Şimdi Ara

HTC Desire 816 Satın Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun. Cuma günü Evkur'dan 1450 TL'ye HTC Desire 816 ve 20 TL değerinde 3 adet ekran koruyucu satın aldım. Nakit olarak sıkıntı yaşayacağımı düşündüğüm için Evkur'a başvurdum. 15 ay boyunca yaklaşık 95 tl ödeyeceğim. Bayramın 4. günü teslim alabileceğimi söylediler. Teslim aldığım gün detaylı incelemesini sizlerle paylaşırım. Bu arada gittigidiyor vb internet sitelerinde ve teknosa benzeri mağazalarda fiyatlara baktım. 1400 TL +5/-5 gibi fiyatlar vardı. Sadece 50 tl farkla almak beni sevindirdi. İncelemeyi bu başlığı düzenleyerek paylaşacağım. Tekrar herkesin bayramını kutlar, iyi akşamlar dilerim.

• Hayırlı olsun.
    Seninde bayramın mübarek olsun
  • Hayıtlı olsun,iyi bayramlar kardeşim.Canini sıkmayın ama Desire 816 1050-1100 e var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Hayıtlı olsun,iyi bayramlar kardeşim.Canini sıkmayın ama Desire 816 1050-1100 e var.

Cok sagolun. Dediğim gibi nakit almadığım için çokta problem değil
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    Bu telefonu o fiyatlara nerden bulabiliriz?

• Sahibinden.com yardimci olabilir.. ozellikle ankara ve istanbulda serbest piyasada yani cep telefoncularda pazarlikla birlikte guzel fiyatlar verilebiliyor.. teknoloji marketlerdeki fiyata aldanmayin; ben haziran sonunda 1.250 tl ye almistim ankara necatibeydeki telefonculardan birinden..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.