Şimdi Ara

HTC Desire 310

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşime desire 310 almayı düşünüyorum fakat bazı sitelerde RAM 512 bazı sitelerde 1gb görünüyor. Eğer 1 GB RAM ise hemen almak istiyorum. Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 1 GB olarak biliyorum eminim yani 1 GB sitesinde okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esclavage -- 17 Temmuz 2014; 0:20:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaybıyıklı

Arkadaşlar eşime desire 310 almayı düşünüyorum fakat bazı sitelerde RAM 512 bazı sitelerde 1gb görünüyor. Eğer 1 GB RAM ise hemen almak istiyorum. Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Ben kullanıyorum 1gb ram.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan-is

quote:

Orijinalden alıntı: alpaybıyıklı

Arkadaşlar eşime desire 310 almayı düşünüyorum fakat bazı sitelerde RAM 512 bazı sitelerde 1gb görünüyor. Eğer 1 GB RAM ise hemen almak istiyorum. Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Ben kullanıyorum 1gb ram.

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vasat bir cihaz,Mtklı işlemcisi,Mali 400'ü falan çok kötü.
    Motorola Moto G,Turkcell T50 ve Lumia modellerine yönelin çok daha iyiler.
  • beyler kardeşime cüzdanlı bir kılıf alcam bu model hoşuma gitti ne dersiniz?
    http://www.mobilcadde.com/htc-desire-310-sari-taksi-cuzdanli-yan-kapakli-deri-kilif-19374
     HTC Desire 310

• quote:

Orijinalden alıntı: tecno_man

beyler kardeşime cüzdanlı bir kılıf alcam bu model hoşuma gitti ne dersiniz?
    http://www.mobilcadde.com/htc-desire-310-sari-taksi-cuzdanli-yan-kapakli-deri-kilif-19374
     HTC Desire 310

Giderde yeri değil burası :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sakın. ikisi arasında kalıp araştırıp moto g aldım az önce. 629 tl + bedava kılıf +25 tl worldpuan hepsiburada'da stoklarla sınırlı. hiç düşünme hemen al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr.teknikressam -- 18 Temmuz 2014; 22:24:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.