Şimdi Ara

HTC Desire 816 Avrupa'da satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1400 TL'den aşağı gelmez. htc f/p ürünü diye çıkarıyor ama fiyatı yine çok yüksek. yine de 1200 TL'lik one mini'den daha iyi olduğu kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xagdas

Şu "Bizi facebook & twitter takip etsene" zorlamasına artık yeter ya. Haftalardır artık tak etti canıma. 1 milyon kere hayır dedim, her seferinde hala yine soruyor. Sanki bir sonrakinde fikrimi değiştirip takip edicem. Edeceğim varsa bile gitti.

Editörler! Yeter artık! Çerez diye bir şey var, çıkmasın artık karşımıza. Her sekmede, her sayfada çıkar mı bir teklif ya? Torrent sitelerinden beter. X'ya basıyorum, Bir daha gösterme'ye basıyorum nafile...

Tavsiyem Akıl sağlığınız için en iyisi böyle şeyleri kendi başınıza çözmeyi öğrenmeniz
    Sayfada sağ tıklayıp ögeyi incele yaparsanız sizi rahatsız eden şeyin kodunu bulup engelleyebilirsiniz. Örn rahatsız olduğunuz şey "##div.smtakip" 333 kere engellenmiş. Biraz deneme yanılma ile bu süzgeci ben yazdım.
    https://****plus.org/en/filters

HTC Desire 816 Avrupa'da satışa sunuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesincır -- 1 Mayıs 2014; 21:32:40 >

• 400$ aslında iyi fiyat , ama türkiyede ona vergiler eklenirse o zaman o iş yaş.

999tlden satılsa bence güzel olur.
  • Olmaz bu fiyata htc yapma etme batacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şu "Bizi facebook & twitter takip etsene" zorlamasına artık yeter ya. Haftalardır artık tak etti canıma. 1 milyon kere hayır dedim, her seferinde hala yine soruyor. Sanki bir sonrakinde fikrimi değiştirip takip edicem. Edeceğim varsa bile gitti.

Editörler! Yeter artık! Çerez diye bir şey var, çıkmasın artık karşımıza. Her sekmede, her sayfada çıkar mı bir teklif ya? Torrent sitelerinden beter. X'ya basıyorum, Bir daha gösterme'ye basıyorum nafile...

ad b lock kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydenz -- 1 Mayıs 2014; 21:44:25 >
  • Oneplus one agresif bir fiyatla cikinca bu telefonlar asiri pahali artik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal buton dısında 10 numara tasarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesincır

quote:

Tavsiyem Akıl sağlığınız için en iyisi böyle şeyleri kendi başınıza çözmeyi öğrenmeniz
    Sayfada sağ tıklayıp ögeyi incele yaparsanız sizi rahatsız eden şeyin kodunu bulup engelleyebilirsiniz. Örn rahatsız olduğunuz şey "##div.smtakip" 333 kere engellenmiş. Biraz deneme yanılma ile bu süzgeci ben yazdım.
    https://****plus.org/en/filters

HTC Desire 816 Avrupa'da satışa sunuldu

quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

quote:

ad b lock kullan

Haklısın ama Windows PC + iPad + iPhone 'da kullanıyorum, bazı cihazlarda bunları yapamıyorsun. Hele iPad ve iPhone'da çıkması yok mu... Kalbimden geçen bu reklamı hazırlayana yeter.

• 8gb kapasite nedir, yasaklansın artık yani bir maliyeti de yok üreticiye ama p.çliğine yapıyor adamlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım çok güzel fakat fiyat pahalı.

• O pahalı bu pahalı, utanmasanız üstüne para isticeksiniz adamlardan

• ayda yılda telefona bir oyun ındıreyım dedım ,boyutu ortalama 1,5 gb

yuh be arkadas ,telefon lan bu , dokuları ıvırı zıvırı daha dusuk boyutlu yapabılırler yapmıyorlar ıbnelgıne ... telefon uretıcılerı de 8 gb dısk koyup satıyorlar , 4 u zaten sistem yıyor ,gerıye kalan 4 u de kendı bokunda bilye arayan cocuk gıbı ugras dur... sd card a da atamıyorsun ,ıkı ucu boklu degnek , neymıs root yapacaksın ,ne rootu arkadas , alıcam bır tane eskı nokıa yı cekmeceden cıkartma vaktı geldı 5 gun sarjı gıdıyor carl zeiss kamera 10 numara radyo tamamdır.
    sımdı bu htc 8 gb yerıne 16gb koysa olma mıydı ? arada 12-13 cent fark var lan , sırf gıcıklık dıye yapıyorlar , hepsı aynı zıhnıyet bunların

• En uygun yine lg den gelicek bakın görün

• İdare eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

Oneplus one agresif bir fiyatla cikinca bu telefonlar asiri pahali artik.

Bu mesajlarda baydı hocam artık , general mobile anlarız da türkiyeye gelmeyecek bir cihazın fiyatından bize ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 3 Mayıs 2014; 5:40:18 >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Abimin birisinde Sony Z1 var telefon zaten kaba görünüyor benim gözüme, birde telefona hem kilif hemde ekran koruyucu taktirmis, alet zaten toza, suya ciziklere dayanikli o sekilde zirhli bi hal almis :)
    Diger abimde LG G2 var ondada ne kilif nede ekran koruyucu ikisini elime alinca inanin okadaar fark varki, tabiri caizse sanki Z1 elimde eski Ericsson telefonlar varya takoz cinsinden ayni o hissi veriyor ama LG G2 müthis bi telefon gercekten görünüm olarak en cok hosuma giden telefon su an piyasadaki.
  • HaTCem sen f/p telefonu çıkartma lütfen. Cihaz genel olarak fiyatı dışında iyi. 1000 tl ye kadar çıksa fenomen olur belki ama en kötü 1200 e alırız bu telefonu. Haliyle imdadımıza ya uzak doğulu yeni nesil f/p cihazı üreten firmalar yetişecek ya da lg g2 gibi f/p rekoru kıran amiral gemilerini beklemeye devam edeceğiz.
  • Şimdi Romanya'da vergilendirme ne durumda bilmiyoruz belki ülkemize yakın bir vergilendirme sistemi vardır eğer öyleyse 400$ iyi fiyat ,alınabilir şık bir telefon için amma velakin hiç bir zaman böyle bir durumla karşılaşmadığımızdan bize 1300 TL ye patlar bu :D

• Oneplus one forumlarinda Turkiye ye gelsin diye konular aciliyor. 2.parti ulkeler icinde Turkiye de girebilir hocam.
    Diyelim ki gelmedi oneplus , Xiaomi gelicek . Ayni fiyatlara mi3 gelse htc 816 nin yuzune bakilmaz.
    Biraz rakam konusmak gerekirse;
    htc 379 euro almanya fiyati. Turkiye ye vergiler falan derken 1300-1400TL gelir.
    Bu ozellikler icin bu fiyat yuksek. 1000 liradan cikar o zaman bilemem . Ama o da cok zor htc nin Turkiye fiyat politikasi belli.
    HTC nin fiyatlari TR de anlamsiz yuksek. 625 euro olan m8 2400 den girdi. Bunun ornegide iphone 5s ile verebilirim. 699 euro Almanya fiyatli ama adamlar tutup 2400 den sokmadilar piyasaya. 2000-2100 arasi pesin ve taksitli fiyat olarak alinabiliyor. Simdi htc nin fiyatlarina mantikli bi aciklama yapmak bunu gorunce cok zor.

Kisacasi benim burda elestirdigim HTC gibi firmalarin Turkiye icin ozel fiyat secmeleri. Ama bu artik Oneplus One gibi Xiaomi gibi firmalarin bu pazara girmeleriyle degisecek diye dusunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TR ye de 400 usd den gelse gayet güzel fiyat olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.