Şimdi Ara

HTC'den Apple göndermeli One A9 reklamı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrica bu telefon dunyayi bilmiyorum ama ABD'de orta fiyat seviyesine konumlandi, yani HTC Turkiye'nin malligini komple firmaya yikmayin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi reklam kötü fiyat
  • Baksanıza htc reklamı bile kopyalamış,telefonu nasıl kopyalamasın.Hiçte milleti keriz yerine koymasın,bu tasarım ilk apple'ın ipod touchtan gelme.Ayrıca htc arka plan resmini bile taklit etmiş,hala apple bizi taklit etti diyor.

• 2500 liraya alınacak son telefon bile değil htc batacak bu gidişle

• Batmak uzeresin Hatice,kendini duzeltmeye bak kizim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu zamanında Nokia batsıncılar vardı. Al battı da iyi mi oldu? Arkadaşlar şirketleri babanızın malı gibi batırıp çıkarmak nasıl da kolay? Androidi bugün android yapan HTC'dir ve kim ne derse desen bence en iyi telefon üreticisidir hala. Fiyatları yüzünden almıyorum ama htc kullanıp memnun olmayan kaç insan var?

• quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina

Şu zamanında Nokia batsıncılar vardı. Al battı da iyi mi oldu? Arkadaşlar şirketleri babanızın malı gibi batırıp çıkarmak nasıl da kolay? Androidi bugün android yapan HTC'dir ve kim ne derse desen bence en iyi telefon üreticisidir hala. Fiyatları yüzünden almıyorum ama htc kullanıp memnun olmayan kaç insan var?

Ben sayet batmasini kesinlikle istemiyorum. M7-M8-M9 kullandim ve ozellikle m7 ve m8den cok memnundum. M9 hic tatmin etmedi beni ve aldigima pisman etti.

Iphone'un kucuk ekrani ve kotu pili yuzunden kullandim. Ama 6 cikinca benim icin android bitti.

Burda elestirilen apple laf atmalari. Nedeni is zaten durumun kotu,batti batacan,kalkmissin smart phone dunyasinin liderine laf atiyorsun.

Apple ve Htc tasarim konusunda anlasmis 2 sirket,boyle biseye neden gerek duyuyorlar anlamis degilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• reklam amatör eğlendirir, ne kadar burada HTC yi eleştirsek te, pazarda oyuncunun eksilmemesi lazım
  • O fiyata kimse almaz, malesef HTC
  • Gider ayak şovlarını da yaptılar

Artık rahatça batabilirler.

Ha batsa da batmasa da fiyat düşünce ben M9 alacağım.

• Bazı arkadaşlar kullanıcıların batsın demesinden duydukları rahatsızlıkları dile getiriyor. Anlamadığım kısım sanki şirketler bizim dememizle mi batıp çıkıyor. Sen A9 modeline bu fiyatla piyasaya sokarsan zaten Türkiye'de satış yapamazsın yurt dışında da böyle bir durum varsa zaten batmaya mahkumsundur.

• Bu reklam sayesinde HTC çok fazla A9 satacak. Ayrıca Apple yerin dibine girdi HTC A9'dan daha güzel daha özgün bir telefon için çalışmalara başladı.

• la kafayı mı yediniz burada batsın batmasın tartışmasına giriyonuz. batsa ne batmasa ne size giren çıkan mı olacak sanki

• Anca gönderme yaparlar zaten icraat sıfır htc apple gönderme yapıcağına cihazlarına kafayı yorsaydı şuan leblebi gibi satıyordu boş işler.

• 1903 yılında, Henry Ford Model A’yı piyasaya sürdü. O yıl, Ford 1708 araç sattı. Bir sonraki yıldaysa, üç yeni model daha lanse etti ve yalnızca 1695 araç satabildi. Bu deneyim, Ford’un düşüncesini tamamen değiştirdi. My Life and Work” adlı otobiyografisinde yazdıklarına kulak verelim: “İkinci yıl tüm enerjimizi üç model için heba ettik; Model B. Model C ve Model F. Bu yüzden de ilk yıl olduğundan daha az satış yaptık.” Takip eden yıllarda, Henry Ford Model N, Model R, Model S ve Model K’yi de lanse etti. En sonunda 1908 yılında, gayet iyi bir satış performansı yakalayan Model T’yi piyasaya sürdü.
    Satıcılar…” diyor Henry Ford, “…muazzam satış rakamları yüzünden öyle bir zafer sarhoşluğuna düştüler ki daha fazla modelin daha çok satış getireceğini düşünmeye başladılar.” Ama Ford bu fikri paylaşmıyordu. “Dolayısıyla 1909 yılında, bir ön uyarı olmaksızın bir sabah, gelecekte tek bir model inşa edeceğimizi ve bunun da Model T olacağını duyurdum.”1909 yılından 1926’ya kadar, Ford tüm imalat tesislerini ve satış çabalarını Model T için seferber etti; modeli gitgide geliştirmeyi ve modelin fiyatını düşürmeyi de ihmal etmedi. Aradan geçen 18 yıl boyunca, Ford’un Amerikan otomobil pazarındaki ortalama payı yüzde 43’tü. Ford toplamda 15 milyon Model T araba satışı gerçekleştirdi -ki bu rekor 1972 yılında Volkswagen Beetle tarafından alt edilene dek hiçbir marka tarafından kırılamadı.

Çoğu firma orta segmentten giriş yapıp tüketiciye ürünü sevdirip marka olmaya çalışmaktadır. Htc, Samsung, Lg Ve Apple, Nokia gibi dünya devleriyle ciddi satış oranları ile karşılaşmaktayız . Peki ya sonra?
    Yüksek fiyata ürün çıkartıp tüketiciye sunarak markayı sevdiniz hadi bunuda alın diye dayatmaktalar diğer firma daha ucuza sunarken... Ürünün fiyatını tüketici belirler. Yukarıda(paragrafta) Ford'da bunun en büyük örneğine şahit olabilirsin.
    10 tane ürün çıkartmak ve ürünler için arge çalışmasına bir sürü bütçe ayırmak yerine elinde olan tüketicinin zaten beğendiği cihazları geliştirip kaliteyi nasıl arttırabiliriz, üretim aşamasında maaliyeti kısarız, teknolojiye nasıl ayak uydururuz, servis kalitemizi nasıl arttımalıyız gibi önemli noktaları düşündükleri zaman para değil tüketici ön plana çıkıyorlar.
    Apple'ı Apple yapan fiyatı ya da cihazın başarısından ziyade müşteriye verdiği önemdir. Çoğu Apple kullanıcısı iphone'u telefon olarak görmez onunla duygusal bağ oluşturur. Apple en iyi telefonu yapar yapmaz orası tartışılır fakat apple için müşteri memnuniyeti herşeyden önce gelir. Bunu samsung ve htc'de görememekteyiz. Daha çok satış odaklı..
    Nokia gibi zamanının en büyük telefon üreticileri gider başka markalar gelir. Cebini düşünen teknolojiye ayak uyduramayan tüketiciyi(insanı) ikinci .planda tutan firmalar daima yok olmaya mahkumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experiment67 -- 6 Kasım 2015; 0:57:51 >

• Ölü doğmuş

• HTC gerçekten batmayı hak eden bir firma. Bukadar satış rakamlarındaki geriliğe rağmen adamlardaki gerizekalılık hala düzelmedi kendilerini apple la eşdeğer görüyorlar yahu senin malını alan yok malını. sen önce doğru düzgün fiyatlandırma yap piyasayı sallayacak bir model yap ne apple'ı.

• 2500/lere s6 lar note 5 varken bu tel zor htc

• 2 reklamı da izledim sanırım tüm dünyadaki teknoloji editörleri haber yapma konusunda çaresiz galiba. Şu iki reklam arasında 2 tane benzerlik gördüm. 1.si çekmek için kamera kullanmış olmaları 2.si de oyuncu oynuyor olması.

• S 617 di ve 2150 mAh fazla soze gerek yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.