Şimdi Ara

HTC'den Apple göndermeli One A9 reklamı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hele 2500tl ile hiç vurulmaz..
  • Dandroid kullan ve "be different" ok bye.
  • Apple buna güldüHtc önce kendini kurtarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon kötü reklam ayrı bir kötü

• telefon çöp fiyat politikası ayrı bir çöp
  • Kim kimden esinlendi bilmem ama i6 çıktıktan sonra büyük markalar i6 nın kopyası telefonlar üretmeye başladı.Örnek 1 HTC Örnek iki Samsung. Reklamda elmaları tekmeliyor Kendini bir şey sanıyor bu htc apple a ancak samsung gönderme yapabilir

• Sahibinden de 2099 tl ye var bir tane

• Masadaki elmalara vurması komik. Ben tatar ramazan ben burayı dagıtır7m :-D

• htc reklam da apple a gönderme yapmış ama fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali:D

• htc reklam da apple a gönderme yapmış ama fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali:D

• apple reklamı george orwell'in 1984 reklamına gönderme. birazcık kitap okuyan bir millet olsaydık temanın ütopya olduğunu anlardık.

bkz. fahrenheit 451
    bkz. brave new world
    bkz. 1984

• Nimete vurulmaz günahtır

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Kim kimden esinlendi bilmem ama i6 çıktıktan sonra büyük markalar i6 nın kopyası telefonlar üretmeye başladı.Örnek 1 HTC Örnek iki Samsung. Reklamda elmaları tekmeliyor Kendini bir şey sanıyor bu htc apple a ancak samsung gönderme yapabilir

o kadar emin konuşma , senin htc dediğin firma ilk akıllı telefon,ilk dokunmatik telefon gibi şeylere imza atmış.Zaten büyük şirketlerin çoğu belli bir zaman sonra batıyor nokia gibi.Apple , Steve amca hayattayken çok daha başarılıydı.Apple'da batacak ama çok daha sonra.Firmalar batar çıkar , ama sen sırf apple veya samsung seviyorsun diye en iyi telefonu onlar yapmıyor maleesef.Hepsinin birbirinden farklı artı eksileri var Htc'nin malzeme kalitesi samsungda yok samsungun donanımı apple'da yok gibi.Apple'ın işletim sistemide hiç birinde yok :) Kısacası araştırmadan bilmeden gelip buraya mesajlar yazmayın.

• formen53 kullanıcısına yanıt
    Benim yazdıklarımla %100 alakasız bir cevap yazıp birde bilmeden yorum yapmayın diye atar yapıyorsun.Ben ilk telefonu şu yaptı ilk dokunmatiği bu üretti falan demedim i6 dan sonra i6 benzeri tasarımlı telefonlar çoğaldı dedim.Sen burada kalkmış bana yazdıklarımla alakasız şeyler yazıp laf çarpıyorsun.

Samsung gönderme yapabilirden kastım androidde en çok samsung sattığı için göndermeyi o yapabilir demek istedim.Yoksa bana göre ne htc ne samsung en iyisi sony dir.

Htc adam gibi çıkıp kendi reklamını yapsın Apple a gönderme yapacam diye elma tekmelemesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 6 Kasım 2015; 23:21:55 >
  • Hayırlısı be htc

• Bir iPhone değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim yazdıklarımla %100 alakasız bir cevap yazıp birde bilmeden yorum yapmayın diye atar yapıyorsun.Ben ilk telefonu şu yaptı ilk dokunmatiği bu üretti falan demedim i6 dan sonra i6 benzeri tasarımlı telefonlar çoğaldı dedim.Sen burada kalkmış bana yazdıklarımla alakasız şeyler yazıp laf çarpıyorsun.

Samsung gönderme yapabilirden kastım androidde en çok samsung sattığı için göndermeyi o yapabilir demek istedim.Yoksa bana göre ne htc ne samsung en iyisi sony dir.

Htc adam gibi çıkıp kendi reklamını yapsın Apple a gönderme yapacam diye elma tekmelemesin.

+1 Sony

• quote:

yine bilmeden konuşuyorsun.Htc One m8 İ6 dan çok daha önce çıktı.Biraz araştırın telefonları kim kime benzetmiş öyle yorum yapın lütfen.
  • formen53 kullanıcısına yanıt
    Sorunlumusunla sen bi yürü git alıntılama.M8'i biliyorum i6 ya neresi benziyor hayvan gibi kalın telefon
  • sen söylemedin mi i6 çıktıkdan sonra bütün telefonlar ona benzemeye başladı? Bi dediğin bi dediğini tutmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.