 hotmail hesabı whatsapp gtalk sürekli aktif 11 de şarzdan çektim 40 dk kadar görüşme yaptım pil %80 lerde. ben sadece 3g yi kapattım sebebi ise bizim burada çok zayıf çekiyor ve hangi cihazda açarsam resmen sömürüyor pili şimdilik tek sıkıntım hafıza gibi 12 mb boş yerim kaldı gerçi kuracak bir şeyimde kalmadı 6 sayfa yazılım var zaten 32 gb hafıza kartımı taktım çok memnunum şimdilik bir sıkıtım yok ayrıca parmaklarım kalın olmasına rağmen çok seri yazıyorum arkadaşlarım şaşırıyor bu arada benim cihazda taiwan yazıyor bazı arkadaşlar çin demiş.

Android sürümünü güncelledin mi ? Hangi sürümü kullanıyorsun ?

2.3.5 geldi içinde güncelle dedim güncel sürüme sahipsiniz zaten dedi bir de arka planda çok fazla uygulama çalışmasına rağmen boşta 250mb ram boşta ona şaşırdım

O zaman şey soracağım sana. Mesaj yazarken üstte görev çubuğunda TR simgesi mi çıkıyor ? Yoksa TR-XT9 mu?

Tr altında da küçük bir yazıyla xt9 yazıyor

@vlma yüklediğin bir uygulama işlemciyi sürekli tam güç kullanıyordur pil kullanımına gel bak oda olmazsa çalışan uygulamalardan kontrol et

Sağolasın. Demek sürümle alakalı o ya, hiç alışamadım.

• hayırdır sizde bir sorun mu var ? bir de nedense pil kullanımına bakıyorum arayıcı %96 pil kullanıyor diyor yuh dedim bu niye bu kadar fazla onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlma

beyler acil cevap lazım bu telefon çok ısınıyor neden olabilir

bendeki de ısınıyor.. arka taraftaki metal kısım ısıyı atmak üzere tasarlanmış.. kılıf vs kullanıyorsanız soğumayı zorlaştırırsınız.
  • quote:

hayırdır sizde bir sorun mu var ? bir de nedense pil kullanımına bakıyorum arayıcı %96 pil kullanıyor diyor yuh dedim bu niye bu kadar fazla onu anlamadım

Benim pilim de biraz kararsız. Full şarj ediyorum 10-15dk %100 den hiç düşmüyor. Sonra gözümü açtığımda 80lere inmiş oluyor :D

Şarj problemi yaşamayanlara şaşırıyorum. Heralde ben çok kullanıyorum diyorum artık. Bir gün sırf sizin için kullanım ölçümü yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshine

quote:

hayırdır sizde bir sorun mu var ? bir de nedense pil kullanımına bakıyorum arayıcı %96 pil kullanıyor diyor yuh dedim bu niye bu kadar fazla onu anlamadım

Benim pilim de biraz kararsız. Full şarj ediyorum 10-15dk %100 den hiç düşmüyor. Sonra gözümü açtığımda 80lere inmiş oluyor :D

Şarj problemi yaşamayanlara şaşırıyorum. Heralde ben çok kullanıyorum diyorum artık. Bir gün sırf sizin için kullanım ölçümü yapacağım

baya aktif kullanıyorum aslında whatsapp msn ve facebook chat üzerinden sürekli görüşme yapıyorum. Misal şimdi pil kullanımında çalışma süresi 12 saat 11 dk uyanık süre 7 saat 3 dk pil tam yarısında ss almayı bulursam koyarım görüntüsünü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackshine

quote:

baya aktif kullanıyorum aslında whatsapp msn ve facebook chat üzerinden sürekli görüşme yapıyorum. Misal şimdi pil kullanımında çalışma süresi 12 saat 11 dk uyanık süre 7 saat 3 dk pil tam yarısında ss almayı bulursam koyarım görüntüsünü

ss almak için açma-kapatma tuşuna basılı tutarken ekranın sol altındaki ok şeklindeki tuşa bastığınızda ekran görüntüsü alınıyor dostum

• hepsiburada.com da 499 tl ye kadar inmiş fiyat resmen bedavaya satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

hepsiburada.com da 499 tl ye kadar inmiş fiyat resmen bedavaya satıyorlar

bimeks te 525 e indirmiş. bahar ayları sık sık düşer fiyatlar.
  • quote:

750 TL ye almıştım yaklaşık 6 ay önce baya zarar ettim bu telefondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nautilus20

quote:

750 TL ye almıştım yaklaşık 6 ay önce baya zarar ettim bu telefondan

Kötü olmuş valla ya, ben de 479 liraya Teknosa'dan almıştım. Ben seviyorum telefonumu ama Türkıye'de pek tutmayan bir model olduğu aşikar...
  • cihaz aslında tam bir fiyat performans cihazı özellikle çok fazla mesajlaşan bir toplum olarak nasıl oldu da bu kadar pasif kaldı anlamadım sanırım reklam yapılmadığından olsa gerek. zira 2 gündür kim görse cihaz çok hoşuna gidiyor
  • quote:

cihaz aslında tam bir fiyat performans cihazı özellikle çok fazla mesajlaşan bir toplum olarak nasıl oldu da bu kadar pasif kaldı anlamadım sanırım reklam yapılmadığından olsa gerek. zira 2 gündür kim görse cihaz çok hoşuna gidiyor

aynen hocam yaa bendede kim görse ilk söyledigi laf aa çok hoş iikincisi bu niye yamuk
  • Ayrıca şunu belirtmek isterim ki bugüne kadar sayısız cihaz kullandım ama ilk defa klavyesini bu kadar seri kulllanabildiğim tek cihaz chacha pc klayesini nasıl kullanıyorsam bunu da hemen hemen aynı şekilde kullanabiliyorum. ergonomisi gerçekten başarılı. pil fena değil yoğun kullanımda 1 günu anca çikarır ama daha fazlasını beklemeyiniz ortalama 8 saat gibi bir sürede pil tükeniyor tabi bu dediğim gibi yoğun kullanımda ama standart kullanımda özellikle bekleme süresi bence başarılı. hızlı şarz olması sayesinde bir nebze unuttuyor bu eksikliğini. ben mobil şarz cihazı taşıyorum sürekli o yüzden bir sıkıntı çekmedim. cihazla ilgili tek sıkıntım dahili hafızanın çok düşuk olması. en azından 1gb olması gerekiyordu bence. ama o konuda daha çok fazla sıkıntım yok zira işime yarayacak tüm uygulamalarım kurulu angry birds de dahil . gps oldukça başarılı sygic ile sorunsuz bir şekilde işimi halettim. kamerası kesinlikle ortalamanın altında. müzik dinlerken eko ayarı yapamamaız beni üzdü kesinlikle ama ses çıkışı fena değil. skype tango gibi görüntülü görüşmelerde sıkıntı yaşamadım. 3 günlük kullanım sonunda edindiğim tecrübeler bunlardı. bu arada bu yazıyı chacha ile yazdım bilginize :P

• telefonu satmaya karar verdim arkadaşlar sizce ne kadara satılabilir
  • quote:

telefonu satmaya karar verdim arkadaşlar sizce ne kadara satılabilir

neden satııyosun dostum yaa,ne almayı planlıyosun bide?bunlar ikinci elde elden satmazsan düşüyo baya fiyat
  • quote:

telefonu satmaya karar verdim arkadaşlar sizce ne kadara satılabilir

Satış fiyatından %30 değer kaybeder en az oda cihaz aldığın ilk günkü gibiyse bence satma alacağın yeni cihazın fiyat aralığı gene 500-600 tl ise şu anda alternatifi yok gibi zaten.
  • beyler bazı oyunları pc den bakıp beğeniyorum ama telefondan markete girince bulamıyorum nedendir sorun nedir acaba?
    bunlar mesela
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twodboy.worldofgoodemo&feature=search_result
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imangi.templerun&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pbWFuZ2kudGVtcGxlcnVuIl0.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilbilen -- 8 Nisan 2012; 13:52:22 >

• arkadaşlar telefonu sattım telefoncuya biraz ucuza gitti ama malesef böyle olması gerekiyordu malüm ekran değişti değişirken hoparlörü bozdular o değişti şebeke gitti sürekli sorun vermeye başladı bende verdim gitti eski telefonum olan ch@t 335 dönerim gibi geliyor onun kadar memnun kaldığım cihaz yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 12 Nisan 2012; 8:31:31 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.