Şimdi Ara

>> HTC Desire C Kullanıcı kulubu << (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
10
Favori
45.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gubar-ı Gam

quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Arkadaşlar Kullandığınız oyun ve programları yazabilirmisiniz? Mesela en beğendiğiniz browser hangisi?

Opera cok iyi bence. Oyun olarak bunları oynuyorum.

>> HTC Desire C Kullanıcı kulubu <<

Hocam ekran görüntüsünü neyle alıyoruz sabah alarmı durdururken ekran görüntüsü almışım ama neye bastığımı,nasıl yaptığımı hatırlamıyorum.Bide bende o ekran görüntüsü alma programı olmadığı halde aldı

• Bide whatsapp da profil resmimi değiştiremiyorum whattsapp da ayarlar çıkmıyo galeriden de denim olmadı.Bi de rehberdeki birisininin resmini değiştirmek istedim ama resimde kişiler de direk gmaildeki kişiler çıkıyo onu nasıl değiştirebilirim?
  • ekran görüntusu güç tuşu + ses kısma
  • Desire c ile golf desire c aynı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Bu telefondan whatsapp kullanan arkadaşlar var mı? Resim güncelleme - ileti yazma - durum değiştirme, hiçbir özelliği ayarlayamıyorum. Arkadaşımda Samsung telefon var, o bir yere basıp menü çıkarıyor.

son uygulamalar tuşuna basılı tut oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajetta

quote:

Bu telefondan whatsapp kullanan arkadaşlar var mı? Resim güncelleme - ileti yazma - durum değiştirme, hiçbir özelliği ayarlayamıyorum. Arkadaşımda Samsung telefon var, o bir yere basıp menü çıkarıyor.

Oldu valla hocam çok sagolasin ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ajetta

quote:

Oldu valla hocam çok sagolasin ya

Ne demek

• Ölmüş buralar ya

oyun önericek varmı telefona uygun
  • angry birds star wars
    big piggest
    sprinkle vs. güzel rahat acıyor
  • arkadaşlar arama yaptığımda ekran kararıyor.güç tuşuna basınca 1-2 kez geri geliyor.konuşma esnasında ekran kendini kilitliyor.bu nedenle konuşurken farklı bir uygulamaya giremiyorumyardımcı olursanızs evinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrianvalentino

arkadaşlar arama yaptığımda ekran kararıyor.güç tuşuna basınca 1-2 kez geri geliyor.konuşma esnasında ekran kendini kilitliyor.bu nedenle konuşurken farklı bir uygulamaya giremiyorumyardımcı olursanızs evinirim.

Sensörde Sorun Var Bu Desire C Cihazının Genel Bir Sorunu Çoğu Desire C'de Bu Sorun Var Ben Garantiye Vermiştim İlk Seferde Yazılım Güncelleyip Gönderdiler Bende Sensörde Sorun Var Arama Yaparken Ekran Kilitleniyor Cihazın Ekranı Hiçbirşekilde Aramayı Kapatmadan Açılmıyor Yazdırdım Gidip Tekrar Teslim Aldığımda Cihazı Tamir Olmuştu Anakart Değişmişti Test Ettim Sensör Gayet İyiydi Sorun Yoktu Anakart Değişimi İste
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadyricon

Bende bu telefondan alıyorum yarın :) ekrana flim taktırmamı önerirmisiniz dokunmatikte sorun yaşanıyormu..bide arka kapak alıyımmı cizilmelere karşı :)

taktırdım.sensör sorun çıkarmaya başladı.arama yapınca veya cevaplayınca kararma oluyordu .çıkardım sorun düzeldi.film
  • quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

Orijinalden alıntı: adrianvalentino

arkadaşlar arama yaptığımda ekran kararıyor.güç tuşuna basınca 1-2 kez geri geliyor.konuşma esnasında ekran kendini kilitliyor.bu nedenle konuşurken farklı bir uygulamaya giremiyorumyardımcı olursanızs evinirim.

Sensörde Sorun Var Bu Desire C Cihazının Genel Bir Sorunu Çoğu Desire C'de Bu Sorun Var Ben Garantiye Vermiştim İlk Seferde Yazılım Güncelleyip Gönderdiler Bende Sensörde Sorun Var Arama Yaparken Ekran Kilitleniyor Cihazın Ekranı Hiçbirşekilde Aramayı Kapatmadan Açılmıyor Yazdırdım Gidip Tekrar Teslim Aldığımda Cihazı Tamir Olmuştu Anakart Değişmişti Test Ettim Sensör Gayet İyiydi Sorun Yoktu Anakart Değişimi İste

sorun jelatindeymiş.sensörü kapadığından ekran kararıyor arama esnasında:)

• Youtube programında son bir haftadır sorun var. Videolar açılmıyor. Sizde durum nedir arkadaşlar? sürüm 4.1.47

• Bunlarda benim oyunlar,
     >> HTC Desire C Kullanıcı kulubu <<
  • Arkdaslar bu alttaki tuşların ışıgı yanmıyormu ? geri ana menu ve uygulamalar varya ?
  • sağ alttaki tuşa uzun süre basılı tutarsanız, ilgili aplikasyonun menüsünü açar. Soranlar olmuş söyleyeyim. Alttaki tuşların ışığı yanmıyor sanırsam.

iki haftalık gözlemlerimi söyleyeyim

Telefon biraz daha hızlı olabilirdi. Daha önce bir tek kardeşimin Htc Wildfire s telefonunu kullandım, onda da 600mhz işlemci var o yüzden kıyaslama yapamayacağım ama heralde işlemci 800mhz veya 1GHZ olsaydı iyi olurdu. Ama yetiyor bişekilde. Dokunmatik ekran gayet iyi, bu benim ilk dokunmatik telefonum alışmam 2 gün sürdü şu an hızlı ve seri kullanıyorum. Öğrenen bir klavyesi var :) Wireless gücü iyi, Wi-fi Hotspot olayını başarılı buldum. yoğun kullanımda hergün şarj etmek lazım, normal kullanımda 2-3 gidiyor şarjı. Kamera gün ışığında iyi, az ışıkta baya kötü. Ama zaten telefon kamerası kullanmıyorum ben o yüzden beni etkilemedi. Bir de Dropbox 25 GB ek yer sağlıyor bu telefon için, o hadiseyi çok beğendim.

Telefona

Whatsapp
    Viber
    Astro File manager
    Google Reader
    Steam
    Qr Barcode Reader
    Last.fm
    Simple Last.fm scrobbler
    Colornote
    Sms Back Up+
    Dropsync
    Mimi (4chan için)
    Ekşin
    Redditisfun
    Androzip
    MX Player
    Viber
    Fizy
    Airdroid

applikasyonlarını yükledim. Şimdilik hayatımdan memnunum. Yalnız Chrome telefonda saçmalıyordu, onu kaldırmak zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 27 Kasım 2012; 2:08:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1993

angry birds star wars
    big piggest

markette uyumlu gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1993

angry birds star wars
    big piggest

markette uyumlu gözükmüyor

kurulu telefonumda rahatça acılıyor. Ek olarak predator oynuda güzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadyricon

Arkdaslar bu alttaki tuşların ışıgı yanmıyormu ? geri ana menu ve uygulamalar varya ?

Malesef tuşlar ışıklı degil. Çok büyük bi sorun bence
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.