Şimdi Ara

HTC DESİRE C Mİ? GALAXY ACE MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR BİR ÖĞRENCİ OLARAK TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İLK BAŞTA İPHONE 3 VEYA REPLİCA NOTE 3 ALMAYI PLANLAMIŞTIM FAKAT 2. EL İPHONE GÜVENEMEDİM REPLİKA DA DA OLGUN BİR YORUM ALAMADIM ONUN İÇİN YENİDEN ARAŞTIRDIM BÜTÇEM 400 MAX.450 TL VE BU FİYATI 2 TELEFON BULDUM BUNLARDAN 1.HTC DESİRE GOLF C 2.SAMSUNG GALAXY ACE

ŞİMDİDEN TEŞŞEKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi med2727 -- 8 Haziran 2014; 18:50:56 >

• İkisini de alma. 450 tl ve az üzerine sıfır samsung trend plus var onu al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 8 Haziran 2014; 18:51:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG TREND 540 TL YANİ BENİM BÜTÇEMİN 150 TL FAZLASI O YÜZDEN SICAK BAKAMIYORUM
  • http://www.bizdeuygun.com/Samsung-S7580_127038.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçenizi 500 Küsür yapabilirseniz. En az 2 yıl alabileceğiniz güzel bir telefon olarak Nokia Lumia 525 i alabilirsiniz.
  • suan bu mesaji galaxy aceden yaziyorum keske almasaydim bi anlik heves iste...

hafiza problemi var google kendi uygulamalarini yukleyince(google play hizmetleri vs.) size yer kalmiyor. bi whatsapp fb messenger yukleyince hemen hafiza problemi basliyor.

@0z0z a katiliyorum alabilirseniz trend plus alin daha aşağısı kesinlikle kurtarmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.