Şimdi Ara

HTC DESİRE 516 kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlaar ya bu telefonu kimse kullanmıyormu bu forumda.sanırım bi tek ben kullanıyorum yoksa bari bi tanıtım konusu açıyım??

• bende 2 gün önce aldım çok fazla bilgi yok uygun fiyatlı olduğu için aldım şuan sıkıntı olarak uygulamaları sd karta taşı butonu yok sd karta taşıyamıyorum birde arama yaparken ekran kapanmıyor yanak tel. değince kapanıyo ,başka yerlere giriyor (uzun zaman LG kullandım ekran kapanma sensörü onda vardı ) bu arada ram kullanımı yüksek gibi geldi kalan 400 mb civarında
    daha fazla kurcalama vaktim olmadı

küçük bir bilgi :
    geliştirme seçenekleri usb hata ayıklama gibi uygulamalar başta görünmüyor onun için ayarlar menüsünde en altta telefon hakkında kısmındaki derleme numarasına 7 kez basınca aktif oluyor
  • solo sanos kullanıcısına yanıt
    dediklerinize katılıyorum.Yanlız bende yakınlık sensörü problem olmuyor.bir iki defa konuşurken açılıp saat tarih menüsüne gitmiştim.artık olmuyor.Ram'ı bendede biraz fazla kullanıyor.Telefon cpu gpu bakımından güzel yani insanı yormuyor bıktım allah dedirtmiyor hatta ben yağ gibi kullanıyorum.İlk aldığımda ram oldukça az kullanıyordu şaşırıyodum ama şimdilerde 300 mb bana kalıyor.Samırım qualcomm battery saver yüzünden sürekli arka planda açık kaldığı için.Depoloma konusunda çok haklısınız eğerki kitkat gelirse (sanmıyorum ama bi ümit var içimde) bu sorun çözülür.Çünkü kullandığım samsung t210 tabletimdede yoktu.Güncellemeyle çözüldü.Eğerki depolama sorunu olmasa bence mükemmel cihaz.Yanlız bende şunu ekliyim kamare çok kötü.Yani önceki telefonum xperia arc s ti.(eğerki onda depoloma sorunu olmasaydı gerçekten bırakmazdım heralde)
    8mp di onun kamerası baya iyi çekiyordu şimdi 4 senelik telefonla kıyaslıycam ama 516 oldukça kötü.Yani bi program kullanmadıkça (retrica-candycam-powercam) kamarenın pozlaması çok kötü yani bunun yerine samsung galaxynin 300 350 liralık telefonları gibi çekiyor. yinede t210 umdan düzgü ve net çekiyor.Ve kenarlarında pembeleşme sorunu var.Sizdede varmı kameranın köşelerinde .özellikle siah renkli objelerde ve karanlık ortamda çok belli oluyor.Yani böyle telefona bu kamerayı koymak hakaret gibi olmuş sanki .telefon genel olarak bence işimi görüyor şu an hiç bi oynunda kastıramadım telefonu hepsini rahatlıkla açıyor.Kamerasıda fena değil o söylediklerim olmasa kamerası aslında düzgün çekiyor.Bence o güncelleme ile gider sanki.Birde kılıf yok ortalıkta siz bulabildinizmi.Ben bir tane zar zor buldum internetten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnopyzZ -- 6 Aralık 2014; 19:15:43 >

• kamerayla fazla bir ilgim yok olsada olur olmasada foto.mak var sonuçta
    g*****gidiyor da kılıf var htc 516 diye ara ben 22tl olan kılıftan sipariş verecem ekran filmi ve sty. kalem hediyeli
    dediğim gibi şuan en sıkıldığım şey sdcard olayı
  • bende gitti gidiyordan sipariş ettim.Şeffaf silikon olanından.Kapaklıların malzemesinden önceki telefona aldım kenarları soyuldu ve cebimde boyandı malesef.stylus kalem ve ekran koruyucu banada geldi.Kalemi tablette kullanıyorum.Telefonda tabletteki kadar nedense stabil çalışmadı.
  • Gece cekimi cokmu karanlik arkadaslar bana acil bu cevap verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnopyzZ

dediklerinize katılıyorum.Yanlız bende yakınlık sensörü problem olmuyor.bir iki defa konuşurken açılıp saat tarih menüsüne gitmiştim.artık olmuyor.Ram'ı bendede biraz fazla kullanıyor.Telefon cpu gpu bakımından güzel yani insanı yormuyor bıktım allah dedirtmiyor hatta ben yağ gibi kullanıyorum.İlk aldığımda ram oldukça az kullanıyordu şaşırıyodum ama şimdilerde 300 mb bana kalıyor.Samırım qualcomm battery saver yüzünden sürekli arka planda açık kaldığı için.Depoloma konusunda çok haklısınız eğerki kitkat gelirse (sanmıyorum ama bi ümit var içimde) bu sorun çözülür.Çünkü kullandığım samsung t210 tabletimdede yoktu.Güncellemeyle çözüldü.Eğerki depolama sorunu olmasa bence mükemmel cihaz.Yanlız bende şunu ekliyim kamare çok kötü.Yani önceki telefonum xperia arc s ti.(eğerki onda depoloma sorunu olmasaydı gerçekten bırakmazdım heralde)
    8mp di onun kamerası baya iyi çekiyordu şimdi 4 senelik telefonla kıyaslıycam ama 516 oldukça kötü.Yani bi program kullanmadıkça (retrica-candycam-powercam) kamarenın pozlaması çok kötü yani bunun yerine samsung galaxynin 300 350 liralık telefonları gibi çekiyor. yinede t210 umdan düzgü ve net çekiyor.Ve kenarlarında pembeleşme sorunu var.Sizdede varmı kameranın köşelerinde .özellikle siah renkli objelerde ve karanlık ortamda çok belli oluyor.Yani böyle telefona bu kamerayı koymak hakaret gibi olmuş sanki .telefon genel olarak bence işimi görüyor şu an hiç bi oynunda kastıramadım telefonu hepsini rahatlıkla açıyor.Kamerasıda fena değil o söylediklerim olmasa kamerası aslında düzgün çekiyor.Bence o güncelleme ile gider sanki.Birde kılıf yok ortalıkta siz bulabildinizmi.Ben bir tane zar zor buldum internetten.

telefonla çektiğiniz resimlerden birkaç tane atabilir misiniz? bir de flaşın güçsüz olduğunu okudum yabancı forumlarda düşünceniz nedir ? hiçbir oyunda kastıramadım demişsiniz. hangi oyunları denediniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dumanlipars D kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_100529369/tm.htm

Telefonla ilgili sorulan soruları buraya yazdım.Bir kere daha yazmama gerek yok diye düşünüyorum :)
    Oyunlarla ilgili şuana dek google playdeki popüler oyunların çoğunu oynadım.Hiçbirindede sorun çıkarmadı cihaz.Arkadaşım GM discovery kullanıyor.Cihaz asp8'de fazla kasıyor.aşşağıda yazdıklarımdan çok çok daha fazlasını oynadım.
    şu aralar oynadığım oyunlar:
    Ski safari
    temple run-2-OZ
    subway surfers
    crossy road
    jetpack joyride ve aklıma gelmeyen milyonlarca oyun.Bunlar şuanda cihazda olanlar.Clash of clans tarzı oyunları ve mmo oyunlarıda oynamışlığım var.Cihaz sorun çıkarmadı.Ayrıca çokta fazla ısınmıyor.Flaşın güçsüz olduğu mesafeye bağlı.Eğerki profil fotosu tarzında fotoğraf çekilecek iseniz yeterli.Bence klasik bi telefon flaşı.Basit.Çift tonlu filan olsaydı ozaman fena olurdu .Tahminimce mesafesi 80cm veya 1 metre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnopyzZ -- 20 Ocak 2015; 14:20:34 >

• Ben kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.