Şimdi Ara

Motorola nexus 6 incelemelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nexus 6 incelemeleriMi paylaşmak istedim.
    urun ülkemizde resmi satışı olmadığı için Fransadan 580 Euro ya aldımm
    cihazı ilk elime aldığımda kutusu çok büyük gelmişti
    cihazı çıktıktan sonra cihazın gerçekten büyük olmadığini anladım.cihaz SamsunG NotE 4 ile ayni ebatlarda sayılır.asus zenfone 6 dan daha küçük ve kibar
    Arkası oval olduğundan ele tam oturuyor hatta tek el klavye kullanımı sağlıyor diyebilirim.
    Ekranı çok parlak renkler çok doygun kullanıcıyı tatmin edecek cinste bir parlaklığı mevcut
    İçinde saf android oldugu İçİçin boşta kalan RAM miktarı 1.75 GB ..bu oran nöte 4 de 800 MB karda idi.cihaz bu yüzden çok hızlı
    İnternette iPhone 6 dan bir tik daha hızlı ekran büyük olduğu için keyif veriyor
    Pil sabah 7 de %100 iken şuan saat 18.03 %45 de.ama ilk gün olduğu için aşırı kullanım ve hic kapanmayan 3g mevcut..3 g yi kapatıp normal kullanırsınız 1.5 gün gider
    Bu kadar kullanıma rağmen cihazda kesinlikle ısınma söz konusu değill. Çok az derecede Motorola logosunun üzerinde ısınma var ama çok az
    EliMdekiEliMdeki cihazda saf android olduğu için ekstra sensor vs yok
    Kamerası çok güzel.özellikle 360 derece panoroma çekimi mukemmelll
    nmukemmell
    Şuan için yazacaklarim bunlar yeni birşeyler bulursam yazarım

Tek kusuru : cihazdanmi yoksa android lolipoptanmidir bilmiyorum ama yazımın içinde bazı cümleler garip çıktı sebebini bilmiyorum sadece yanlış yazdığımızda klavyedeki geri tuşuna baktığınızda cümle tamamlayıcı da ne kadar cümle varsa ekrana yazıyoryazıyor silemiyorsunuz nalet olsun diyip iki kez yazmasına razi oluyorsunuz

Motorola nexus 6 incelemelerim Motorola nexus 6 incelemelerim Motorola nexus 6 incelemelerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbah -- 28 Şubat 2015; 18:13:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ne kardeş 3 tane resim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle 3. resimdeki ısı değerleri ve oyun performansı çok güzel, 20 saat ekran süreside tatmin edici. Çok güzel incelemişsin bide yazabilsen kimbilir neler çıkardı

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

Özellikle 3. resimdeki ısı değerleri ve oyun performansı çok güzel, 20 saat ekran süreside tatmin edici. Çok güzel incelemişsin bide yazabilsen kimbilir neler çıkardı

Yazdimda yazıyı upload etmemiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

Özellikle 3. resimdeki ısı değerleri ve oyun performansı çok güzel, 20 saat ekran süreside tatmin edici. Çok güzel incelemişsin bide yazabilsen kimbilir neler çıkardı

Yazdimda yazıyı upload etmemiş :)

Tamam hocam

Kamerayı ön ve arka çekimlerle örneklendirin hocam,
    Çekilmiş fotolardan atın, gece ve gündüz çekimleri, dış ses kulaklık ve hoparlör sesleri vs.
    Antutu puanı vs herşeyiyle bi bakalım, hayırlı olsun güle güle kullan

• Cihazdaki RAM durumu.Samsung note 4 de bu rakam 800 MB
     Motorola nexus 6 incelemelerim

• Antutu sonuclari
     Motorola nexus 6 incelemelerim Motorola nexus 6 incelemelerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC 10 Deneyimlerim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nexus ve htc diyorum androidn iosu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.