Şimdi Ara

HTC de düşüş sürüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Millet iphone 7' yi bekleyedursun ben HTC Nexus Sailfish' i bekliyorum bakalım..

• malzemesi kaliteli
    arkasının bombeli şekilde olması da çok işime geliyor, telefon kalın ama inceymiş gibi hissettiriyor.
    telefonunu cebinde taşıyan, sürekli hareket halinde eğilip kalkan ve telefonunun hor kullananlar için kalın olması dayanımını arttırıyor.
    bir de gerçekten stabil telefon

m7-m8 tasarımı çok sevmiş biri olarak yeni tasarımından pek hoşlanmasam da param olsa bir htc 10 alırdım
  • HTC kaliteli, şık tasarımlı, özgün ve stabil ürünler yapıyor. Bence android tarafında alınası marka. Fakat ucuz androidciler için kabul görmüyor, yani Türkiye pazarı için pek uygun bir ürün değil.

• htc kullanmadım bu güne kadar ama her zaman android dünyasının lokomatifi oldu htc ilkleri htc yapyı ıphone bir suru özelliğini arakladı ben sadece şunu soylerim reklam sıfır htc de ama nexus projesi ile iyi reklam yapacak diye düşünüyorum

• Tasarımı tuttururlarsa kimse durduramaz Htc yi, ama tasarımları kötü olduğu için, hem pahalı hem öirkin telefonları satmıyor. Gerçi bu sene baya iyileştirdiler tasarımı ama inşaallah gelecek sene çok daha iyi bir tasarımla çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc one ile ilk atılım yaptığında bitti aslında.
    Çünkü One modellerinde çıkan kronik siyah görünce pempe çeken kamera hatalarının firma olarak arkasında resmi olarak durmadılar ama el altından servise gönderdiğimizde kameraları değiştirdiler.
    Çünkü arkasında resmi olarak dursalardı insanlar bunu gerekçe göstererek telefonu geri vererek para iadesi alabilecekti.
    Sırf bundan dolayı çingenelik yaptılar telefona hiçbirşey yapmadığımız halde içi açılmış tamir görmüş cihaz kullanmak zorunda bıraktılar tek hatası htc telefon almış insanları.

Bunu aynen htc türkiye'ye de yazdım ama cevap tabi ki htc telefonlarda böyle bir sorun olmadığını bana özel bir problem olduğunu ve ne olduğunun tespiti için servise göndermem gerektiğini o zaman sorunu teknik servisin tespit edebileceğini söyleyecek kadar da yalancı bir firma.
    Servise gönderince de tabi ki hiçbir bilgi verilmiyor neden kaynaklanmış vs. kamerayı değiştirip adrese gönderiyorlar sadece hiçbir muhattap olma durumu bile yok.
    Böyle rezil hizmet veren her firma batmaya mahkumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 9 Eylül 2016; 14:51:01 >

• Telefonda piyasasında bir kere düşüş trendine girdiniz mi bir daha zor toparlarsınız

• Taiwan devleti htc yi sübvanse ediyor, yoksa şimdiye çoktan gumlerdi.

Taiwan devrim esnasında çinden bağımsızlığını alıyor, daha doğrusu anakara dışında bir ada olduğu için kendi kendine bağımsızlık ilan ediyor.cin bu bağımsızlığı hiçbir zaman tanımıyor, ama ABD veriyor gazi TaiwanA, taiwanin asıl ismi de china repiblic Of Taipei, yani Taipei Çin cumhuriyeti. Bir bakıma KKTC ama anasıyla kavgalı.

Neyse, Taiwan devleti çok iyi biliyor ki HTCyi koruyamaz ise pazarını Çinlilerden koruyamayacak, hatta şimdiden cinliler iyi pazar almış durumda. Bu sebeple HTCnin dususu asla bitmiyor. Hep bir yerde tekrar ayağa kalkıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.