Şimdi Ara

HTC ChaCha / Nokia Asha 303 ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klavyeli bi telefon almayı düşünüyorum. Htc ChaCha ve Nokia Asha 303 arasında kaldım.
    ChaCha android fakat ekranı ufak ve tasarımı pek hoşuma gitmiyor. Ayrıca bataryası kısa sürede bitiyor. Zaten uygulama kullanmayı pek düşünmüyorum. O yüzden Android olması pek bişey ifade etmiyor benim için. Facebook sohbet olsa yeterli benim için. Mesajlasma,sosyal ağlar ve gerekirse internet için kullanıcam telefonu.
    Asha 303 S40 işletim sistemi kullanıo akıllı telefon statüsünde değil ama yinede bir pek çok özellik eklenmiş. Ana ekran Widgetları,facebook sohbet,Angry Birds,Whatsapp filan.. 1ghz işlemcisi var. Ayrıca tasarım olarak çok ilgimi çekti. Asha 303 alırsam Avea'a numara mı taşıyıp 44 Tl'lik tarifeyle almayı düşünüyorum. cevaplarınızı bekliyorum. Sizce Asha 303 iyi midir işimi görür mü?

Asha 303: http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-asha-303/productDetails.aspx?productId=telcepnokas303&categoryId=16001&SKU=TELCEPNOKAS303-K

ChaCha: http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-chacha/productDetails.aspx?productId=telcephtcchacha&categoryId=371946&SKU=TELCEPHTCCHACHA-B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper.konukcu -- 11 Mart 2012; 7:53:23 >

• htc cha cha güzel cihazdır yani tek eksiği bence batarya süresi yani 1 gün gider ama daha fazla bişi bekleme bence android olmasından kaynaklanıyor bu durum birde programlar uygun olmuyor ekranından dolayı ekran kucuk yani
    ben hp den aldım htc cha cha 3 gün kullandım iade ettim.
    asha 303 ü bilmiyorum acıkcası ama şekli güzel gibi karar senin artık
  • Dediğim gibi android olması benim için pek bişy ifade etmio sosyal ağlara erişim hızlı olsun yeter netten araştırdığım kadarıyla Asha 303 başarılı bi şekil sosyal ağlara erişebiliyor. Ayrıca normal bir kullanımda 3-4 gün bataryası gidebiliryormuş. buda standart bi işletim sistemi kullandıgından dolayı diye düşünüorum.
  • chacha şarjı 2 gün gidiyor ve program olarak pek sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar karar sizin tabikide ama chacha tavsiye edebilirim
  • ChaCha'nın ekranı Asha'a göre biraz daha ufak ama hem tasarımı pek hosuma gitmio :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S5603 Preston 3G (Siyah)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.