Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
LÜTFEN MESAJI DİKKATLİCE OKUYUNUZ
Aklınıza takılanları özel mesaj ile sorabilirsiniz.
Telefon 2016 aralık ayında HTC Avrupa tarafından test cihazı olarak Hollanda'dan gönderildi bana. Test amacı gelecek güncellemeleri yayınlamadan önce test etmek idi. Mayıs ayında test bitti. Final yazılım yayınlandı. Test edilmek için yazılımlar diğer telefonlara gelmeden önce bize 2-3 hafta önceden gönderililiyor, yönergelerle log iletmemiz isteniyordu. Test bittikten sonra telefon en son yazılımda kaldı. Şu an aynı model telefondan hiçbir farkı yok. İçerisinde 2 tane ekstra geliştirme aracı var onlar da test bittikten sonra pasifleştirdim. Normal olarak kullanıyorum 2. telefon olarak.
Resmi olarak ithal edilmediği için imeileri hep geçici kayıtla geliyor bana telefonlar. Genelde test bitiminde imeilerin geçici kaydı düşüyor. Ben de cihazları S-off yaparak kendim imei atıp kullanıyorum testten sonra. Bu telefonda da şu an malum yolla atılmış imei var. İmei atmak çok kolay. Yeni yazılım yüklemedikce değişmez o yüzden değişme ihtimali yok. Olursa da alacak arkadaşa nasıl yapıldığını gösteririm.
Şu an telefon bootloader kilidi var ama açılabiliyor ben açmadım. Çünkü TWRP ve CTWM gibi custom recoverylerin uyumlu sürümü yok. xda'da bazı kişiler istek yapmış konular açarak. Sanırım yakında çıkar. Rootlanıp bahsettiğim dev programları silinebilir. Ben bu haliyle kullandım hiç sorun olmadı.
Telefon Türkiye'de satışa sunulmadı. İngiltere başta olmak üzere çoğu avrupa ülkesinde ve Asya tarafında satışa sunuldu. O yüzden Türkiye'de belki tek telefon.
Yurtdışı fiyatlarına baktım, Türk lirasına çevirince 900-1100 arasına satıldığını gördüm. Fiyat 500 çok uygun yani.
Kısaca bahsedersek 5'inç 1280x720 ekran 16GB depolama 2GB ram SD kart takılabiliyor 2200mhA pil 13MP arka 5MP ön kamera
Telefon bana kutusuz geldi. Yanında orjinal HTC 820 ile gelen şarj aletini vereceğim. Pili rahat 1 günü çıkarıyor. Çok temiz telefon. Ekranında kırılmaz cam kaplama var. Kasası kusursuz eziksiz çiziksiz. Güzel nazik kibar bir telefon.
Fiyat: 500
Kadıköy, Üsküdar taraflarında elden satılabilir. Diğer illere kargo yapılabilir.
Lütfen mesajı iyi okuyunuz, sormak istediklerinizi özel mesaj ile sorunuz.