Bildirim
htc desire 516 yorum yapin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
@SnopyzZ DAHA DETAYLI AÇIKLAMA OLAMAZDI ELİNİZE SAĞLIK 5 İNC EKRAN OLMASI CEZBETTİ FİYAT AVANTAJIDA GÜZEL AMA DEDİĞİNİZ GİBİ HAFIZA SORUNU KAFAMI KARIŞTIRIYOR. -
Bende almayi dusunuyorym gercekten cok guzel aciklamissiniz
Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SnopyzZ
Ben kullanıyorum.Telefonu dışardan görenler çok beğeniyor.Daha geçen gün çocuk cebimden çıkarttırıp ''baksana uçak gibi telefon'' dedi.İşlemci snapdragon 200 1.2 ghz.Yani bi nevi discovery deki işlemci gibi diyebiliriz.Ama kağıt üzerinde böyle.Arkdaşta discovery var.Malesefki asphalt 8 i oynuyamıyor.Fazlasıyla kasıyor.Bende şimdiye kadar hiç kasma olmadı vede kastıramadım telefonu.
Yani diyorumki discoverye göre işlemci yönünden daha iyi.Gpu ise adreno 305.Bu seviye telefonlarda normal olan bir gpu.Yine mali 400 den iyi .Çünkü artık mali 400 2 senelik olmaya yakın (belkide daha fazla).Ram 1 gb.Bana yetti.Bana kalan kullanım miktarı 322-350-400-442 (son temizlediğimde çıkan seviyeler).İlk alışımda bu 560-600 dü şimdilerde uygulamalar ile birlikte seviye düştü.
Yalnız şunu söylemeden edemiycem.Kamera büyük sorun.Eğerki anlık fotoğraflar çekicem (gün ışığında) dersen yeterli gelir.Daha fazlasını bekleme.Videoda eh işte çekiyormu çekiyo demelik.(okadarda kötü değil yine gün ışığında düzgün çekiyor).Yalnız videoda 30 fps çekmesine rağmen bazen karelenmeler oluşuyor(rahatsız edecek seviyede değil).
Ekran 540x960 qHD.Fena değil normal ışıkta düzgün gösteriyor.Oldukça parlak.Ama güneş ışığında ekran daha az gözüküyor(gözükmüyor demiyorum parlaklığı kıstığınızda ekran nasıl gözüküyosa buda öyle).yalnız şunu söylemeliyim iyiki 5 inç ekranı var.Oyunlarda mükemmel rahatlık ve görüntü sağlıyor.Elime tam oturuyor tek elle rahat kullanıyorum hatta bazen 6 inç bile olsa olurmuş dediğim oluyor
Bazı sitelerde ekranda dokunmatikte takılma oluyormuş diyolar.Bende hiç olmadı.Evet gelelim hafıza sorununa.Bu gerçekten bi sorun.2 gb lık kullanıcıya ayrılmış hafızası var.Bana ucu ucuna yettiğini söyleyebilrim.ama bende 20-25 adet uygulama var bunun üstünede boşta 500-600 mb boş alan var.Yani ben çok uygulama indiririm diyorsan yetmez ama bana yetiyor.(lanet olası facebook olmasa 700 mb yerim olucaktı)
haa bu arada video çekimi 720p HD.Pilede değinelim.pil 1950 mAh.Diyceksinki yetiyomu bu ekrana bu pil.Vallahi yetiyoda artıyo bile.Akşamı hatta sabahı ettiğim oluyo.Bunda sanırsam snapdragon batteryguru'nun emeği çok[:DKutu içeriği: şarj adaptörü-usb 2.0 kablo (yeni nesil adaptöre takılıp çıkarılabilen kablolardan) birde kulaklık.Ben kulaklığını şahsen çok beğendim.Ses ve bass kalitesi çok iyi.Ayrıca kulaklık asla ve asla birbirine dolanmıyor bu mucize olmalı.Hatta şu an kulağımda ve müzik dinliyorum
ÖZETLE;
*Artıları:
Büyük ekran-parlak ekran
işlemci-gpu
Ram(2 gb olsa idi bu telefon mükemmel olurdu)
pil
tasarım
*Eksileri:
kamera
hafıza
(Bide ben kap bulamadım telefona yani tam istediğim kılıflardan yok.daha doğrusu araştırmadım gördüğüm kadarıyla belirli yerlerde bulabiliyosun internet ve tanınmış mağazalar)
Bunlarda çektiğim örnek fotoğraflar:
Antutu testi yapip puani paylasir msnz. Birde yaknlik sensoru ve bildirim isigi var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 hafta once kliksa dan 576 TL ye aldım.. bir kaç gün sonra 546 TL ye düştü..
genel olarak memnunum , önceki telefonum Sony Ericson xperia V idi.. degiştirmekteki tek amacım 5 inç ekrana geçmekti.. olumsuz yönleri..
1- Fotoğraf kalitesi olarak xperia daha başarılı gibime geldi..
2- En alttaki 3 adet tuştan en solda olanı ( geri tuşu ) bazen almıyor sanki.. birazcık abanmak gerekebiliyor.. bu biraz can sıkıyor..
İşlemci güzel.. hızlı.. özelliklerinde 3G var diyor , telefon hattım 3 G ye açık.. velakin 3G görüşme yapamadım.. Avea nın sitesinde bu telefon 3G ye uyumlu degil diyor.. ne iş anlayamadım.. gerçi çok ta 3G ye ihtiyaç olmadıgı için fazlada kurcalamadım..
aynı markadan söz ediyoruz sanırım.. HTC Desire 516 http://www.kliksa.com/urun/htc-desire-516-dual-beyaz-akilli-telefon/902181839
bu telefondan olupta 3G görüşme yapabilen varmı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: maestro35
genel olarak memnunum , önceki telefonum Sony Ericson xperia V idi.. degiştirmekteki tek amacım 5 inç ekrana geçmekti.. olumsuz yönleri..
2- En alttaki 3 adet tuştan en solda olanı ( geri tuşu ) bazen almıyor sanki.. birazcık abanmak gerekebiliyor.. bu biraz can sıkıyor..
İşlemci güzel.. hızlı.. özelliklerinde 3G var diyor , telefon hattım 3 G ye açık.. velakin 3G görüşme yapamadım.. Avea nın sitesinde bu telefon 3G ye uyumlu degil diyor.. ne iş anlayamadım.. gerçi çok ta 3G ye ihtiyaç olmadıgı için fazlada kurcalamadım..
aynı markadan söz ediyoruz sanırım.. HTC Desire 516 http://www.kliksa.com/urun/htc-desire-516-dual-beyaz-akilli-telefon/902181839
Cihazinizda 3G mevcut ama sadece internet olarak , Htc cihazlarinda sebeke uzerinden goruntulu arama yoktur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BarGoS
quote:
Cihazinizda 3G mevcut ama sadece internet olarak , Htc cihazlarinda sebeke uzerinden goruntulu arama yoktur.
hattımda internet var çok sık kullanmıyorum , evimde wifi sınırsız oradan 3G yapabilirmiyim ? Teşekkürler.
-
quote:
quote:
quote:
hattımda internet var çok sık kullanmıyorum , evimde wifi sınırsız oradan 3G yapabilirmiyim ? Teşekkürler.
Dedigim gibi operator yani sebeke ustunden goruntulu arama yok , m8 de bile yok. Ancak tango v.b tarzda programlar ile internet uzerinden ( 3G yada , wifi farketmez ) , ayni programi kullanan arkadaşlariniz ile goruntulu gorusme yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 2 Ocak 2015; 23:22:51 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Dedigim gibi operator yani sebeke ustunden goruntulu arama yok , m8 de bile yok. Ancak tango v.b tarzda programlar ile internet uzerinden ( 3G yada , wifi farketmez ) , ayni programi kullanan arkadaşlariniz ile goruntulu gorusme yapabilirsiniz.
Teşekkürler.. az biraz teknoloji özürlü olunca işte böyle sorular soruyoruz..
-
Telefonda 2 GB bos alan varmis arkadaslar SD karta atiliyor mu indirilen oyun program vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kliksa'da 500 Lira şuan. -
quote:
Orijinalden alıntı: furkan19033
Telefonda 2 GB bos alan varmis arkadaslar SD karta atiliyor mu indirilen oyun program vs.
bilen varmı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hayatgezi
quote:
Orijinalden alıntı: furkan19033
bilen varmı?
SD karta taşıyabilirsiniz yada doğrudan SD karta kaydedebilirsiniz.. aynı şekilde resim yada videolarınızı SD karta kaydedecek şekilde ayarlayabilirsiniz. -
Öncelikle herkese iyi günler.Mesajlarınıza cevap veremedim kusura bakmayın bu aralar sınavlar çoktu giremedim.Sorulan soruları birde ben cevaplıyayım Antutu puanını söyliyeyim cihaz boş hali 16900 dolu hali 16200.
Hafıza kartı depolama olarak cihaz için sadece fotoğraf ve video yani medya için kullanabiliyoruz.Yani malesef harici sd kartı telefon hafızası olarak gösteremiyoruz.Htc yazılım ile kapattığı için.Tabiki root'la yapabiliyoruz ama normal olarakta servis garantisi devre dışı oluyor.O yüzden htc'sinin 4.4 kit kat (eğerki getirirse) güncellemesini bekliyorum.Eğer gelirse gelmicek sanırsam ama gelirse izin verilebilir hale gelirdiye düşünüyorum.Benim samsung t210 tabletimdede kitkat güncellemesiyle geldi.
3G cihazda data servisi olarak yani sadece internet veri dolaşımı için var.Yani görüntülü görüşme için yok.Açıkçası ne kadar lazım olur ülkemizde bilmiyorum.Sonuçta karşı cihazdada ön kamera ve görüntülü görüşme desteği olması lazım.Tabi'ki bu kişiye kalmış
Bu arada sanırım geçen hafta olması lazım telefona sistem güncellemesi geldi.BEn sandımki 4.4.Meğersem değilmiş.Telefonu stablize içindi.Çünkü ara ara telefondaki play store dan yüklenen uygulamalarda bug lar oluşuyordu(uygulamadan kaynaklanmayan).VE değişen şey ekranın kilit menüsü.HTC m7'dekine benzer kilit ekranı geldi ayrıca kilit ekranlarına widget'ta koyabiliyoruz.(öncedende vardı hatırlatmak istedim).Ayrıca hava durumunuda görebiliyoruz kilit ekranından canlı şekilde.
Cihazda yakınlık sensörü var ama bildirim ışığı malesefki bulunmamakta.
Son olarak kendi cihazımdaki navigasyon tuşlarında (geri-menü-ayarlar) bir problem yok.Hatta abanmıyorum bile.Daha parmağımı dokundurunca algılıyor.SAnırım sizin cihazda problem var.(elektronik işi bu şans işi )
Bu arada burdan hemen kamera ile ilgili bir iki fotoğraf daha paylaşayım bu sefer arkadaşın sorduğu ön kamerayıda göstericem:
Bu makro yaklaşık 2-3 cm uzaklıktan çektim.
Bu ise ön kamera.Ön kamera 2 mp.Ön kamerada ayrıca yüz tanıma zsl ve HDR moduda var.HDR bu arada arka kameradada var ve oldukça işe yarıyor.Gerçektende gölgeli yerlerdeki yazıları bile HDR ile okuyabiliyorsunuz.Fotoğraf pembe çıkmış olabilir ışıktan dolayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnopyzZ -- 20 Ocak 2015; 14:04:46 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Kliksa'da 500 Lira şuan.
Maximum'a 50 tl puan ile 450'ye geliyor. BKM Express falan var mı orasını bilmem... -
Biz arkadaşla 1 er tane kaptık kliksa dan.İnş sorunlu çıkmaz. -
Ben aldım.. 1 ay kadar oldu . Beğenmedim. -
ABİCİM BEN KULANIYORUM HİÇ BİR SIKITIMDA YOK İİÇİDE 10 TANDE FAZLA OYUNVAR SIFIR KASAMA SIFIR ISNIMA TAVSEYM EDERİM:d
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X