Şimdi Ara

HTC Desire 10 Lifestyle ve Pro sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC Desire 10 Lifestyle ve Pro sızdırıldı

Bu yıl yeni amiral gemi modelinde M takısını atarak sadece 10 ismi ile devam eden HTC, Desire markasında da bu rakamı bol bol kullanacak gibi görünüyor. Firmanın Desire 10 Lifestyle ve Desire 10 Pro adındaki yeni akıllı telefonları internete sızdırıldı.

Desire 10 Lifestyle

Desire 10 Lifestyle, sınıfında ses tecrübesi olarak farklılaşmayı planlıyor. 24-bitlik ses teknolojisine sahip olan model, bu özelliğine Boomsound Hi-Fi Edition ismini vermiş. Hem hoparlör hem de kulaklık girişine entegre edilen teknolojiden en iyi şekilde faydalanabilmek adına, kutu içerisinde yüksek kaliteli kulaklıklar da yer alacak.

Ayrıca Bkz.Fan yapımı Pokémon Uranium oyunu, PC için indirmeye sunuldu

İsmi henüz bilinmeyen bir Snapdragon işlemcisinden gücünü alan modelde, 2GB RAM/16GB depolama kapasitesi ve 3GB RAM/32GB depolama kapasitesi seçenekleri sunulacak. 5.5 inçlik IPS ekranda 720p çözünürlük bulunurken, Android 6.0 işletim sistemi, parmak izi okuyucu, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde arka aydınlatmalı ön kamera, Full HD video kaydı gibi diğer özellikler mevcut.

Desire 10 Pro

Desire 10 Pro ile ilgili bilinenler az. Görsellerden biraz daha küçük bir boyuta sahip olduğu anlaşılıyor. İsimlendirmeye bakarsak, Lifestyle modelindeki donanımın biraz daha iyileştirilmiş olacağı tahminini yapabiliriz. Her iki modelin tasarımı, firmanın daha modern çizgilere geçişini yansıtmaya devam ediyor.

Tasarımdaki saat widget’ından, Desire 10 Lifestyle ve Desire 10 Pro modellerinin 20 Eylül itibariyle Londra’da tanıtılacağı ihtimali ortaya çıkıyor. Yeni modellerin satışa sunulması ise Ekim-Kasım döneminde gerçekleşecek. 

HTC Desire 10 Lifestyle ve Pro sızdırıldı 

• Müzik severler için güzel bir telefon olacak yani. Umarım şarjı her htc'deki gibi yarı yolda bırakmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverNitrate -- 14 Ağustos 2016; 10:42:17 >
  • Sonunda akıl edip ekranın içindeki htc yazısını ve siyah çerçeveyi kaldırmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delikli Nane

Sonunda akıl edip ekranın içindeki htc yazısını ve siyah çerçeveyi kaldırmışlar

Buna rağmen hala iphone kadar çerçevesi var.

Telefonlara gelirsek sd 650 veya 652 ile gelirlerse fiyatına bağlı oalrak iş yapar ama ben böyük telefon sevmiyorum. Üst sınırım 4,5".
  • HTC nin algı sahtekarlığı hala devam ediyor, diğer telefonlarla aynı kamera boyutuna büyük kamera varmış gibi gösteriyorlar, çerçeve de gayet kalın ama en azından bir şeyler oluyor gibi. tasarım dili iyileşiyor. her şeyi bir kenarı bırakırsak tipi fena değil.

• Sanırım htc 10 daki ses çipini değil de daha düşük bir model koymuşlar doğru mu?

Ucuza adam akıllı müzik telefonu arıyorum da merak ettim.

• "İsmi henüz bilinmeyen bir Snapdragon işlemcisinden gücünü alan modelde"

5.5 inç ekranda 720p kullandıklarına göre, Snapdragon 410 falan koyarlar.
    Telefonu da 2500 liraya satmaya kalkarlar.
    Sene sonunda da "HTC zarar ediyor" diye haber çıkar, ağlarlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ön taraftan bakınca çok tipsiz olmuş çin telefonları gibi aynı.. htc yazısı varken bile daha iyi görünüyordu..

• Fiyat 1200tl olmalı

• 4-5 senedir logo ve sanal tuştan bahsediyorduk yeni yeni akılları başlarına geldi

• htc de sürekli zarar yazıyor. bir batamadı gitti.

• Benim gibi müzik odaklı cihaz kullanmak isteyenler için olan modeli gayet hoş. F/P potansiyelini yakalarsa alacağım bir cihaz olur. Tasarımını da çok beğendim E9'u çağrıştırıyor ve sanal tuşlar yok, fazlasıyla cezbedici..

• htc yazisini kaldir dedik.sanal buton yapiyorsun altta pay birakiyosun birakma dedik.Bu sefer yaziyi da kaldirdi,boomsound hoparlorleride kaldirdi yerine hepsinin tuttugu yer kadar siyah serit koydu.Tek olumlu yani alta kapasitif tuslar konulmasi.

Neden böyle oldu htc biz seni sevmistik oysa ki.

• Bu bildiğin yayınlanmış resim, sızdırılmış resimler genelde bulanık vs oluyordu. Reklam için çektikleri resimleri sızdırmışlar sanırım..
  • işlemci belli değil o ekran ve çözünürlüğü en fazla s615 koyarlar...

• Bundan sonra "Anasayfa Haberleri" bolumunun adı "Sızdırılan Cihaz Haberleri" bölümü olsun bari...bolum sızma cihazdan gecilmiyor

Kimler sızdırıyorsa artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 15 Ağustos 2016; 0:43:18 >
  • murdocklawless kullanıcısına yanıt
    kimse veresiye istemesin diye öyle yapıyorlar.
  • lifestyle bu tasarımla lafta style olmuş

• HTC'nin tasarım departmanında çok ciddi derecede çerçeve fetişi olan tasarımcılar olduğu yönünde bir tahmin yürütüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

htc de sürekli zarar yazıyor. bir batamadı gitti.

Batmasını çok istiyorsunuz herhalde...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.