Şimdi Ara

HTC Desire 816G güncelleme sonrasi acilmiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iki gun once telefona guncelleme geldi ve yaptim telefon kapandi ve bir daha acilmadi. Surekli komut yok ekrani ile recovery ekrani geliyor. Elinde bu telefondan olan kendi recoverysini verirse ya da nette bildiginiz orjinal rom veya custom rom varsa paylasirsaniz sevinirim. 2 gundur ariyorum ve malesef bulamadim hic bir yerde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu konuda bende çok araştırma yaptım. Ancak birsey bulamadım. Daha doğrusu ise yarar birsey bulamadım. Aynı şekilde güncelleme yaparken bu hali aldı bendeki telefonda. Teknik servis belki kurtarır son çare ama garantisi de bitti telefonun. Anladığım kadarıyla yazılımı yeniden yüklemek tek çözüm ama sdcarddan bu işlemi unlucked olmadığı için yapamyiyoruz yüklemeyi aborted ediyor sonlandiriyor. Factory reset de çözüm olmuyor yazılım güncelleme esnasında sorun yaşandığı için.

Telefon açılmadığı içinde usb ile pcye başladığımızda driverini bulup yüklemesine ve girmesine rağmen usb olarak. İçine girip işlem yapamıyoruz. Bazı rom programları var onları denetim dedim o da bu sebepten ise yaramadı.

Bi cengaver çıkıp sorunun çözüm yolunu anlatırsa çok güzel olur aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telefonu telefoncuya verdim GOP ta telefoncu yapti hocam 50 TL karsiligi.

Ama sorun su android 4.2.2 yukledi ve guncelleme uyarisi geldi simdi korkuyorum guncellemeye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.