Şimdi Ara

HTC Desire 820 Yeniden Başlat Yaptım Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bügün daha sabah annem evi siliyodu, o sıra bende böyle yürürken kovaya çarptım, düştüm 1 metre'den falan sabunlu suyun içine düştü telefon düştüğü gibi aldım, telefon kapanmadı sildim kuruladım iyice, sonrasında dokunmatik falan çalışıyodu fakat kulaklık takılı işareti gelmişti halbuki takılı değildi, (Hoparlör'den ses geliyor bu arada ses açma kapama düğmesine basınca geliyor ses.) Fakat normal halinde gelmiyodu bende dedim yeniden başlat yapıyım, yeniden başlat dedim şuanda telefon sürekli HTC Ekranı geliyor, sonrasında kapanıyor bi daha açılıyor ne yapmam gerek? Yarın önemli bir yere gideceğim ki telefon bana lazım. Şuan pirinç'in içine attım acil yardım lazım lütfen

• Yeni telefon al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuşmalan

Yeni telefon al.

Şuan ne yazıkki alamam, ayrıca şuan telefon kapandı pirinç'in içinde bi 2 saat kalınca şuan yeşil ışık yanıyor, ne anlama geliyor?

Not: Şuan yeşil led yanıyor fakat telefon açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigBangZero -- 10 Aralık 2017; 17:27:4 >
  • Çözüldü sorun, Çözüm: Arkadşlar 3 gün pirinçte beklettim, sonrasında şarja taktım, kendi halinde bıraktım %100 oldu şarjı çıkardım açtım oldu. Sizdede olursa direk kapatın telefonu pirinçe atın 2-3 gün hiç çıkarmayın sonrasında şarja takın %100 olsun şarjı ondan sonra açın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.