Şimdi Ara

>> HTC Desire C Kullanıcı kulubu << (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
425
Cevap
10
Favori
45.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonla oynayabileceğimiz en üst düzey hangi oyunlar var arkadaşlar? deneyen oldu mu hiç?
  • Chrome bu telefonda saçmalıyordu, kaldırmak zorunda kaldım. Kendi tarayıcısını kullanıyorum. Bol resimli sitelerde yavaşlık oluyor ama bence kendi tarayıcı iyi gayet.
  • merabalar benim telefonumun müzik çalarında saçma sapan uygulamaların da müzikleri var onları nasıl yok edebilirim ordan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunalovegood

merabalar benim telefonumun müzik çalarında saçma sapan uygulamaların da müzikleri var onları nasıl yok edebilirim ordan?

simgenin üzerine basılı tut uygulama kısayollarını kaldır'ı seç

edit: tekrar okudum yanlış anlamışım ben müzik uygulamasına girince çıkan uygulamalar sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentient6 -- 10 Ocak 2013; 13:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temren

Chrome bu telefonda saçmalıyordu, kaldırmak zorunda kaldım. Kendi tarayıcısını kullanıyorum. Bol resimli sitelerde yavaşlık oluyor ama bence kendi tarayıcı iyi gayet.

Ben aylardır chrome kullanıyorum şu ana det tek bir sorun bile çıkmadı bence telefonu temizle sen belki düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tvyo kurdum, fakat canlı yayında ses var görüntü yok.
    Sorun benim telefonda mı, sizde de böyle bir şey varmı.
    Bu arada eşimin elinin takılması sonucu orjinal kulaklığı tam mikrofon yerinden kopmuş,yada çıkmış.
    Garanti dahilinde bir şey yapılabilir mi, yada gidip yeni başka bir kulaklık almak mı gerek,teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezginkaraman

Arkadaşlar tvyo kurdum, fakat canlı yayında ses var görüntü yok.
    Sorun benim telefonda mı, sizde de böyle bir şey varmı.
    Bu arada eşimin elinin takılması sonucu orjinal kulaklığı tam mikrofon yerinden kopmuş,yada çıkmış.
    Garanti dahilinde bir şey yapılabilir mi, yada gidip yeni başka bir kulaklık almak mı gerek,teşekkürler...

Tvyo yu bilmem ama kulaklığın yenisini vermezler.Geçmiş olsun yenisini alman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: albay_alpay

bu telefonla oynayabileceğimiz en üst düzey hangi oyunlar var arkadaşlar? deneyen oldu mu hiç?

Bendekilerden,
    -dead trigger arada çok az kasıyor ama genel olarak iyi
    -Frontline comando gayet iyi
    -Final Strike 3d gayet iyi
    -N.O.V.A iyi çalışıyor ama oynamak için root lazım
    -Real football 2012 süper ötesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Shade_

quote:

Orijinalden alıntı: albay_alpay

bu telefonla oynayabileceğimiz en üst düzey hangi oyunlar var arkadaşlar? deneyen oldu mu hiç?

Bendekilerden,
    -dead trigger arada çok az kasıyor ama genel olarak iyi
    -Frontline comando gayet iyi
    -Final Strike 3d gayet iyi
    -N.O.V.A iyi çalışıyor ama oynamak için root lazım
    -Real football 2012 süper ötesi

Dead trigger e bi ısınamadım ben, FL Commando geç yuklensede takılma olmuyor süper oynanıyor.N.O.V.A nın kaçıncı oyunu acaba ?

Beyler bir de GTA 3 ve modern combat çalışır mı ?

• Ben de kvkmarketcom dan 499 TL ye alanlardanım. Kapasitif tuşların ışıksız olması, 4GB olmasını beklediğim dahili hafızanın 1GB ve hatta HDD olarak 100MB lık bir kısmın kullanılabilir olması, dosya yöneticisi ve not defterinin entegre olmaması beni hayal kırıklığına uğratan şeyler.

iphone 3GS den zorla da olsa rehberi bluetooth ile alması çok hoşuma gitti. Bilgisayar yazılımı HTC Sync çok zayıf kalıyor. Kies bile daha iyi.
    Sense arayüzü bana pek kullanışlı gelmedi ya da ben alışamadım daha. Ses çıkışı iyi. Telefon çalarken güzel bağırıyor. iphonedan sonra klavyesi pek güzel gelmedi bana.
    ayrıca rahmetli steve amcanın ne kadar sağlam bir sistem (ios) kurduğunu hissetmiş oldum. iphone inanın işletim sistemini satıyor başka bir şey satmıyor.

Sırf isminden dolayı HTC aldım. Güzel ve sevimli bir makina. Orta seviye bir şey almak isteyenler için iyi bence.
    Şık olsun cıks olsun diyen olursa Galaxy W alsın daha iyi sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

quote:

Orijinalden alıntı: yucelburak

yapma kardeşim nasıl alınmaz alanları gördüm ios ta kesin var ki ilk zamanlarda bana bi kaç gelirdi daha sonra hiç gelmez oldu,

Yanlışın var hocam ios için çok emin değilim ama Android'de yok öyle bir şey. Ama ios'ta da olduğunu sanmıyorum. Dediğin şey ancak farklı Twitter uygulamalarında olabilir. Orjinal Twitter uygulamasın da öyle bir özellik yok.

HTC Desire S, Ice Cream Sandwich'te bildirim geliyor Twitter'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designmHD

Ben de kvkmarketcom dan 499 TL ye alanlardanım. Kapasitif tuşların ışıksız olması, 4GB olmasını beklediğim dahili hafızanın 1GB ve hatta HDD olarak 100MB lık bir kısmın kullanılabilir olması, dosya yöneticisi ve not defterinin entegre olmaması beni hayal kırıklığına uğratan şeyler.

iphone 3GS den zorla da olsa rehberi bluetooth ile alması çok hoşuma gitti. Bilgisayar yazılımı HTC Sync çok zayıf kalıyor. Kies bile daha iyi.
    Sense arayüzü bana pek kullanışlı gelmedi ya da ben alışamadım daha. Ses çıkışı iyi. Telefon çalarken güzel bağırıyor. iphonedan sonra klavyesi pek güzel gelmedi bana.
    ayrıca rahmetli steve amcanın ne kadar sağlam bir sistem (ios) kurduğunu hissetmiş oldum. iphone inanın işletim sistemini satıyor başka bir şey satmıyor.

Sırf isminden dolayı HTC aldım. Güzel ve sevimli bir makina. Orta seviye bir şey almak isteyenler için iyi bence.
    Şık olsun cıks olsun diyen olursa Galaxy W alsın daha iyi sanki

Iphone 1500TL bu cihaz 500TL onu da düşünmek lazim ama tabiki ios çok iyi bir yazılım.Htc sense çok iyi bir arayuz zaten o yüzden bu kadar kötü şartlara rağmen ürettiği kalite ürünlerle hâlâ ayakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juggernaut06 -- 13 Ocak 2013; 0:10:58 >

• Bu cihazda nfc yazilimla mi geldi? 6-7 ay kadar once bende desire c sahibiydim fakat bendeki cihazda yoktu. Bir arkadaşım da bu cihazdan var nfc aktif veri gönderip alabiliyor. Sizin cihazlarda da var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Bu cihazda nfc yazilimla mi geldi? 6-7 ay kadar once bende desire c sahibiydim fakat bendeki cihazda yoktu. Bir arkadaşım da bu cihazdan var nfc aktif veri gönderip alabiliyor. Sizin cihazlarda da var mı?

Ben nfc olduğunu bile unutmuşum, sen soyleyince hatırladım almadan once biryerde görmüştüm de hiç kullanamadım bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Juggernaut06
    Iphone 1500TL bu cihaz 500TL onu da düşünmek lazim ama tabiki ios çok iyi bir yazılım.Htc sense çok iyi bir arayuz zaten o yüzden adı htc ya, o yüzden bu kadar kötü şartlara rağmen ürettiği kalite ürünlerle hâlâ ayakta
    aslında hocam ben 600 mHz lik iki telefonu kıyaslamıştım iphone derken
    iphone 3GS 600 mHz 256 MB RAM ----> HTC desire c 600 mHz 512 MB RAM
    aynı işlemci gücü ile aynı akışkanlığı ve hızı yakalayamama olayı demek istediğim

değerli yorumun için teşekkürler hem

edit : ayrıca üstadlar biz bu NFC zımbırtısından nasıl yararlanabiliriz? merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designmHD -- 13 Ocak 2013; 0:00:02 >

• quote:

quote:

Iphone 1500TL bu cihaz 500TL onu da düşünmek lazim ama tabiki ios çok iyi bir yazılım.Htc sense çok iyi bir arayuz zaten o yüzden adı htc ya, o yüzden bu kadar kötü şartlara rağmen ürettiği kalite ürünlerle hâlâ ayakta
    aynı işlemci gücü ile aynı akışkanlığı ve hızı yakalayamama olayı demek istediğim

edit : ayrıca üstadlar biz bu NFC zımbırtısından nasıl yararlanabiliriz? merak ediyorum

Sanırım aklım ip4 de kaldı kusura bakma.Bendeki ip4 e bi kayıt bulsam onu kullanacağım da bulamıyorum iste Şimdilik bunda takılıyorum, çok sempatik bir telefon çok hosuma gidiyor.Dedigin doğru bende iphone kullandım hiçbiri onun yerini tutmuyor.Zaten o yüzden adı apple-iphone ya

NFC çok kullanmayacak ta olsam aktif hale getirmeyi isterim umarım arkadaş bize yardımcı olur bende merak ediyorum.

• quote:

quote:

Nfc olan başka bir telefonda da nfc yi aktif edip telefonları birbirine dokundurarak fotolarınızı diğer telefona gönderip alabilirsiniz en basitinden.

• Benim gördüğüm kadarıyla galaxy s3 ile resim gönderdiler. Cihazları sırt sırta verince cihazlar otomatik olarak gonderilecek verileri soruyor. Ve daha sonra cok hizli bir şekilde işlem yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

quote:

quote:

Nfc olan başka bir telefonda da nfc yi aktif edip telefonları birbirine dokundurarak fotolarınızı diğer telefona gönderip alabilirsiniz en basitinden.

Bizim sorumuz da desire c nın NFC sini nasıl aktifleştircez ?

• arkadaşlar sizin tellerde kulaklıkla müzik. dinlerken cızırtı oluomu tel ile ilgili tek sorunum bu kulaklık ile müzik dinlerken ekrana dokunursan veya ses tuşlarını kullanınca cızırtı yapıo kulaklık bunu nasıl çözebilirim?(başka kulaklık ilede yapıo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp96 -- 13 Ocak 2013; 14:05:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.