Şimdi Ara

htc desire 816 şarj problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
8.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oldu gotureyimde telefonu haşat etsinler bu arada uyku moduna giriyor ama işlemci çalışmaya devam ediyor yüksek frekansta sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam senin cihazda bi sorun var ben normal kullanımla 3 günü görmüştüm.Ölü pikselden verdim bugün yenisini aldım saolsunlar 10 gün olmadan yolladılar yenisini sende bence yolla yenisini talep et 1 ay dolmadıysa.
  • 3 gün nedir ya benim ki anca 12 saat yok böyle bir şey. 1 ay dolmadan veriyim en iyisi servise eyvallah sağolasın
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun 3g yi kapadım ve nova launcheri yükledim telefona normalde şimdiye kadar telefon kapanmıştı şimdi son durum 13 saat ve hala %40 sarjim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslancan94

Hocam çok sağolun 3g yi kapadım ve nova launcheri yükledim telefona normalde şimdiye kadar telefon kapanmıştı şimdi son durum 13 saat ve hala %40 sarjim var

işe yaradığına sevindim.

Ayrıca
    ayarlar/hesaplar ve eşitleme adımında otomatik eşitlemeyi kapatırsanız; yine ayarlar/yedekleme ve sıfırlama adımında otomatik yedeklemeyi kapatırsanız ; yine google play store a girip onun menüsündeki ayarlarından uygulamaları otomatik güncelle seçeneğini kapatırsanız 1.5 günü çok rahat geçersiniz. Bunları günde 1 kere falan manüel olarak kendiniz yapabilirsiniz.

Ben şimdilik bunları otomatikte tutuyorum. Bana 1 gün rahat gidiyor o da yeter. Bir önceki telefonum HTC sensation 4.3 inch idi orjinal bataryasından en az %25 daha uzun giden Momax X-level batarya almıştım her şeyi kapamıştım yine de 1 günü zor çıkarırdı. Dev 816 ise sadece 3G kapalı diğerleri açık 2. günü tamamladığı oluyor (kendi kullanımım çok yoğun değil tabii) . Ben bataryayı beklediğimden daha iyi buldum 816da.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    sorunun kaynağını buldum bu sefer gerçekten buldum clean master ve battery doctor yüklüydü ikisinide sildim nova laucherida silip telefonun kendi arayüzünü kullanıyorum. sanırım iki uygulama çakışıyordu uyku modunda bile saatte %5 sarj yiyordu. şu an son durum 22 saat, kalan sarj %50 2 gün gidecek herhalde şarjı. ve 3g yi kapatmanın etkisi gerçekten gözle görülür sağolun tekrardan
  • Normal koşullarda yani internete ihtiyacınız olmadığı durumlarda 3G'yi kapatmayı alışkanlık haline getirmek gerek.. WI-FI sürekli bağlı olabilir ama 3G'yi tasarruflu kullanmak gerek, hem batarya hem de cihaz stabilitesi açısından gerekli.. Ben cihazda oyun bile oynamaya başladım, baya da uygulama yüklü, yoğun kullanımda bir günden fazla rahat gidiyor, oyun oynanmadığı durumlarda ise 2 gün rahat geçiyor.. Sözüm ona, batarya performansı oldukça iyi.. Cihazı tercih edecekler için bataryası kesinlikle olumlu referans veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Normal koşullarda yani internete ihtiyacınız olmadığı durumlarda 3G'yi kapatmayı alışkanlık haline getirmek gerek.. WI-FI sürekli bağlı olabilir ama 3G'yi tasarruflu kullanmak gerek, hem batarya hem de cihaz stabilitesi açısından gerekli.. Ben cihazda oyun bile oynamaya başladım, baya da uygulama yüklü, yoğun kullanımda bir günden fazla rahat gidiyor, oyun oynanmadığı durumlarda ise 2 gün rahat geçiyor.. Sözüm ona, batarya performansı oldukça iyi.. Cihazı tercih edecekler için bataryası kesinlikle olumlu referans veriyor..

evet bataryası gerçekten iyi 3g yi kullandığım zamanlarda açtım oyun oynadım internette gezindim ve 46 saat dayandı.
  • Arkadaslar ayni sorun bendede olmaya basladi gece birakip sabah baktigimda yuzde bir veya iki azalirdi simdi yuzde on yuzde yirmi arasinda azaliyor fabrika ayarlarina dondurdum duzelmedi.Aniden olmaya basladi farkli biseyde yuklemedim.Telefonu kitledigimde derin uykuya girmesi gerekirken girmiyor ve batarya azalmaya devam ediyor.Varmi bilgisi olan.

• Clean master i sildim duzeldi

• clean master bende devre dışı lazım oldugunda etkinlestirip rami falan temizliyorum sonra geri devre dışı bırakıyorum :D
  • Beninde int. Acikken 3-4 dk %1 azaliyo...normalmi acaba?

• Bende de şarj sorunu var arkadaşlar ama değişik. Vatan'dan aldığımda içindeki az miktardaki şarjı bitirip kapalı halde 4 saat şarja bırak dediler. Aynısını yaptım. Telelefonu aldığımdan beri telefonu %100'de çekiyorum yarım dakikada %99'a iniyor. Sıkıntı mı? Bir de 3g konusunda sıkıntım var. Defalarca başlık açacaktım neredeyse pek cevap alamadım. 3g yani h işareti bir süre 2-3 dk misal nete girdikten sonra altındaki oklardan yukarı doğru olanı aktif oluyor diğeri pasif. Böylecene bekliyor yanıp sönüyor yukarı doğru olan ok. İnternete bağlanamıyorum. Mobil veri açıp kapatınca düzeliyor. 1-2 dk sonra yine aynısı oluyor. Sonra iki ok da birden pasif oluyor. İstanbul'un göbeğindeyim hem de. Yardım edebilecek yok mu?
  • Clean master ve battery doctor bizim telefona yaramıyor varsa silin veya devre dışı bırakın ihtiyacınız olduğunda açıp devre dışı bırakabilirsiniz. 3g olayı da operatorden kaynaklı olabilir ben de herhangi bir sorun yok bu konuda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.