Bildirim
htc desire??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sunulmadı arkadaşım,
özelliklerle ilgili olarak forumda desire'ın sayfası var. ona bakabilirsin.. -
Daha Türkiyede satışı yok. Ebuy dan alabilirsin. Özelliklerinede arkadaşın dediği gibi desire konusundan bakabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: sundancer
arkadaşlar htc desire türkiyede satışa sunuldu mu??sunulduysa nerelerden satın alabilirim??ve fiyatı ne kadardır??ve bu telefonun artı ve eksi özellikleri nelerdir??teşekkür ederim..
HTC Desire %95 Türkiye'de satışa sunulmayacak. -
satışa sunulmayacak mı??çok istiyordum bu telefonu yaw:(
yorumlarınız için herkese teşekkürler.. -
bencede istemekte haklisin.. bende cok istiyordum ve pazartesi günü spot aldim. iyikide almisim..cok guzel bir cihaz... -
arkadaşlar ben de desire almaya karar verdim
iphone 3gs, htc hd2 falan derken bu modelde demir attım
telefonu yurt dışından getirtiyorum
telefonun yanında başkaca almamı tavsiye edebileceğiniz aparat var mı?
araç şarj aleti, kılıf, yedek batarya, ... vb...
malum türkiyede satışı yok... -
arkadaşlar merhaba
amerikada bu cihazı nereden bulabilirim. internet sitesinde amerikada gözükmüyor desire -
quote:
Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_
quote:
arkadaşlar htc desire türkiyede satışa sunuldu mu??sunulduysa nerelerden satın alabilirim??ve fiyatı ne kadardır??ve bu telefonun artı ve eksi özellikleri nelerdir??teşekkür ederim..
HTC Desire %95 Türkiye'de satışa sunulmayacak.
Yanlış bilgi vermeyelim. Htc'ye soruldu mu bu soru?
%95 gelmeyecek tarzında ifadeden anladigim kadariyla aldiginiz bilgi saglam bizimlede paylasirsaniz sevinirim.
Merhaba Fırat ÇALIŞKAN,
Sayın Firat CALISKAN, Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde sorunuz hakkında bize yazmıştınız. HTC DESIRE urunu ilerki haftalarda Turkiye'de satisa sunulacaktir. Musteri hizmetleri numaramiz : 081-128-800-12 (kod: 3115) Pazartesi- Cuma 09:00 am - 6:00 pm Ucrestiz Hat İlginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla
Sanirim % 5 lik kısım itibari ile getirmeyi düsünüyorlar
Eylül ayı itibari ile satışa çıkabilir. Bekleyen arkadaşlara duyrulur. Bende nişanlım için alacağım bekliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: etkafaateş
quote:
quote:
%95 gelmeyecek tarzında ifadeden anladigim kadariyla aldiginiz bilgi saglam bizimlede paylasirsaniz sevinirim.
Merhaba Fırat ÇALIŞKAN,
Sayın Firat CALISKAN, Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde sorunuz hakkında bize yazmıştınız. HTC DESIRE urunu ilerki haftalarda Turkiye'de satisa sunulacaktir. Musteri hizmetleri numaramiz : 081-128-800-12 (kod: 3115) Pazartesi- Cuma 09:00 am - 6:00 pm Ucrestiz Hat İlginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla
Eylül ayı itibari ile satışa çıkabilir. Bekleyen arkadaşlara duyrulur. Bende nişanlım için alacağım bekliyorum
Fena bozma havası hissettim:)
Bende bekliyorum desire ın tr ye gelmesini.
Size de şimdiden hayırlı olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: etkafaateş
quote:
quote:
Merhaba Fırat ÇALIŞKAN,
Efendim sizin bu modelden haberiniz yokken HTC'ye defaatle soruldu ve ilk zamanlarda ki bundan yaklaşık 4 ay önce, bu model Türkiye'de satışa sunulmayacak cevapları geliyordu. Aynı dönemde bir kaç kişiye de "önümüzdeki haftalarda satışa sunulacak diye cevap atılmıştı. Şimdi bu cevapları oranlarsak satışa sunulmayacak yanıtını alanlar %95'e tekabül eder ki sanırım siz %5 içinde kalırsınız. Adamlar 4 aydır önümüzdeki hafta satışa sunulacak diyor!! Bilmem anlatabildim mi? Yani bir mail atıp, amerikayı yeniden keşfetmiş edasıyla yorum yazmanıza gerek yoktu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X