Şimdi Ara

HTC DESİRE 500 ACİLL USB HATA AYIKLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, htc desire 500 telefonum kapandı ve açılmıyor, sadece açılıştaki htc yazısında tıkanıp kalıyor . telefonu fabrika ayarlarına almak için HBoot ekranına girdim factory reset yaptım ancak bu kez de telefon sürekli kendini açmaya çalışıp başa sarıp duruyor... yaptığım araştırma sonucu Bootloader kilidini açmam gerektiğini gördüm. bu işlem için de bilgisayara HTC sync yükledim ancak bu kezde usb hata ayıklayıcıyı açmam gerektiğini söyledi. ancak ben telefonu açamadığım için usb hata ayıklayıcıya ulaşamıyorum. bi kaç forumda ruu yapılması öneriliyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bu bilgileride saatlerdir araştırarak öğrendim fakat ruu yu anlamadım , bu konuda yardımcı olabilecek var mı ? alternatif çözüm öneriiz varsa çok iyi olur... şimdiden teşekkürler.

• Oncelikle gecmis olsun. Usb hata ayiklamaya ihtiyaciniz yok. Hboot da acip ordan fastboota gelip guc tusuna basip kabloyu baglayin. Telde FASTBOOT USB yazmasi gerekir ya da o tarz bisey. Simdi htc dev sitesindeki komutlari uygulayarak unlock yapabilirsiniz. Daha sonra recovery yukleyip, bir stock rom bulup flashlamaniz gerekir o recoveryden. Yani genel htc lerde boyledir.
    Ancak RUU dosyasi varsa isiniz cok daha kolay olur. Uygun RUU bulununca dedigim gibi hboot dayken baglayip bilgisayardan cift tiklayip keyfinize bakarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • degerli43 D kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. 2 kez telefoncuya verdim ancak uygun yazılım bulamadık dediler. baktığımda hala locked olduğunu gördüm onu açın bari dedim açmıyorlar onu bile... ruu dosyası da buldum sayılır ancak farklı ülkelerden buldum. Türkçe olması gerekir mi ? bildiğiniz bi yazılım varsa link atarsanız gerçekten çok makbule geçer. telefonun hiç bir şeyi yok altı üstü bir yazılım yüklenecek ya
  • Adorablesra kullanıcısına yanıt
    Gerizekalilar

http://forum.xda-developers.com/desire-500/development/rom-htc-desire-500-android-4-1-2-t2849467
    Bu linkte stok romlar var. Ordan 1.32.401.1 olani ve yaninda yazan firmware.zip i indirip, o sayfada yazan komutlari sirasiyla yaparsaniz duzelir insallah biraz ingilizce getektiriyor halledemezseniz yardimci olmaya calisiririz. O linkte bahsettigi recovery dosyasi da bu linkte

https://www.dropbox.com/s/uee8b97oqlvom5b/recovery_cwm_hboot1.03.img

Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• degerli43 D kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim bunu deniycem telefon olur olmaz da satıcam şu htc yi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.