sony sızan telefonu xr resmentelefon degil çerçeve olmuş.nihayet dual led flaşa geçecek sony. sene2016 gunaydın sony ahahaha. 5 yıl öncemotorolada bu dual tone flaş vardi. iphone7geliyo, 5s'te bile dual tone vardı. bu aradasanal tuşlarda aynen devam. çünki tuşlarekranda gösterilince maliyeti sıfır. sony ledflaştan-kapasitif tuştan-malzemeden-işçilikten-donanımdan çalmaya aynen devamediyo. sayfası sikayet dolu. bu takoz hangisorunlarla gelecek acaba :) ben böyle dandikve kalitesiz bir başka firma görmedim,üretilen 9 telefonun 9 taneside sorunluolurmu arkadaş??? bu dandikliği başaran tekfirma sony. her marka tel kullandım. 4tanede sony kullandım, 4 tanesidesorunluydu. elde tek parça olarak durabilendagılmayan telefon yap sony :) teli eldedagılıyo ya!!!!! telefonları bükülüyo eğiliyo,kendi kendine çatlıyo. malzeme kalitesiberbat. kasa açıklığı var ve kamera sensorleriortalı bile durmuyo, işçilik berbat. ekran-kasaoranı rakiplerden geride. "su geçirmez" derama geçirir. ekranda sarı leke oluşur, hepsorun. sorun varsa kalitesizdir net. kalitenrakiplerden geride, işçiligin rakiplerdengeride, donanımınrakiplerden geride, teknolojin rakiplerdengeride. sen gitde dc motorlu kayışlı manyetikkasetçalar üret sony. hi-tech ürünler seninhaddine degil. gücün ve teknolojin yetmez.taşdevri firması sony ve fanları barniemoloztaş :)))))
quote:Orijinalden alıntı: clb12 quote:Orijinalden alıntı: murdocklawless htc de sürekli zarar yazıyor. bir batamadı gitti. Batmasını çok istiyorsunuz herhalde... bu kadar zarar etmesine rağmen telefon fiyatlandırmaları hala çok fahiş ve bu huylarından vazgeçmediler. böyle giderse batarlar.