Şimdi Ara

HTC desire 816 güncelleme bootloader sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefona güncelleme geliyor güncellemeyi yüklüyorum kendi kendine resetliyor ondan sonra bootloader ekranında başliyor ve ordanda telefonu yeniden başlata tikladigimda güncellemeyi yüklemiyor ve telefon acilinca tekrar güncelleme indirmemi istiyor.Ayrıca tel rootlu napmalıyım acil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pweck5 -- 26 Mart 2016; 21:14:12 >

• Çok zor işin var telefon garanti dışında ve orjinal rom yüklemek ve rom bulmak ayrı dert .. İşini iyi bilen birine ihtiyacın var öyle herkes yapamaz htc telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

Çok zor işin var telefon garanti dışında ve orjinal rom yüklemek ve rom bulmak ayrı dert .. İşini iyi bilen birine ihtiyacın var öyle herkes yapamaz htc telefonu

Tek sıkıntım telefondan root kaldırmak galiba.cünkü orjinal rom mevcut icinde hala romu degiştirmedim bir tek orjinal recovery yüklemem ve botloaderi kapatmam lazim galiba şuanlık ugraşamayacagım telefonu sıfırladım tekrar 5,0,2de kullanıcam 2-3 ay sonra değiştiricek gibiyim zaten ugraşmıyım boşuna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.